Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Axel66

csendes tag

válasz Nyugdíjas #4905 üzenetére

Kicsit pontosítok!
    a két noti között gondolkodom magam is, ezért a közös gondolkodás jól jönne a megfelelő döntésben. (nem "nyugdíjas" módjára adott válaszokra számítok) ;]

Szóval macbook és macbook PRO (13.3 és 2.26 a proci)
    macbook pro mellett:
    - FIREWIRE
    - a KIJELZŐ (erről annyit tudok, h a fehér macbook kijelzője előtt nincs üveglap, és nem észleli a környezeti fényviszonyokat. Persze látványos volt mikor a srác a boltban letakarta a PRO webkamera környékén elhelyezett érzékelőjét és az, automatikusan csökkentette a kijelző fényerejét. Ezt két mozdulattal a macbookon is elvégezhetjük manuálisan)
    - VILÁGÍTÓ BILL

ellene:
    - 160as winyó a 250nel szemben
    - nekem a fehér jobban bejön (de ez szubjektív)
    - és hát az ÁR: fehér mac (240K) PRO (306K) diákkedvezménnyel!

Nekem egyetemistaként általános felhasználásra kell. szövegszerkesztés, netezés, és kikapcsként kis photoshop.

Biztos hagytam ki érveket, ezért örülnék ha kiegészítenétek, de alapvetően a kérdésem: Kik azok a fogyasztók, akik a PRO-t preferálják sápadtarcú testvérével szemben és vaj'h miért teszik ezt? (így talán könnyebben eldöntöm,közéjük tartozom-e avagy sem)

és még vmi: érdemes-e a 2GB memóriát 4re cserélni? Többek szerint annyit nem javít a teljesítményen, meg úgyse használja ki az ember.. a photoshop miatt is érdekel (meghát itt még nem kérdeztem :) )

bocs a regényért, és köszi az építő jellegű reflekteket! :R

Új hozzászólás Aktív témák