Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Tavaly nyáron vettem innen a HA-ról árulta egy srác akinek végül nagy lett így gyakorlatilag újként hoztam el tőle ár alatt.
Egy AK Racinget váltott, szerettem azt a széket is, de 5 év után szétment több helyen így kellett az utód.
A SL sokkal keményebb ülőfelületű ami eleinte kicsit szokatlan volt, de sokkal nagyobb és kényelmesebben elférek benne (193cm/110kg) Nagyon jól állítható rajta minden, de a deréktámasz tényleg nem az igazi szóval azon a területen volt mit fejleszteni. Ha kitekered akkor nyekereg-ropog ami kicsit idegesítő tud lenni. Más hibát eddig nem tapasztaltam. -
-
-
válasz
sutyerák007
üzenetére
Nem
-
-
-
válasz
cech19960320
üzenetére
Noblechairs, arenaracer 100k alatt találsz. Az ilyen jyskes meg ikeás fosokat el kell felejteni.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pokerarcsuny
üzenetére
Ha nincs felső határ árban akkor HM Embody.
-
válasz
beach head
üzenetére
-
válasz
garga pista
üzenetére
Ezek közül tökmindegy melyiket veszed, ugyanaz a minőségi szint. Vedd azt amelyik tetszik vagy több rá a gari.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zoli951011
üzenetére
Egy noblechair sokkal jobb vétel innen a HA-ról. Arozzi széket tuti nem vennék, ennyiért pláne nem.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Marci112233
üzenetére
Többe fog kerülni a leves mint a hús. Hacsak nem HermannM széked van felesleges szarakodás javíttatni.
-
válasz
Marci112233
üzenetére
30k-ért kb semmilyet. Lehet kapni ennyiért is széket, csak az nem ajánlott kategória.
-
-
-
-
-
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Secretben is beépített van, igaz csak a titanban és az xl-ben.
-
-
-
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Egyéni ízlés kérdése, de ahogy egy matracnál sem lehet pár nap után véleményt mondani így egy széknél is kell idő amíg betöröd.
-
-
Én meg hidegrázást kapok ezektől a steril irodai székektől, nem akarom ugyanazt látni a nappalimban mint bent az irodában. A legtöbb székben olyan 'minőségi' gázrugó van aminek a max terhelhetősége 100kg, hát azt csesszék meg. Mondjuk ebben a yaasaban legalább 130-ig írja. Az íróasztalai tetszenek, de nem adok ki érte 2kilót
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nyár óta használom. A deréktámasz nálam néha ropog. Egyébként kifogástalan a minősége. Az ülőfelület talán egy kicsit kemény, még a 110kg-m alatt is. Mindene állítható és baromi jól néz ki. Az, hogy megéri-e az árát, ha van rá pénzed akkor igen, más esetben egy Noblechairs szék jobb vétel 90k körül.
-
válasz
balazs1956
üzenetére
Mivel nincs boltjuk ezért csak a SL-tól lehet venni már ha egyáltalán van nekik külön. Írj a supportnak.
-
-
-
válasz
j.bravo
üzenetére
Nekem SL székem van (bár én hardveraprón vettem) kollégám rendelt tőlük tavaly egy Omegát. De semmi para nincs, ha jól rémlik akkor Lengyelországból küldik csak sajnos néhány modellnél elég hosszú a várakozási idő. Postaköltség most nem tudom, hogy alakul van amikor ingyenes. Paypallal kell fizetni mindenképp és akkor nincs gond. De az arenaracer ill a noblechairs is ez a kategória. (mármint minőségben) Hardveraprón árulnak páran sokkal bolti ár alatt, haverom vett tőlük és minden rendben ment. Cca 50ezer ft-tal volt beljebb.
-
-
-
-
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Noblechairs itt sokkal olcsóbb a hardveraprón és megbízható eladó.
-
-
-
-
válasz
painkillerx
üzenetére
20ezret se adnék érte.
-
-
válasz
andronymus
üzenetére
A szövet minősége kifogástalan. Mindenhol szépen megcsinálták a varrásokat is.
-
-
-
válasz
andronymus
üzenetére
- mennyire van értelme ennek a gamer szék dolognak tényleg olyan kényelmes mint ahogy előadják?
Igen kényelmes, de nem kell túlgondolni. Egyikben sem lehet felállás nélkül 8-10 órát ülni, ill nem javasolt.
- fontos , hogy legyen fej és derék párna? valaki használja és dicséri vagy első dolog ami a sarokba köt ki?
Egyéni preferencia, hogy ki szereti és ki nem, sztem mindkettő hasznos tud lenni.
- A műbőr vagy szövet a jobb? nem izzadtok bele nem tapadtok bele? nem jobb egy szövet?
A szövet jobb szerintem, műbőrbe hamarabb beleizzadsz nyáron. De vannak jó minőségű PU-s székek.
Számíthatok minimum 10 éves szolgálatra vagy ne is álmodjak róla?
Hamarabb szétmegy, a gázrugó nekem 1,5 év után meghalt az AK székemben. A karfa szétfoszlott 4 év után. De a szövetborítás csak megkopott.
Titan széket nem ajánlanám ehhez a mérethez, én 193/112 vagyok, de néha kicsit nagynak érzem. A benne lévő szivacs pedig elég masszív (kemény) Az eredeti árát nem adnám ki érte.
Viszont beépített deréktámasza van, a kartámla minden irányban állítható, a talapzat nagyon masszív. Én legalább 5 éves élettartamot várok tőle.
Noblechairs székek nagyon jók, főleg mivel tele van vele a hardverapró 85-100ft körül, ennél jobbat jelenleg nem sokat találsz. Tesorot felejtsd el, akkor inkább konyhai hokedli. -
-
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Ezt mire alapozod? csak mert nem így van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenki maga eldönti mi tetszik neki és mi nem.