Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
feltettem a Safari betat es nagyon tetszik, tenyleg gyorsabb mint az IE, de az en konfigom mintha kicsit lasabb lenne mint a Firefox. (win2000) az egyetlen dolog amit nem ertek, ha tobb ablakom van es a talcarol valtok kozottuk, nem teljes kepernyon valt at, na ezt nem ertem miert van

amugy ok. -
rii
nagyúr
hály!
van 2 MAC-em
az egyik egy 6100-as talán.
azt, ha bekapcsolom, nem adja rá a naftát a monitorra, a zöld LEDje fel se villan.
a vid.car nem élesztené fel?
a mááik mac meg egy G3-as beige. az meg belefagy az OS boot-ba.
az elején rengeteg vacak elindul, amire már semmi szükség, printer server meg hálózati izék, azokat le lehet valahogy gyakni? -
Alex91
félisten
Akkor aki odaadta talan majd megmondja, hogyan kell OSX-et telepiteni...
(Bocs, csak ugye nem volt ez teljesen vilagos szamomra, mert altalaban az OSX melle teszik fel a Win-t. Anelkul nem megy, tehat szerintem azon a gepen is van OSX, ha le nem torolte rola valahogy...)
[Szerkesztve] -
SOS!
mac-en amin csak windows van szeretnék csak mac os-x-et feltenni, a gondom annyi, hogy nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt megtenni -
Szabtom
senior tag
Hoppá. Az a baj, hogy én egyből a forrást olvastam el, amit linkeltem, azt már nem.
Az Indexes hírben elég nagyokat hozzá költöttek. Szóval, bármennyire szeretnék egy 8600-os iMacet, nem hagyom hiú ábrándokba ringatni magamat, és várok.
szerk: ha tényleg alumíniumra váltanak, akkor inkább veszek majd egy fehéret akciósan.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Pletyka az új iMacről:
[link]
szerk: Pont a lényegről, a beépített grafikus vezérlőről nincs infó. A proci erős lesz, de ez várható volt.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Sziasztok!
Mac-re szeretnék váltani ősszel, de az az aljas szándékom, hogy továbbra is akarok majd vindózos játékokkal játszani rajta. Ha egy 7300GT teljesítménye most megfelel nekem a PC-mben, akkor az iMac ATI X1600-as VGA-ja elég lesz vajon? -
MichaelSD
őstag
iChat kérdés.
Első sorban Jabber hálózaton vagyok és nem a .Macen. Viszont nekem néha a Jabber contactjaim eltünnek a listából. Általában akkor ha online vannak. Más is tapasztalt ilyet? -
MichaelSD
őstag
Hátha valakit érdekel.
Állatira idegesített hogy az iCal mindig Július 17-ét mutatott, ha nem futott a progi (mondjuk egy évben egy nap használható is
).
Na de, ez itt megoldotta a problémám: [link]
Mondjuk a hónapot ez se rakja az ikonra, de legalább a nap rendeben van. -
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Mit szeretnel, mi tortenjen hogyha lecsukod?
Vagy kulso monitorra akarod rakni?
Komolyan nem ertem, mert ha ugy csukod ossze, hogy nem lovi le magat stand by-ba akkor csak feleslegesen melegszik, dolgozik, zajong...stb.
Ha kulso monitorra akarod ratenni /amihez kell egy atalakito, mivel nincs rajta VGA kimenet/, akkor csak dugd ra a monitor kabelt, csukd ossze a laptopot es eleszd ujra a billel, vagy az egerrel es elvileg akkorra a monitorra fogja sugarozni a cuccot. /En igy hasznalom/. -
törölt tag
és akkor most jöjjön egy láma kérdés:

vettem egy uj macbook-ot és be szeretném állitani hogy ha lecsukor a tetejét akkor ne stand by legyen, hanem ne csináljon semmit, ezt hol tudom beállítani?első mac, nézzétek el
ui: valami torrentes progi van macre? -
tiv83us
veterán
WWDC2007 - Leopard bemutato;
''11:08AM - ''These are just ten of the over 300 new features in Leopard. You're getting a copy today.'' Well, devs are anyway, not press. ''We've got a basic version that will cost $129, we've got a Premium Version which will cost $129...'' laughter and applause. ''We've got a business version! $129. Ultimate version! We're throwing everything into it, it's $129.'' Can't even hear Steve, too much applause. ''We think everyone's going to buy the ultimate version.''
Teljes anyag: [link] -
laci666
senior tag
Mac OSX 10.4.8. for AMD, Intel by JAS (HUN) kiirtam dvd-re.Utána amikor be akarok bootolni be jön valami szöveg nyomok egy F8-at utána meg -v és elkezd dolgozni de nem sokkal késöbb megáll teli irja a képernyöt és ennyi.
Az utolso sorban ezt irja ki:
kernel version: Darwin Kernel Version 8.8.1:Sat Dec 9 22:18:27 AZOT 2006;semthex:/nebukadnezar/Build/obj/RELEASE_I386
ezután nem csinál semmit.
Tudja valaki miért csinálja ezt? -
laci666
senior tag
Szaisztok!
Fel szeretném rakni Mac OSX 10.4.8. for AMD, Intel by JAS (HUN) a gépemre.
Fel megy AMD-re ugye?
A felrakásában tud valaki segíteni? -
biker
nagyúr
válasz
GamerDanee92
üzenetére
PPC macre csak Mac OSX
Intel MAC-re lehet osx és windows is
nem mac-re csak warez osx-et lehet tenni -
GamerDanee92
csendes tag
Köszi! Még egy dolog nem világos számomra: Macintosh-t lehet sima PC-re is rakni, és az Apple-re csak Mac-et vagy csak Apple-re lehet Mac-et rakni, de az Apple-n a windows is fut?
-
biker
nagyúr
válasz
GamerDanee92
üzenetére
ugyanarra a winyóra is lehet, boot manager megoldja
-
GamerDanee92
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek lehet-e macintosh-t és windows-t rakni ugyanarra az erőforrásra? Én ugy hallottam hogy lehetséges, csak 2 vinyóra kell rakni az OS-eket...

-
lesaux
veterán
Hol van Budapesten olyan bolt, ahol Macintoshhoz vehetnék billentyűzetet? Webáruházat már találtam, annyi van mint a szemét, de nekem látnom kéne a billentyűzetet, mielőtt megveszem. Amúgy fehér, oldalról átlátszó, USB-s, magyar klaviatúráról lenne szó, amin van 16 funkciógomb, három hangerőszabályzó és egy CD-kiadó gomb.
-
Axel(diid)
tag
úgyint

-
biker
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
pl. a JAS verziók, de el kell olvasni rendesen a file leírást, mikor letöltöd a torrentről, és ott le van írva, mely patch-ek vannak hozzá.
sse2/sse3, amd patch, integrált video patch, vagy akármilyen patch.
vagy elmész az wiki.osx86.hu oldalra, és minden le van írva, telepítéstől a patch bekapcsolásig, és a használatig, a kompatibilis komponensek, wlan, video, hang, akármi, minden és minden
mellesleg nekem is egy jas 10.4.7 van tthon, de nem megy a dell notin, csak vmware-en, de ott marha lassú. natívan nem fut, integrált 8mb video kevés neki, és nem tudja tállítani -
biker
nagyúr
válasz
Axel(diid)
üzenetére
kb 15 féle osx86 rendszer van, amik közül van, ami megy amd-n, van ami nem.
ebből, amit írtál, semmi lényeges nem derült ki. -
rétisün
veterán
válasz
Axel(diid)
üzenetére
a 2141-es hsz.ben én hasonlóraa kértem valami segítséget, de teljesen kihalt ez a topik...vagy csak senki nem tudja, mi a megoldás...
-
Axel(diid)
tag
üdv mindenkinek
nem tudom mennyire vágjátok a témát de leszedtem 1 MAC X86 nevü OP-t amire azt mondták hogy az én athlon 64 es pc-mre feltehetem
viszont mikor elindul a lemez bootban akkor 1 pár perc után mikor szerintem amemóriát teszteli sorozatosan mindne sorba csa FAILED szöveget ír ki
miért lehet ez?
hogyan tudnám mégis feltenni a mac-et a pc-mre
esetleg tudtok e olyan linket amin le tudok tölteni olyan mac et amit valóban fel tudok tenni a gépemre
elöre is köszönöm
üdv
Axel -
rétisün
veterán
nincs errefelé túl nagy forgalom, sajna

-
rétisün
veterán
kaptam egy mac dvd-t, (Mac OS X 10.4.8) , elkezdtem telepiteni (pc-re). be is bootol róla a gép, egy darabig megy, aztán egy ''launching crash reporter'' sor után villog a cursor. jó sokáig nem történt semmi, ujraindítottam.....ezek szerint nem tudom pc-re telepiteni? esetleg virtual pc-re? ha igen hogyan?
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
Valaki tudna mutatni képet magyar billentyűzetről?
Olyat hallottam, hogy speciálisan magyar, azt azért megnézném... -
p a s s e r
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Holnapra meglesz...
A sört meg megihatjuk akár közösen is... -
Realradical
őstag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Okés! Idő mint a tenger...Márciussal lesz csak aktuális a dolog. Ha netán összejön jövök egy pár sörrel/milkacsokival!

[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Bocs, de rajtam kívül álló okok miatt még mindig nem tudtam a dolog végére járni... Igyekszem.
-
Realradical
őstag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Az a fő bajom, hogy nem tudok belemélyedni, mert egy csomó kavarás miatt nem tudok a gép elé kerülni. Igazából csúnyán el akarnak bánni a jelenlegi rendszergazdával (saját magánvélemény) és fel akarnak kérni engem az üzemeltetésre. Persze a mac-et le akarják bontani és egy win2003 servert a helyére. Ezért próbálok infót gyüjteni, mert ha nagyon begorombul a srác és leformázza a szervert tudjam esetleg újra összerakni a céges levelezést.
A segítséget megköszönöm ha megkérded, de ha esetleg tud vmi hasznos anyagot neten, vagy könyvet amit árulnak is az is jó lenne.
Az lenne a legegyszerűbb, ha le tudnék ülni játszani vele, de lehet, hogy mire én odaérek mindent romokban találok. Próbáltam beszélni a tulajokkal, hogy egy gazdit csak így kirakni nem érdemes, sőt botorság, de nagyon elegük van állítólag... -
p a s s e r
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Te figy, a macekben az a jó, hogy lesazrhatod a lelki világát, nem kell belemélyedni, csak használni. Valszeg a legtöbben így vagyunk ezzel, és gondolom, emiatt nem kapsz választ. De holnap megkérdem a rendszergazdánkat, hátha Ő tud mondani valami okosat.
Üdv! -
kribe
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Sajna ilyen szinten még nem

-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
up a topicnak! Hátha valaki otthon van a témában!

-
KMan
őstag
A Closer Look At The iPhone [link] erdemes megnezni nagyon jo. A navigacio ugyan nincs benne, engem ez erdekel a legjobban.
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Üdvözlet! Lenne egy égetően sürgős problémám. Mac-et használ egy cég mail szerverként. Win2003 server alatt már csináltam ilyesmit, de macen nem láttam még ilyet. Hogy tudom én ennek beállításait átnézni és esetleg reprodukálni egy pc-re? Mert a cég ezt a gépet le akarja építeni hamarosan mivel a grafikai munka megszűnik...
Ahogy én néztem egy ''cégnév''.hu pop3-at szolgáltat. smtp-t nem... Kicsit hülyén hangzik a dolog, de így tudtam megfogalmazni egyszerűen...
Nomeg pc-n is csak belső postát csináltam egy cégnek...úgyhogy web felé nyitott pop3-hoz nem tudok hozzászólni egyenlőre...remélem lesz akinek van tapasztalata ilyesmivel.
[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
Mekkora egy lusta minden Maces. Döglött ez a topic...

-
KMan
őstag
válasz
p a s s e r
üzenetére
legnagyobb! garantaltan nem alszok be, koszi

-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek... Novembertől használok Macet, de ezt a topicot még csak most találtam meg... ha nem gond ezentúl néha megjelennék errefelé is....

-
p a s s e r
őstag
http://viveksblog.com/blog/index.php?p=980
Sziasztok. iphone-ról ez többet elmond, mint az a vacak gyári tutor...
Üdv!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Letezik, csak nem legalis, es nem stabil. Azon felul elegge kenyes arra, hogy a megfelelo hardverekkel rendelkezz a gepedben.
A Mac azert Mac, mert stabil, gyors, nincs /alig van/ ra virus es rendesen ossze van teve benne a hardver. Ezert kell megfizetni az arat :-/
De ha hasznaltal mar Mac-et huzamosabb ideig, akkor tudod mirol beszelek
-
törölt tag
hi
létezik olyan mac oprendszer ami sima pc-n is fut vagy mindenképpen 1 mac gép is kell.
megnéztem az új imac-et nagyon király csak kicsit húzós (a 20'' e6400-es 400K ) -
ArthurMiller
senior tag
Erről vélemények? [link]
-
KMan
őstag
itt a legujabb orulet
[link] -
KMan
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mert ha kocsival hoznam at a notit, akkor belepek vele nem eu orszagok teruletere (macedonia v bulgaria es yugoszlavia) akkor biztos beszolnak a vamosok. Es mondjuk hajnali3 kor a bulgar vamugyorrel nem szivesen kerulnek osszetuzesbe. Iden nyaron pl. a gorogbol hozott cuccokba belekotottek a magyar hataron, mondvan yugoszlaviabol akarok belepni. De en mondom gorogben vettem ami szinten eu, itt a szamla, de ez nem erdekelte. Orult volt a faszi, 30k birsag, autojat lefoglalom, mehet pestre gyalog. El tudtuk intezni okosban, igy nem volt para.
-
ArthurMiller
senior tag
Nemsokára 1 éve használok macbookpro-t, de csak most fedeztem fel ezt a topikot. Jó látni a mac-et a PH-n

-
KMan
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Na akkor kicsit ON:
Szetneztem az eu orszagokban es a legjobb arakat Gorogorszagban talaltam. Ugytunik Januarban ki is tudok menni. Mivel nem eu-s orszagok vannak kozottunk igy a fapados repcsi tunik a legjobbnak. Vamot pedig ha jol tudom igy nem kell fizetnem. Kocsival kene, igy az kiesett.
Otlet esetleg? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az Indexes hírben elég nagyokat hozzá költöttek. Szóval, bármennyire szeretnék egy 8600-os iMacet, nem hagyom hiú ábrándokba ringatni magamat, és várok.
!
![[kép] [kép]](http://img260.imageshack.us/img260/1919/picture3qs9.png)

TigerCat