Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
igen, emlékezetből írtam és tényleg kellenek a CS felhúzók...

viszont miért kellene a kernel mod a szimpla másoláshoz? uboot parancssorból is el lehet intézni a teljes másolást a forrás memóriába feltöltésével majd flash-be visszaírásával, nem? ha nagyobbra cseréled a flash-t az már persze más kérdés...
sajnos a flashcsipp levételének azért megvannak a veszélyei, nem egy olyan panaszt olvastam hogy sikerült feltépni rézfóliát a nyákról. mondjuk amikor hőléggel cseréltem a RAM csippet, akkor szerencsére nem volt semmi gondom, de azért óvatos is voltam amikor a padokat tisztítottam a 60W-os wellerrel

az SPI-SD modra nem találkoztál valahol leírással? sajnos nem tartok még ott hogy magamtól megcsináljam, de ha lenne valami kiinduló alap, akkor talán sikerülne... rákeresve a témára csak a soft SPI-s megoldásokra találok példákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest