- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz instantwater #6950 üzenetére
Hát próbáltam 5-6 fajta széket tőlük, de csak ez volt a normális. Mivel annyira silány a kínálat normális, deréktámaszos szék esetén (én semmit nem találtam, jó erős félmegoldásként maradt az Antares UFO), így ez pont ott van a határon, ami megérheti. Most már 2-3 napja benne ülök, nagyon korrekt jószág. Az kérdés, hogy más tud-e ilyen árat találni hozzá, vagy ez inkább csak cégeknek van ennyiért (kis mennyiség esetén is), egyfajta piacszerző politika részeként.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Volt szerencsém kipróbálni egy ilyen széket: Hermann Miller Sayl (sok más Hermann Miller termék mellett). Egyrészt hozzáférhető bőven 300 EUR + áfa alatt, hogyha az ember keményen megkérdezi, másrészt meglepően jó a deréktámasz része ellentétben kb. mindennel, amit valaha próbáltam 140.000 Ft alatt. Kivéve talán az Antares UFO-t, amiben elvagyok itthon, de kicsit meleg a szék. Szóval ha van rá forrásod 140e Ft körül (egyébként alatta) egy érdekes alternatíva lehet.
https://www.hermanmiller.com/en_lac/products/seating/office-chairs/sayl-chairs/Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Antares Ufo-Hufo háttámlában különbözik. Persze lehet króm kereszt, táskarugó, Hufo-nak van spéci kárpitos vátozata is stb.
Ez a sima mesh nevű kárpit vacak szerintem, nekem "ruhában" van a szék. Legalább nem izzadós és ennyiért tényleg nem is vártam sokat.
A széknek nem műanyag a háttámlája, hanem kárpit, bútorokat, falat kevésbé bántja.
Szinkron mechanika hibátlan és rendkívül jól támaszt a szék. Tartósság felhasználó függő, de nem kínai...
Könyöktámasz nem a nagyon gagyi műanyag, de én nem szereltem fel rá.
Rendkívül jól beállítható és nagyon kényelmes szék 8-10 órára is.
Csinálhattak volna elitebb változatokat, mert egy profi kárpitra szívesen kiadnám a plusz pénzt (pl. Antares Boston kárpitja).Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
válasz burriebonz #6451 üzenetére
A fejtámlás verziója a HUFO, bár most már lehet mindegy...
-
Tristis
őstag
Antares Ufo forgószék - RS Bútorban a legolcsóbb, 51e Ft.
Nem egy szép darab, de 50-ért még szinkron mechanikája is van normális és szépen tartja a hátat. A Manutan-nak még vannak egész tisztességes székei 40-50 körül (Yoki-t vettük sokat cégnek, szerették nagyon).Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
válasz Tristis #6240 üzenetére
Hosszas turkálás után maradt az Antares 7201 UFO nevű szék. Ár/érték arányban elég bajnok szagú a maga 51.000 Ft-os bruttó árával. Először akartam rá csicsákat, de úgy látom a piac nagy áremelés előtt áll és addig kell ennyiért megrendelni, ameddig lehet. Maga az összkép elég elkeresítő..... Elég núdli székek vannak, a kereskedők nagy része, ahol lehet próbálni pl. Pesten úgy gondolja, hogy elég 10:00-15:00 között nyitva lenni. Hagyjuk is..... Inkább egy jó erős közepes megoldás, mint az ideg.
-
Tristis
őstag
IKEA JÄRVFJÄLLET forgószék ülőlapja próba alkalmával billegett. Konstrukciós hiba. Az ülőlap állítósínjének a tűrése túl nagy, ez okozza a lötyögést. Egy 2-es lemezzel lehetne vele taknyolni, de inkább nézelődöm tovább, ez elvetve. Aki allergiás erre, annak nem ajánlom ezt a terméket.
-
Tristis
őstag
válasz kecso2009 #6249 üzenetére
Egyik beszerző ismerősöm ilyet a cégénél az összes biztonsági személyzetnek, és szeretik. 140 kg-os a szék, cserébe sajnos árban a felső határ:
https://www.manutan.hu/hu/mhu/yoki-irodai-szekAmi az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Megosztom búmat-bánatomat székvásárlással kapcsolatban. Szerettem volna venni egy deréktámaszos széket itthonra. Minden nap sportolok, de sajnos nagyon sokat ülök is, így a 2.000 Ft-os IKEA-s camping szék helyett, lehet illene megvenni valami normálisabbat.
Cél: kényelmes ülőfelület, állíthatóság, jó anyagok és főleg deréktámasz.
Antares Oklahoma: elmegy szék, de nem látom, hogy miért ér ez 100.000 Ft-ot. Fejtámasz ergya.
Linea Gamma: ugyanabban a ligában egy kényelmetlenebb darab, felesleges króm
Antares Ufo: sima, alap irodai szék, egész kényelmes nek tűnt, de 3 év Xenia használat után valahogy nem bízom a márkábna, 55k
Antares Asyn Xenia: ilyet ne! kényelmetlen szar 60k
Antares Miro Smart: ratyi, nem éri meg az árát az alapváltozat sem 75k
Merryfair Tune: ülőlapja nem tűnik jónak, ára vonzó 78k, még nem próbáltam. Megvenni vakon?
Ideáig jutottam, megyek az IKEA-ba, szétnézek, lehet ezt a Tune-t is kipróbálom, de igazából elment a kedvem mindentől egyelőre.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest