Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- OLED monitor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
bambano
üzenetére
igen, tudom, hogy alkalmas ra az is, viszont jobban tetszik az init script-es megoldas, mert igy konnyeden ujra tudom inditani minden user rtorrent-jet egy esetleges frissites, vagy konfigvaltas utan
illetve - bar nem probaltam - van egy olyan sejtesem, hogy a screen vs umask problema abban az esetben is fennalna
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest