Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbit1975
csendes tag
válasz krealon #13406 üzenetére
Az egész cucc távol lesz...nagyon távol! És full felügyelet nélkül. Ezért volna jó, ha a kamerát/ kamerákat távolról újra lehet indítani, konfigolni ha szükséges. Az alap router dhcp. A CPE510 pár úgy van beállítva, mintha csak egy hosszú kábel lenne.A másik végén rádugtam a router wan portjára és az szórta wifin a netet. Ami módosítva lett, az a 741 ip-je 192.168.1.1- ről 2.1-re Így működik, használható netezésre ( és ez volt az egyik lényeg ) A kamera képe is átjön visszafelé akár a neten is, de csak onvif protkollal és mobilon nézhetően. Még ezzel sem volna akkora gond, de amit esetleg rögzített a belső sd kártyára már nem tudom át tölteni ha szükséges. Illetve ami nagyobb gond, ez olyan mintha nat-olt hálózat lenne, így kívülről nem elérhető semmi ami a 2. router mögött van. Ezért kéne az openwrt-t switch üzembe kapcsolni, és a dhcp-t kikapcsolni. A dhcp-t megtaláltam és kikapcsoltam, de nyilván onnantól a gépen kellett ip-t beállítani, hogy csatlakozni tudjak a 741-hez. A switch üzemmód érdekelne inkább. Úgy az alap router osztaná mindennek az ip-t. Akkor már lehetne forwardolni stb. Remélem sikerült válaszolnom..
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest