Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz t72killer #60499 üzenetére
Na meg persze egyebkent se fogja jo eselyel birni hosszutavon a sok adatatvitelt. Nezd, a wifi streaming par eve velunk van es oka van annak hogy kulon router (es ott is bizonyos tipusok) vannak ajanlva. Ha lenne mukodo mas/olcsobb megoldas akkor az is ajanlva lenne, de nincs.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
t72killer
titán
-
Necc
addikt
válasz Raymond #60493 üzenetére
Én egy családi ház leghosszabb átlójával ellentétes sarkába tudtam áttolni ~650Mbitet, minimum, ha éppen zakatolt (a mára már teljesen tönkrement) Hajdu centrifuga akkor átmenetileg leesett ~450Mbitre
Igaz, nekem powerline 2000-es adaptereim vannak.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
törölt tag
Amazon "gariztatás" státusz update. Ugye az Amazon azt mondta, hogy hibás Quest 3-at csak refundolni tudnak, cserélni nem, úgyhogy március 20 környékén feladtam a csomagot, március 25-én átvették, kb április közepéig ültek rajta, aztán jóváírták az eredeti rendelés árát plusz négy eurót visszaküldés költségének. Próbálnám behajtani rajtuk a visszaküldés teljes költségét, de chaten nem lehet velük beszélni, mert a chatbot lezártnak tekinti az ügyet, emailben meg bekértek mindent aztán elhajtottak, hogy nem ugyanaz az Amazon email címem mint amiröl a panaszt küldtem, majd amikor csatoltam bizonyítékot, hogy, de akkor meg simán ghostoltak. Természetesen mindez Google Translaten keresztül mert az olasz amazonnál nem beszélnek angolul Kumarék. Még egy próbát teszek emailen keresztül, de én ennyi csuklóztatás után nem javasolnám az Amazonos beszerzést. Nyilván nem az a 10k fog földhöz vágni, de az egész folyamat felháborító és ha nem vettem volna azonnal cserekészüléket az Alzától, akkor kb mostanság jutnék el oda, hogy van egy müködö Quest 3-am.
-
t72killer
titán
válasz fatal` #60491 üzenetére
Eszem ágában sincs nagy összegeket kidobni, viszont egyet gondoltam: lehetséges a powerline adapterem feje jó lesz a feladatra (speckók itt azt modják ac-s wifit tud kipöfögni magából 867mbps elméleti max sebességgel), ezesetben csak annyit kell csinálnom, h bekapcsolom rajta a wifit
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
fatal`
titán
válasz t72killer #60488 üzenetére
Volt valami D-link stick kifejezetten erre a célra, de hogy milyen azt nem tudom. Viszont az semmi másra nem használható.
Viszont ennyiért simán tudsz venni routert, nem feltétlen kell 6ghz-es. Ha másra nem használod simán jó egy olcsó AX router, ASUS-okkal jó a tapasztalat, TP-linkekkel bizonyos típusoknál kevésbé, a többit nem tudom.
-
t72killer
titán
válasz fatal` #60487 üzenetére
mehh, pont azt akartam elkerülni, hogy 2 routert tartsak az állatkertben . Win11 se okosodott ebből?
(a hálózati szitunk: mobilneten lógunk, amihez a térerő az emeleten szuper, lent gázos = a modemrouter az emeleten van. Játékos PC a földszinten, nem huzigáltam a falban ethernet kábelt neki, a mezei netigényt a powerline adapter bőven kiszolgálta. Ha a fő routerünket lemozgatom, abból családi visongás lesz, ha belassul a yútúb . Az meg hóttzityi, hogy a powerline Morzetávirda monitorkábelnek elég cingár lenne .
Najó, hiszti befejez, megnézem van-e vmi szolidabb méretű 6E routerke
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Asztali gépbe jó lesz egy ilyen wifi 6E kari virtual desktop módban szórakozni? Mennyire gáz egy quest 3-nak, ha az ember nem kábelezget, hanem wifin tolja? (késleltetés, bitráta)
(Amúgy is gondolkodtam már rajta, hogy visszateszem porosodni a powerline adaptert, amivel a földszinten lévő asztali gép a netes delejt kapja és megwifiztetem a kicsikét, a 6GHz-es szabvány már elég jónak hangzik)
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz KRoy19 #60478 üzenetére
Ez minden, csak nem gyors mozgás... Gyors mozgás az, amikor Contractors-ban egy sarokhoz érsz és óvatosan megpróbálsz kinézni, de a sarkon túl azt látod, hogy épp a szemed felé repül egy gránát ezért elrántod a fejed. Vagy Horror game-ben rádijesztenek.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
t72killer
titán
válasz Csokifalo #60481 üzenetére
Nem kell mind a nyóckáig kirajzolni az utsó sarkot is, csak szemkövetve az éleslátás kb 20 fokos közepét. Onnan kifelé (képmező kb 90%-a) lehet fokozatosan csökkenteni a részletességet egész SD-ig. Kell persze egy jó szemkövetés és szoftveres oldal hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
CRTs
aktív tag
válasz fulton #60479 üzenetére
Amikor azt látni hogy az eye tracking egy ilyen keret hogy vannak rajta ledek meg 1 pixel-es fotodióda 5 db, és az úgy van beállítva hogy teljes értékű akkor ilyen piros zászló nálam elkezd lengeni, amire ezek a versenyzők nem cáfoltak rá. Lehet épp lelkes amatőr is a fazon meg rá lehet fogni hogy naivitás is de a végeredmény az ua.
-
kevike576
senior tag
-
CRTs
aktív tag
"Lényegi ugrás a PPD növelése lenne amihez nem kell fejvesztetten őrült magas felbontásokat hajkurászni."
ja eleinte én is ezt hittem (pár éve), hogy majd eljátsszák oled-el azt amit projektorokon ezt a subpixel shuffle-t hogy beduplázgatnak meg triplázgatnak vele meg még a screendoort is kiüti. Mert az oled gyors lenne hozzá. Csak ha belegondolsz akkor nem tud elég idő jutni egyes pixelekre (le fogja kapni a fényerőt). Kíváncsi vagyok hogy mi lesz. Nem sokat csináltak meg, eleve szilicium OLED-nek illene szemkövetést tudnia magától külön szenzor nélkül, Fraunhofer csinált is olyat. Lehet azért nyomatnák a 22mm x 24mm-es formátumot mert azzal microled le tudná nyomni a shufflet. De az is iszonyatosan drága panel.
[ Szerkesztve ]
-
CRTs
aktív tag
Ja nem úgy 12% hogy összesen (szép álom) hanem csak a screen door miatt annyi mert kitakargatnak dolgokat a tranzisztorok, és úgy takargatja ki hogy LCD-hez eleve csak 2 tranzisztor kell, OLED-hez meg minimum 5 (per pixel). Ami nem szilicium OLED hanem üveg az meg állítólag azért sincs mert arra nem elég 5 per pixel mert ott még állítgatni is kéne rajta hogy ne legyen mura. Meg az a nem szilicium alapú pixel driver sokkal nagyobb is.
[ Szerkesztve ]
-
CRTs
aktív tag
Azt érdemes errõl tudni hogy a szokásos LCDjük fake 4k-val (nem RGB) nagy panellel már csak 12%-ot enged át. Ezek nem si-s (vegyjel) oledet szerettek volna annyira mint amennyire muszáj. És ugye
az még nem 60. És az nem apple szerint van az az "arc minute rule". Egyébként vannak alesetek amikor hyperacuity miatt nem elég (nem panacea fôleg ha torzítani kell). Erre mondta Karl Guttag hogy AVP annyit torzít digitalisan hogy nem is 60ppd nemléte érdekes hanem az "MTF" modulation transfer function, ami pixeleket nem is igazán enged hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Hú, látom, ez a bigscreen cuccos bár még nem retina, de fejlettebbnek tűnik a Quest3-nál. Sajna a lóvét is jóval hatékonyabban emeli ki az ember pénztárcájából.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz t72killer #60469 üzenetére
Lényegi ugrás a PPD növelése lenne amihez nem kell fejvesztetten őrült magas felbontásokat hajkurászni.
Ezek a nagyfelbontású "mikro" panelek (amiket mobiltelefonban nem fogunk látni) eléggé ígéretesnek tűnnek, és néhány HMD prototípus már kezdi alulról nyaldosni a mágikus 60PPD-t (apple szerint ezek a 'retina' kijelzők) amihez még 8k panelt se kell használni.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
kevike576
senior tag
A vegyes valóság új korszaka
Ez is legalább 3 új headsetet jelent -
gulasoft
őstag
-
fatal`
titán
válasz t72killer #60459 üzenetére
Nincs. És tök felesleges is. Több, mint 2 évig használtam powerbankról egy Q3-at, kb. mindig 100%-on van. Most barátnőm használja simán a saját akkujáról és ugyanolyan.
Aztán meg elavul mire ez probléma lenne.
De szerintem nem fogsz te ezen filmet nézni hosszútávon, kényelmetlen ahhoz. Játékra oké, ha ki van súlyozva, de filmet eszembe nem jutna nézni róla.
-
Márton
nagyúr
válasz t72killer #60456 üzenetére
Ja, hogy úgy! Hát így már úgy, persze!
De mondom, nem fogod te kényelmesnek találni azt az időt, amíg fullra lemeríted egy filmnézéssel a Q3-at.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
fulton
addikt
-
t72killer
titán
válasz Márton #60453 üzenetére
Igen, csak áramátfolyatós típus kell. Nem túl elegáns, de jó hír, ha műxik...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz t72killer #60451 üzenetére
Ubazz, most látom, a Q3-ból (is) kispórolták a microSD foglalatot, a normális, 512GB tárhellyel szerelt változat meg jóó drága . Látom egyesek reszeltek már pendiveot a kütyüre, de az memigazán ideális.
-
proci985
MODERÁTOR
50ert nem fog elmenni, ha epp 250 az uj quest
nekem haromszenzoros CV1em van harom kameraval es alternativ facial interfacel, egyik baratomnal van kb 15 honapja kolcsonben.
---
t72killer: igazabol a pixelsurusege a quest2nek se annyira rossz, de reszben a mozikepernyo annyira nem nagy, reszben meg ez a lencse nem mozizasra az igazi.
az itthoni 120"es vaszon hiaba csak fhd, sokkal kevesbe terheli a szemem es szvsz objektive a celra sokkal jobb. igaz nekem quest2 van
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
t72killer
titán
válasz #79563158 #60448 üzenetére
Már a kameratechnológiánál kezdődik a probléma. Úgy 6-7éve kezdett érdekelni a dolog (telefonos gagyiVR, samu s7 telóval), akkoriban beindult pár érdekesség, gyártók pár kezdetleges kamerakoncepciót piacra dobtak igencsak húzós áron. Ami valamirevaló képet is adott, az a tucatnyi GoPro-ból összelegózott jókora focilabda.
Most itt állunk lassan évtizeddel később, a kamerák nagyrésze full eltűnt, egy két übergagyi 360fokos cucc van még ami 3D-t sem tud. Prosumer megoldás sincs (ugye aki fotózik vehet csilivili fullfrém milcet - natúr 2D fotózásra, mint 100évvel ezelőtt - jabocs, 100éve már ismerték a 3D-t legalább...)
De talán-talán így, hogy mega-nagy-nevek felkapták (meta, apple), talán nem jut a 3D mozi sorsára
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz t72killer #60447 üzenetére
A VR anyagok általában okádék bitrátával vannak feltöltve sajnos még a Metához is. Amúgy általában én azt vettem észre filmeknél is, hogy ez a szük keresztmetszet Questen és nem az eszköz felbontása. Remélhetöleg az Apple majd ezen változtat hosszú távon, mert ök eléggé ráfeküdtek a témára a Vision Pro promók alapján.
-
t72killer
titán
válasz Márton #60444 üzenetére
ez nálunk sajna nem kivitelezhető, nyomorult brit ingatlanokban nincs egy normális méretű szabad fal. Persze vagány lenne, meg ugye a projektorosdit lehet családosan művelni.
Viszont lesznek/vannak már VR anyagok is, ahol nem muszáj a csillió teraflops, hiszen csak felvett mozgóképet kell visszajátszani - ez mehetne pixel-kerítés nélküli szipiszupi pengeéles kivitelben.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gulasoft
őstag
Meglepne ha el tudnád adni akár 50-ért is. Azt hogy ezt valaki rákösse a gépre, összerakja, hogy minden kasán menjen érteni kell kicsit a dologhoz, aki meg ért hozzá tudja, hogy ez egy réges rég elavult cucc. Te sem vennél ma már képcsöves TV-t bármennyire is patika állapotú.
Én a Q2-őt odaadtama lányoméknak.
2 hónapja hirdeti a csávó:
https://www.facebook.com/marketplace/item/267832376349740/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A04f9256a-929f-4c40-928d-3f3e546d41cd[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
setup
tag
válasz kiskuplung #60441 üzenetére
Uhh, én még 120-ért vettem és akkor még nagyon mást ért a HUF, hát így múlik el a világ dicsősége. Emlékszem a DK2 után hogy be voltam dilizve
Az a szerencsém, hogy az enyém mindenkiéjénél szebb lesz, mert az enyémet nem használta gyerek.
Én meg ülve és mivel meg van toldva a HDMI repeater-rel a vezeték sem volt soha kínozva, de 50k-nál többet tuti nem kapok érte így sem. Én is úgy látom, hogy ez már lehet akármilyen patika állapotú ez már 50 alatt van. Ennyiért viszont nagyon megéri majd annak, aki tud rá vigyázni. Picit irigy is vagyok. 50-ért kap egy használt TV-t, annál azért nagyságrendekkel jobb móka ez szimulátorhoz.
No, majd ha meglesz az utód meghirdetem, aztán kiderül mennyit adnak érte.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz t72killer #60443 üzenetére
mozi = mai napig projector vagy valódi mozi
mondom ezt 4 vetítővel a hátam mögött, valamint CV1, Q2 és Q3 userként is.
Rövid, pár perces videókra még csak-csak, főleg 360-ra, de hidd el, órákon keresztül nem akarsz majd sisakot a fejedre. Nemcsak a súlya miatt, sok másról is szó van: stereo overlap, edge darkening, glow effekt, fix fókusz, miközben a szemtengelyek távolabb metszik egymást, stb, stb. Ehhez képest egy visszaverődő fényű filmet látni a falon, 3 méter széles méretben, sötét szobában, totális más, kellemesebb élmény.
Igen, nekem is megvolt a wow faktor a sisakkal az elején, de már elmúltEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
t72killer
titán
válasz proci985 #60435 üzenetére
Az igazság az, hogy én a Q3 felbontásával kapcsolatban is szkeptikus vagyok. Szeretném mozizásra is használni, és az ehhez szükséges ~60°-os FOV-részben messze nincs 4k mennyiségű pixel. Nyilván messze jobb, mint bármilyen korábbi cucc, de első beruházásnál gondolnék arra, hogy ez egy 1-2évre vett ideiglenes dolog ami kuka, ha megjön a nagyobb felbontású +tovább tuningolt színvilágú utód.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
Egyébként talán a kábel ér valamit mert azt árulták pár éve 40.000 körül az ebay-en annyira nem volt már akkor sem, de most már 16.000 köröl van az ebayen.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
"Az én CV1-em a hibátlan kábellel két szenzorral és 2 touch-al mégis mennyiért nincs ár alatt?"
Támpontként: Én már 4,5 éve is 60 ezerért adtam el egy ismerősnek, aki azóta már odaadta valami rokonának ingyen.
Egy közel 8 éves, anno high-tech cuccról beszélünk, az elavulása ezeknek ilyen.
-
fulton
addikt
Nekem ez nagyon szimpi Visor
kíváncsi leszek mi lesz belőle, állítható ipd -vel..kérdések azért vannak. -
proci985
MODERÁTOR
És úgy is jobb a Quest 2 képe, ha a CV1-et pixel per display pixel override-al használom?
Osszehasonlithatatlanul.Az én CV1-em a hibátlan kábellel két szenzorral és 2 touch-al mégis mennyiért nincs ár alatt?
Nem ajanlott mar vetelre, szoval passz.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gulasoft
őstag
Hát főleg, hogy a VGA-k ára végre stabilizálódott. Egy 4070ti super is megfizethetó, a 4080 is a 400 ezer felé kacsingat, de én már megvárom az 50-es szériát.
Ja és persze ott a standalone ami a Q3-on már egész jó grafikát és címeket hoz.[ Szerkesztve ]
-
setup
tag
válasz gulasoft #60432 üzenetére
Köszi srácok. (GPU limitben lettem volna, emiatt szándékosan inkább nem is követtem. Nem akartam magam belekergetni egy drága VGA-ba. Most viszont volt nem régen egy VGA, amit bezsákoltam. Kipörgettem vele a címeket, ami érdekelt és ennek utána éppen kezdek ébredezni, hogy itt közben a VR is fejlődött és talán nem is annyira horror áron tudnék upgrade-elni)
-
setup
tag
válasz proci985 #60426 üzenetére
Tehát ha a Quest2-höz veszek egy 5 méteres type c kábelt akkor azzal ugyanaz mint a cv1 minden szempontból csak jobb a képe?
És úgy is jobb a Quest 2 képe, ha a CV1-et pixel per display pixel override-al használom? Vagy úgy már kb. ugyanaz a kettő?
Az én CV1-em a hibátlan kábellel két szenzorral és 2 touch-al mégis mennyiért nincs ár alatt?
A Quest2 használtan 100k, vagy abból alkudni kell erősen? Az, hogy hány GB-os csak akkor játszik, ha nincs hozzá kábel?
Tehát minden CV1-en futó AAA szoftvert tudok futtatni rajta VGA+USB kábellel igaz? -
fatal`
titán
válasz t72killer #60418 üzenetére
Nagyon nagy, főleg a lencse miatt.
#60421 Érdekes, én továbbra is egy szem játékot játszom standalone (ETT). Hiába tömörített a PCVR, még a Beat Saber is ezerszer jobban néz ki PC-n, standalone alacsony a felbontás. Persze van, ahol nincs ekkora különbség, meg az esetleges exklúzívok miatt jó a standalone Én viszonylag kevés játékkal játszom.
-
proci985
MODERÁTOR
CV1 hasznaltan kerdeses, jelenleg inkabb mar legacy cucc. gyakorlatilag a kabeltores gazdasagi totalkar. az OLEDje szep, de a felbontasa sose volt az igazi, hiaba volt szuper a hand trackingje harom szenzorral.
Quest2 tud wirelesst mar egy ideje es jobb kepminosegre (foleg szimulatorozni), Quest3 elvileg foleg. elni is egyszerubb veluk.
szabadsagra a Quest2 is sokkal jobb.
-
setup
tag
Sziasztok, van egy hibátlan CV1-em, a két szenzoros verzió. Érdemes már továbblépni illetve egyáltalán tudok e úgy, hogy az Oculus fiókomban lévő szoftverek megmaradjanak?
Vezeték nélküliben lehet már gondolkodni vagy még mindig a vezetékes az igazi?
Az érdekel, hogy kb. mennyi lenne a különbözet.
Évek óta már csak cockpitben használom, mert ugrálni vele túlságosan féltem a kábelt.
Szerintem túlparázom, de pinyózni pl. nem lenne rossz valami vezeték nélkülivel.
Hogy áll a dolog? Zsebbe nyúlós még mindig? Egyáltalán a CV1-et használtan mennyiért viszik el? -
proci985
MODERÁTOR
válasz t72killer #60410 üzenetére
maradj, 7900XT max sidestep lenne
Quest 2t ha talalsz akcioban / masodkezbol akkor jo valasztas lehet: Q3 kepe jobb, de ha nem tudod mennyire jo, akkor kiprobalni ugy lehet egyszerubb.
Apollyon: AMDnel mondjuk driver param nekem nem volt a 7900XTvel.
-
a2d2
addikt
válasz #79563158 #60421 üzenetére
Én is így voltam vele hogy 90% PCVR-ról szép lassan átmentem a 90% natívra.
Ehhez mondjuk azt is meg kell említeni hogy régen a Quest 1-es időkben a natív játékok baromi drágán baromi gyengék voltak. Most már annyit akcióznak meg akkora játékdömping van hogy igazi "egész estés" minőségi játék vehető 10-20$-ért. Ahogy nézem megint pont akciós hét van, lehet behúzom már ezt a Brick Tales-t, azt sokan dícsérték.
Emlékszem itt ácsíngóztunk az OCULUS30 kuponokért meg ment a találgatás "hogy lehet hogy te már a másodikat kapod, én még nem kaptam, régen játszottál, vagy gyakran játszol, stbstb...".[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
-
t72killer
titán
válasz s7evcsenko #60419 üzenetére
. A pimax crystalt néztem még, de az sajna már tleg sokba fáj +nehezebb is
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A quest 2 és 3 között mekkora a képminőségbeli különbség? A speckókból én olyan egetrengető pixelszám-fejlődést nem látok, mint ami pl a TV-knél a hd->4k ugrás volt, árban meg durván nem mind1.
-
Apollyon
Korrektor
válasz t72killer #60410 üzenetére
Bár nekem AMD kártyám van, én is inkább NV-t ajánlom, és fél év múlva is. Ugyanannyi póverből jobb teljesítményt kapsz, több fícsört és encodingot. AI-ra is jobb, ha arra vetemednél.
Plusz AMD-nél küszködés van a driverekkel, de ki tudja mennyire fog ez változni. Szal NV, ha tudsz akkor 4080, de 4070 Ti alá valóban nem érdemes menni és pár évig biztos hogy jó leszel VR-ra.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
t72killer
titán
Sziasztok, még egy vga-s kérdés: idén szeretnék a vr játszótérre belépni, igen valószínű egy Quest 3-al. AMD oldalon mennyire jött fel mostanában a VR támogatás?
Csak mert egy 4070 Ti árából 7900 xtx-et kapnék, az a kari meg néhol legyűri a 4080at is...
(A gép többi része: húzott, vizes i9 7900x, 64GB RAM).
-
kevike576
senior tag
[link]
A local dimming verzió $799[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
válasz Csokifalo #60401 üzenetére
Nemtudom sajna. Én pcvrba a HL Alyxet nyomtam meg DCS Worldözni szoktam. Meg az Arizona Sunshine 1-2 amivel játszottam meg a v-tol. Ezek viszont jol mennek az én gépemen vrba. Mondjuk mivel Alyx elég jol van optimalizálva szerintem az még a 4060al is játszhato lenne. Remélem megkaptad a válaszod. Am ha standalon játszol beat seaber- el akkor mivel megvetted sidequestről leszedve tudsz elvileg betenni számokat.
-
Csokifalo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest