- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz Raymond #14944 üzenetére
Igen, már megtaláltam.
Olvastam hogy csak egyik és EGY BIZONYOS szenzor problémázik ilyenkor, mert amikor az ujjunk ODA rátesszük, megszűnik a grey screen, viszont, ha elengedjük, akkor azonnal folytatódik. De ha leragasztjuk, elvileg tényleg elő se jön. (ahogy annak a felhasználónak.)Kedves HTC VIVE tervezőmérnökök, üljetek le, egyes!
Holnap megpróbálom ventit. Bár csak max. mellém tudom rakni közelebb. Elém nem, mert asztal a falnál van és ott a nagy moncsim is és ez egy álló venti és nem asztali. (Bár lehet hogy még meglenne a régi asztali venti is valahol...)
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest