- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Gamepad
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Raymond #43946 üzenetére
A stats-l az a baj, hogy sokan nem engedélyezik, hogy a Steam felhasználja az adataikat... engem például anno egyszer még megkérdeztek, akkor nemet mondtam és azóta sem próbálkoztak. Szerintem a valóságban nagyobb számok szerepelnek mint amit a stats-ban látni...
Nem tudom, hogy az eladási listát milyen időközönként frissítik, de az, hogy folyamatosan top 10-ben van az Index még így is szép, hogy a bruttó bevétel alapján áll össze. Nyilván ezek most kiugró számok az ünnepek miatt és az uborkaszezon alatt jóval kisebb összeggel is a top 10-ben lehet lenni.
Az biztos, hogy az elvileg kalkulálható darabszám és ez a folyamatos top10-s helyezés elég nagy ellentmondásban áll egymással. Bárhogy is van, 2,5 évvel a megjelenés után egy ilyen drága rétegtermék esetében ismerve a bányászláz és a Covid hatásait ezek az adatok semmiképpen nem azt mutatják, hogy következik az utolsó szög a koporsójába.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged