Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
válasz
Piftuka #6464 üzenetére
Engem az irodabutikban az eladó hölgy lebeszélt a fém lábcsillagról, pedig náluk vettem széket (emagra x5) és nem akart "lehúzni" pluszban. Azt mondta csak nagyobb terhelésnél lehet indokolt, én 80kg vagyok így nyilván nem is ajánlotta. Hogy hol ez a határ azt viszont nem tudom.
-
Piftuka
veterán
És ha már úgyis széket kell vennem...
Szerintetek van ennél jobb vétel most? --> EMAGRA BUTTERFLY - 73.000 forint (5 év garancia)
A műanyag lábcsillag mekkora "érvágás" a fém lábcsillagos változathoz képest?
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #4215 üzenetére
Sziasztok!
Talán hasznos mások számára is, így egy év távlatából (napi 8-10 óra használat hétfőtől-péntekig, hétvégente vegyes időtartam) a tapasztalatok...
- Fél év után a nyikorgós hangokon, lötyögős holtjátékon az imbuszcsavarok szorosra húzása sem segített.
- A szék ülőpárnája már pár hónappal ezelőtt is anyagában megtömörödött. Nem kényelmes még extra szivacs párnával sem.
- A gázrugó is tömörödött; nem lehetséges már a maximális magasságú állásba felhúzni.
- Az ülőfelület megdőlt jobbra; több fokos lejtése van pár napja. Innentől kezdve vált használhatatlanná. (Kínszenvedés a derekamnak, ezt már most érzem.)
Ennyit tud tehát egy "no name" (Kring) kínai, ~30.000 forintos árkategóriában versenyző irodaszék.
Fél évig, illetve ideiglenes, sürgős, nem drága megoldásnak (napokra, hetekre) minden további nélkül ajánlom bárkinek, még 100 kg feletti súly, és 190 cm körüli testmagasság esetén is.
Hosszú távra, illetve maximum 1 éven túl használatra alkalmatlan. (Hozzátéve, hogy egy 50-60 kg-s ember alatt talán valamelyest, vagy akár sok hónappal tovább is bírja tömörödés és "megdőlés" nélkül a szerkezete. Ezt nyilvánvalóan nem volt alkalmam tesztelni.)
Persze ezt a vásárlás idejében is tudtam, ahogyan akkor is leírtam.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tényleg ekkora különbség van ergonomikus(Herman Miller) szék és "gamer" szék között?
Nem volt alkalmam kipróbálni ergonomikus széket,vettem egy DX Racer-t ami ott a helyszínen jónak tűnt,de itthon hosszabb használat után nagyon zavaró a kagyló kialakítás, nem tudom normálisan kihúzni magam .Más is így van ezzel?Érdemes beruházni egy jobbfajta ergonomikusra?
Köszi!
-
ham_
tag
válasz
burriebonz #6451 üzenetére
Hasonlót rendeltem és 2-3 hét várakozási időt mondtak, remélem nem ennyi hónap lesz
-
Sziasztok!
Adott egy NobleChair Hero és egy kis fusztráló dolog ami most tűnt fel nekem a minap. Nem tudom, hogy egyszerűen én nem vettem eddig észre ez eddig is ilyen volt vagy valami tönkrement benne? Barátnőm szerint ez eddig is ilyen volt, de én nem emlékszem rá..
Amit videón is próbálok majd szemléltetem, ha a YT egyszer feltölti.
A lényeg, hogy elég nagy kilengése van a háttámlának és simán mozgatható előre hátra pár centit.
Ez mindegyiknél ilyen és csak most tűnt fel nekem vagy valami gond van a székkel?
Leszedtem az oldalán a borításokat és a csavarok mind megvan húzva rendesen és nem lazult ki egyik sem.. -
MCGaiwer
addikt
válasz
Van bemutatótermük ahol kipróbálhatók a székek?
-
burriebonz
tag
válasz
burriebonz #6453 üzenetére
Egy Jysk Tamdrup után már így is egy kisebb fajta megváltás!
-
Tristis
őstag
válasz
A fejtámlás verziója a HUFO, bár most már lehet mindegy...
-
-
MCGaiwer
addikt
Mivel az IKEA MARKUS és JÄRVFJÄLLET már sehol sem kapható, van valami más, kartámás szék ilyen 50-60k kategóriában ami irodába ajánlható? Nagyon keveset lesz használva
-
sutyerák007
senior tag
Szia.
Időközben beruháztam egy műbőrösre. Engem inkább az élettartam érdekelt de nagyon sok különbség van árban. 4-5 napja van meg még csak de eddig nagyon elégedett vagyok. Kényelmesebb mint amire számítottam. Mondjuk nem 10k volt de szerintem ennyit megért. Persze nem segít a hőség de kevésbé izzadok mint gondoltam. -
kodaek
tag
Sziasztok!
Nézegettem a 90-100 környéki gamer székeket és a Corsair T3 valamint a Tesoro Zone X Gold F750-en gondolkozok, van ebben a kategóriában jobb vagy nagyjából mindegyik ugyanolyan? Esetleg melyik lehet a jobb szék? Köszi! -
válasz
sutyerák007 #6421 üzenetére
Szia!
Volt szerencsém mind a kettőt kipróbálni. Mind a kettőben izzadni fogsz, ha amiatt gondolkozol rajta.
Szerintem sincs értelme a bőrnek én is a műbőrt vettem és nagyon imádom. -
BFGX
csendes tag
Sziasztok!
Széket kereset magamnak. Eléggé hátfájós vagyok, így igazából a kényelem fontos, nem a "gamer" jellemző. Nem ritkán 8-10 órát ülök az Eclipse előtt tanulás címszóval. Alkatilag 190+ és esetenként 120-130kg volnék, így magas támlás, strapa széket keresek. Valaki tud ajánlani pár széket? Ja és nem szánnék rá 100k-nál többet. Köszönöm! -
Crna
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Van valakinek tapasztalata Arozzi Primo Woven székkel?
Vagy hogy egyáltalán milyen egy ArenaRacer Supremehez viszonyítva?
Én a garancián kívül más eltérést nem láttam közöttük.
Esetleg más érdemleges széket tudnátok ajánlani, ami ezeknél nem drágább?Hálám és köszönetem a válaszokért!
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tényleg ekkora különbség van ergonomikus(Herman Miller) szék és "gamer" szék között?
Nem volt alkalmam kipróbálni ergonomikus széket,vettem egy DX Racer-t ami ott a helyszínen jónak tűnt,de itthon hosszabb használat után nagyon zavaró a kagyló kialakítás, nem tudom normálisan kihúzni magam .Más is így van ezzel?Érdemes beruházni egy jobbfajta ergonomikusra?
Köszi!
-
Tristis
őstag
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy jobb széket, az alábbi paraméterekkel.
1. Ne legyen túl nagy, pl nem kell fejet is támasztani a háttámlának.
2. Karfa nem fontos, hogy legyen, de nem baj, ha van.
3. Legyen masszív, a korábbi székeknek mindig kitörött a háta a sok hintázás miatt.Szóval röviden egy kompakt, de minőségi, strapabíró és ergonomikus szék kéne.
A keret elég képlékeny. Első körben mondjuk 30-50ezer körül gondolkoznék. De ha indokolt és ár/érték alapján megéri a pluszt, akkor elmehet 80-100k-ig.
szerk: ~80kg-os férfinek lesz, napi 1-2 óra használat.
-
Scholar
csendes tag
Sziasztok!
Herman Miller Embody Gaming székkel van valakinek tapasztalata? Érdemes a Gaming verziót választani a sima Embody helyett?
-
bepken
veterán
pedig hidd el, hogy alapvetően az a fajta vagyok, aki vigyáz a cuccaira
(egyébként 110 kg vagyok, ez nyilván nem kevés, de még nem is az a kifejezetten székpusztító súly talán
)
mint írtam, nekem sem volt egyébként bajom azokkal az olcsó székekkel, hiszen sok sok éve megvoltak már. amikor azonban bejött a HO, kiderült, nem bírják a napi 8-10 órát....
amit meg 1 hónap után visszavittem, az egy hulladék...szerintem egy 80 kilós ember alatt is ugyanúgy elkezdett volna nyekeregni, max nem 1 hónap alatt, hanem félév után
-
-
kodaek
tag
Razer T3 rush-t sok helyen irjak a best chair-ek között, arról esetleg van tapasztalat?
-
bepken
veterán
válasz
CsabaSteel #6428 üzenetére
a hasonló székek ajánlgatásával az a baj, hogy ugyebár a legtöbb ember ezt a 40ezer forintos öszeget is hosszabb távra adja ki egy termékre. pláne, ha egy székről van szó. csakhogy egy ilyen szék garantáltan nem fog 1-2 évnél többet bírni. így ezt a 40ezer forintot akár 2-3x is kifizeted majd ezidő alatt.
nekem is volt olcsó székem itthon (igazából 2 db), még olyan 6-7 éve vettem őket, sima olcsó irodai székek, vagy 20-25ezer volt darabja. elkezdődött a HO, és rögtön nem heti 5-6 órát ültem benne, hanem napi 8-10 órát, ami azt eredményezte, hogy - az egyébként akkor jobbik állapotban lévő szék - olyan fél év után szét akart hullani. majd mivel 2 darab volt ugye belőle, így az alkatrészekből összekontárkodtam egy széket, ami megint csak pár hónapig bírta, így elkezdtem én is nézelődni, kérdezősködni, többnyire ebben a topikban.végül nem hallgattam az itt kapott tanácsokra és vettem egy 60ezres széket, ami - nem kamuzok - 1 hónapot nem bírt ki alattam! szerencsére, mivel pont a legutóbbi nagy lezárások előtt vettem, így korrektek voltak a boltban és, 1 hónapon túl is visszavették a széket, tehát sikerült úgymond "kiszállnom" belőle veszeteségek nélkül. akkor dönttem el, hogy még egy ilyen olcsó szart nem veszek.
most annyi történt azóta, hogy sikerült hazahoznom egy széket a cégtől, ez egy mondhatni normális minőségű darab. amíg maradhat nálam, addig elvagyok vele (hátam például azóta nem fáj egyébként!!!), de amint vége a HO-nak és vissza kell vigyem, venni fogok egy normális és a topikban is ajánlott széket.
ezt csak azért írtam le, hogy lásd Te is, miért nem ajánlanak (és nem is fognak ajánlani soha) egy olcsó, ismeretlen gyártótól érkező széket a topikban.
-
CsabaSteel
aktív tag
Hali! Én is kb 40ér vettem egy gamer széket és azt mondták hogy nem a legjobb ennyiért és nyilván 100ezres kategória ami már nyilván jobb és kényelmesebb. Nekem Sima Warior piros fekete basic 3.0-ás gamer székem van. Úgy vagyok vele, hogy játékra tökéletes de szerintem több órán át is kényelmes nekem de ez az én saját véleményem. Kaptam negatív hozzászolást is de érthető és el kell fogadni. Én is néztem a Huzaro széket sőt még a diablochairs.com-on is vannak jók azok 80 körül vannak. Próbálj rá egy székre vagy utánna jársz pontosabban.
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Olyan 30-40 ezer körül keresnék széket, ebben a kategóriában vannak jó gamer székek? Pl néztem a Huzaro Force 3.0 széket az mennyire jó? Vagy van jobb ebben a kategóriában? Melóhoz és játékhoz is használnék széket szóval több órán át. (nyilván drágábbat kéne venni, de sajnos ennyi a keret rá) Köszönöm a segítséget! -
hegyitaho
tag
válasz
Chris1983107 #6302 üzenetére
mesh székek széle oldalt és hátul elég kemény tud lenni, xxl ülőlapos párnázott lekerekitett szélűt keress
-
BFGX
csendes tag
válasz
Chris1983107 #6302 üzenetére
Szia,
Ugyan ezzel a problémával élek. Rosszul terhelsz, féloldalasan. El kell kezdeni háterősítő edzést végezni. Persze az ideális súly elérése sem rossz ötlet, de attól még előjöhet ez a probléma. -
válasz
sutyerák007 #6421 üzenetére
Nem
-
sutyerák007
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt már ez a kérdés nem is egyszer... Nézegetem a noblechairs székeket. Szerintetek megéri a felárat a rendes bőr a műbőrrel szemben? -
hegyitaho
tag
válasz
RazorDaPro #6407 üzenetére
Nem ért, az összes szék ebben a kategóriában 400 felett van.
Swing up-ra ma adtam le a rendelést, mindenféle extrával 430.
Fern-t végül ki se próbáltam végül mert nem tudnak úgy számlázni hogy el tudjam számolni home office támogatásként, egyébként 460-ba kerül. -
JoinR
őstag
Telexre felkerült ma egy széktesztes cikk, van szó benne a Noblechairs, Markus székekről is.
"...otthon egy IKEA-s Markus székben ülök, amit jellemzően eléggé szeretnek ajánlani az interneten..."
A cikken úgy érződik, olvassák ezt a topikot. -
1NST1G8R
senior tag
Hello! Gamvis Phantom vagy Expert gamer szekkel van esetleg valakinek tapasztalata? Home office-ra es jatekra (magyarul egesz napos ulesre) keresek valami kenyelmeset, es eddig ez tunik a legjobbnak ar/ertek aranyban. Szet van promotalva vele a jutub, de nem bizom az influencerekben.
Ha esetleg sz@r, de tudtok valami jot ajanlani 100.000ft-ig azt is megkoszonnem! Ulesi szokasomrol annyit hogy hatgerinc ferdulesem van es nem birok sokaig egyenesen ulni, szoval valami olyan szek kene ami hatra dontheto barmilyen allasban, hogy jol tamassza a hatat. Magassag es suly 180cm/90kg. Elore is koszi a szakertoi valaszokat!
-
b-max
senior tag
válasz
cech19960320 #6400 üzenetére
https://www.officelife.hu/termek/sedus-mr-24-gorgos-24-oras-munkaszek/
Hasonló sedust használok, brutális. Van 1-2 darabom használtba eladó, ha valakit érdekel.
-
Ispy
veterán
Rég jártam már itt.
Szóval 4.5 éves az akracing premium v2 székem és azt kell mondjam megérte az árát a 175 cm-em és 82kg-om nem tudod benne még kárt tenni, a szívacs még kemény, nincs kiülve, ha letörlöm róla a port, akkor nem nagyon látszik a kora.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Biga123 #6411 üzenetére
Nem tudom mennyire kemény az a rész. De pl én azért vettem ezt a széket mert az ülésben nincs két oldalt kitüremkedő vas támaszték (amire a szivacsot húzzák) mint a vertagear-emnél van/volt. Hanem csak a szivacs rész türemkedik ki az ülőlap síkjából.
Nagyjából 2-3db gamer szék van amit lótuszülésben lehet használni, a secretlab a titan szériánál ezt ki is emelte. Tudom réteg igény, de én mindig egyik látbam az ülőlapra a másik lábam alá rakva ülök, tehát ilyen fél török/lótusz ülésben. -
Biga123
addikt
Secretlab TITAN Evo 2022 Series
Ennek a videójából vettem a képet. amit Fr3eWar belinkelt.
Bár ez az új, ergo erről nincs tapasztalat. -
-
Fr3eWar
őstag
Megjelent a Secretlab Titan 2022 EVO sorozat.
Itt már nincs külön a sima Titan meg XL, hanem egy Titan EVO sorozaton belül lehet méretet választani, Small - Regular - XL között. Fejlesztettek a háttámlán (olvastam a 2020-asnál hagyott némi kívánni valót maga után) illetve változtattak az ülőlapon is.
Valaki rendelt már ilyet?
Én ma-holnap tervezem.
Esetleg ha láttok valahol valami promó kódot erre jöhetne -
-
hegyitaho
tag
válasz
RazorDaPro #6405 üzenetére
Nem hanyatt fekve szoktam dolgozni de nem tudok derékszögben egész nap. Nincs szögmérőm kb olyan 100-110 fok lehet kb.
Fernt és ezt a swing up-ot is elmegyek kipróbálni, kösz a tanácsokat! -
RazorDaPro
tag
válasz
hegyitaho #6404 üzenetére
Ez egy elég különleges igény, mivel általában a kartámasz vagy a háttámla szerkezetéhez, vagy az ülés alatti szerkezethez van rögzítve, hátradőlésnél pedig mindkettő szokott dőlni valamennyire. Még a Gesture-nél is dől egy kicsit, csak sokkal kevésbé mint más modelleknél. A Leapnél egyáltalán nem dől, igaz sokkal az sem olcsóbb a Gesture-nél. Annál viszont az ülőlap maga csúszik előre, ami van akit zavar. Amiket ajánlottam azok közül talán egyik sem hozza ezt, keresgettem most kicsit és talán a Sedus lehet még jó neked (ez a konkrét modell fejtámlával is már 300k felett van de vannak olcsóbbak is náluk - itthon a neudoerfler forgalmazza őket).
A Mirrát tudom hogy kizártad más okból is, de az ahhoz hasonló ívelt kartámasz is kompromisszum lehet esetleg, hiszen annak nincs éle.Amúgy nem véletlen hogy ilyen kevés hasonló szék van - a hátradőlés funkciót alapvetően nem arra találták ki, hogy huzamosabb ideig abból a pozícióból használd az egeret/billentyűzetet, inkább arra van hogy néha hátradőlj rövid szünet gyanánt, a hosszabb szünetek között.
-
hegyitaho
tag
válasz
hegyitaho #6396 üzenetére
Haworth fern egész szimpatikusnak tűnt amíg meg nem láttam hogy a kartámasz ott is dől hátra a háttámlával, szóval pihentethetném az alkarom az élén ennek is.
Mirranak pedig nincs fejtámlája és alig lehet a kartámaszt szélességben állitani.
Olyan széket keresek amivel lehet hátradőlve egér + billentyűzni és emiatt van fejtámlája is. Ez csak a gesture volt eddig de az meg egyébként kényelmetlen főleg majdnem fél millióért. -
cech19960320
tag
koxx és CsabaSteel!
Köszi, pont az ilyenekért jöttem ide, Ikeás Tescos szar volt már elég a családban, mostmár beruháznék vmi minőségire
Mondjuk ismerősöm most nagyon tolja a BlitzWolf székeit, mert kínai buzi, de kétlem hogy a dizájnon kívül jobb minőség lenne mint a tacskós -
válasz
Noblechairs, arenaracer 100k alatt találsz. Az ilyen jyskes meg ikeás fosokat el kell felejteni.
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
Hali! Próbáld meg ezt az oldalt, de nyilván többet is nézz meg.https://hu.diablochairs.com/3673-diablo-x-horn-20-gamer-szek-normal-meret-fekete-piros?gclid=Cj0KCQjwraqHBhDsARIsAKuGZeG0i3PUSFpLp_mJxhQdQNTFTc8Kg5EBBd5x7TMuvEchqQ3SWPK-ecQaAu5pEALw_wcB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest