Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pRoject22

őstag

Nem jelentkeztem mostanában mert kicsivel több mint egy hónapba telt mire a végére értem a Varjo Aero kálváriámnak, röviden;

- kaptam egy hibás készüléket, vissza ment RMA-ra egy hét kínlódás után

- VR optician lencsék nem passzolnak bele, egyszerűen túl magasak, képtelenség az Aerot rendesen felvenni vele, plusz arról nem beszélve ,hogy túl kicsi maga a lencse felülete is és a gyári lencsék széleit már nem is látod velük szóval ezeket vissza küldtem nekik mert azt mondták ,hogy ha vissza küldöm akkor vissza adják az árát, már megkapták 2 hete de nem nagyon válaszolnak az emailekre, pénzt sem küldték vissza, szóval nem ajánlom őket, a lenslab féle lencsék sokkal jobbak.

Most tartok ott ,hogy kiismertem az egészet ,hogy kell jól beállítani, ugyanazokkal a beállításokkal mint a G2-vel is megvan iRacingben a fix 90 fps a Varjo base szerinti very high ( ultra a legnagyobb ) felbontáson.

A kép 1080p monitor minőség, nézek előre és éles minden, menet közben lenézek a kormányra és éles ott is, a kép kb 95%-a éles, ezen talán egy kicsit ront az openXR toolkit mert a fixed foveated rendering bevan kapcsolva és a szélek felbontása igy ugye egy kicsit alacsonyabb, bár nem nagyon veszem észre.

Szóval drága igen de viszont nagyon jó, szimezéshez szerintem jelenleg még nincs jobb.

Új hozzászólás Aktív témák