- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Én is ettől féltem, és a munkaülés verziójukról valóban le is csúsztam a nagy dülöngélés közben, párszor kapaszkodnom kellett, miközben próbálgattam, bár a derekamat azok mozgatták meg a legjobban. De ezek a sima ülőkék nem is egész napos használatra valók. Ám a karfás, háttámlás verziókban ez lehetetlen, azokban meglepő módon ugyanolyan stabilan is lehet ülni, mint egy passzív székben, hiába ugyanaz a mechanikájuk, mint a munkaszék verziójuknak. Azt mondják, hogy ilyenkor is vannak mikromozgások, csak nem érezzük. Ennyit számít a karfa és a háttámla. Sőt, a Spinergo székekben még fixálni is lehet az ülést. A Sitness székek ülése meg csak kis szögben tud dőlni, ha nem dőlsz benne, akkor érzésre meg sem mozdul. Állítólag mikromozgások vannak ilyenkor is, csak azokat nem érzékeljük. Ezeknek még szinkronmechanikájuk is van, nagyon kényelmesek.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
LLKobe
veterán
EZT esetleg próbáltad? Nekem volt ilyenem, elég jól össze van rakva. A fejtámla könnyen lemegy ha rátámaszkodsz, a kartámlák szintén, de amúgy rendben van a szék. Csak mindenképpen a fab verzióban érdemes gondolkodni, nekem full mesh volt, az megnyúlt, szar lett.
De amúgy a többi része jó minőségű.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
idegen lény
őstag
Tegnap voltam a Béke utcában kipróbálni az aktív székeket. Sajnos ezeket így együtt sehol máshol nem lehet kipróbálni, még Budán tudok egy hasonló helyről. Hatalmas élmény volt, majd írok róla egy szösszenetet, érdemes kipróbálni őket. Van sok fejtámlás is, szinkronos székeik is vannak, akár hét év garanciával. Vagy két órát ott voltam, nem zavartak ki, pedig eléggé megrángattam ezeket a kétszázezres székeket.
Kábé úgy jöttem ki utána, mint egy edzésről. Tök jó hatással vannak a közérzetre ezek az aktív székek, amire nem is számítottam. Ilyet még egy székben sem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
LLKobe
veterán
Tuti hogy létfontosságú az a fejtámla?
Az a helyzet hogy a tényleg jó fejtámla nagyon ritka, még a nagy gyártóknál is.
Csak azért kérdezem, mert a legtöbben nagyon túlbecsülik a fejtámla fontosságát, miközben az ergonomikus kényelmes üléshez egyáltalán nem szükséges.Szvsz érdemesebb egy kicsit a szokásokon változtatni, minthogy csak azért vegyél egy sokkal rosszabb széket mert azon van fejtámla. Nem véletlenül nincs a legnagyobb gyártók legtöbb székén sem.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
bedvóter
tag
Naná hogy megpróbálnak meggyőzni, mekkora találmány a háló.
Én pl. egy törülközőt teszek a hátam mögé, ha rettenetesen izzadnék. Amúgy van légkondi.
Viszont ha nincs megtámasztva a derék, az nagyobb gáz.Amikor egy vita során már mindenki hülyének néz engem, akkor biztos lehetek abban, hogy nekem van igazam.
-
Kobe
veterán
Hat en lehet bevallalnam valamelyik rebrandelt ergo szeket, pl a Sihoo S300-at lehet kapni Diablo V-Kinetic neven is, meg mas nevek alatt is alin
ha fontos a garancia milyensege akkor inkabb az alza / diablo nev alatt licenszelt varianst keresnem, bar elegge felularazzak….az S300 tartalmaz egesz jo ujitasokat is, csak epp megoszto tipus, vannak tok jo reviewk rola, meg van aki arra panaszkodik hogy ket nap utan elszakadt
ha tutira akarnek menni akkor lehet a Hetman Miller Sayl-re repulnek ra, most 280ert jobbat nem igazan lehet kapnisot, mondok jobbat: cre8shop -on 622 eur most az unboxed HM Sayl, es max 100 euroert pickup te is meg tudod rendelni (sajna direktbe nem szallitanak magyarba)
annal jobb arertekut szerintem 300K alatt nem igazan talalszugyanitt 690 eur a vantum…..
-
Kobe
veterán
Ez azert nem egeszen igy van, be lehet savozni ennel tobb szintre is a piacot…..
Az officeplazaban egy csomo rebrandelt marka van, meg az alzaban is, azokat alirol siman olcsobban megkapod mint amennyiert ok dobaljak 200K korul (pl Sihoo)
Az ikeas gamer szek 80-90ert azert nem feltetlen jo valasztas, mert ennyibol igaz alacsonyabb presztizsu markabol de kapsz kenyelmesebbet, jobb anyaghasznalatut, nem egy Secretlabot ugyan de valamit vmiert
300 korul van mar steelcase is, series 2 szerintem zsenialis egy darab, es haworth is, foleg a nyari akciok idejen
De meg a HM nek is van 300K korul gamer darabja, pl a Sayl most 280K -
Radeon_5
aktív tag
Hat, nem is tudom. En a budaorsiben voltam, lehet masik uzletben masok vannak, de amik ott voltak kiallitva, nem voltak nagy szamok. Arban oke meg 'nagy learazas', de minosegben eleg kinai. Kb 12 volt osszesen kidobalva, sok halos ulofeluletu, en ezektol alapbol odzkodom mert felek hogy hamar megnyulnak. Elegge lotyogosok is, nem tudom hogy alapbol vagy csak ezek a peldanyok mar leharcoltak. 56ezer-250ezer kozott voltak kb, de inkabb 120-150 korul fokent. Volt 3d-4d karfas is de az is igy mar talan tul lotyogos a sok allitgatas miatt. Szoval igy ha minosegerzet kell, az nem nagyon volt meg.
Viszont sima otthoni ulos szekekbol volt par tok jol kinezo dizajnos darabEs a matracok is jonak tuntek ennyi alapjan.
Son of a Bit
-
Callisto
őstag
Kinnarps Plus. Nekem azt mondták kb. 450e a fullos verzió, bár valahogy kétlem a külföldön talált árak alapján.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Kobe
veterán
Steelcaset voltam probalni a heten, az is 1400 eur korul van es erzetre gyengebb mint egy HM
a gesture fejtamlaja pl kozel van a hasznalhatatlanhoz, egyszeruen nem marad a helyen, a legkisebb erohatasra elmozdulCallisto: ez igy szerintem nagyon lutri. 1400 eur, unboxed cucc es esztetikai hibas, aztan ki tudja mennyire hibas darabot kapsz
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
-
WOLF1stein
tag
Nekem is Ergotech van. Lehet állítani fel-le a deréktámaszt. Egy korábbi hsz-ban írtam, hogy magas embereknek túl alacsony lehet még a legmagasabb állásban is.
Otthon összerakva nem zörög, nyeklik. Valószínű, hogy azok a bemutatódarabok már kaptak eleget az élettől. Nyilván az idő mondja meg, hogy otthon majd mikor kezdi el.
Erre még nekem sincs tapasztalatom, mert alig egy-két hónapja van meg.A nagy embereket a szerénység teszi még nagyobbá. Ezért vagyok én is az.
-
Tristis
őstag
Antares Ufo forgószék - RS Bútorban a legolcsóbb, 51e Ft.
Nem egy szép darab, de 50-ért még szinkron mechanikája is van normális és szépen tartja a hátat. A Manutan-nak még vannak egész tisztességes székei 40-50 körül (Yoki-t vettük sokat cégnek, szerették nagyon).Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Spórolós topik
- Micro Four Thirds
- iPhone topik
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest