-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Émbörök!!
Aki pidgint használ és lerogyott az msn hálózatról: link
-
-
róland
veterán
Üdvözlet a Linux használóknak!
Találtam egy érdekességet, s közben a a La Fonera 2.0 wikije is frissült a Transmission kliens telepítésének leírásával. (Ami ugyan közel1,5 hónapja megtalálható volt már a fórumon, de most egybegyűjtötték az információkat.)
Kérdésem, hogy ezt a Python scriptet ki tudná átírni Lua nyelvre, amely a La Fonera 2.0 router egyik programozási nyelve? Ráadásul annyi módosítás kellene, hogy akkor működjön, amikor nincs csatlakozó eszköz se a router LAN portján se egyik SSID jelen se.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
válasz
Jester01 #7292 üzenetére
nem töltötte be magától...
modprobe-ra villant egyet a floppy és létrejött egy valódi /dev/fd0, és megjelent a Számítógép mappában is egy Hajlékonylemezes meghajtó...sajna a dd-nek továbbra is valami baja van
lenry@Echo-Two:/dev$ sudo dd if=/home/lenry/Asztal/boot.img of=/dev/fd0 bs=1024 conv=sync ; sync
dd: "/dev/fd0" megnyitása: Nincs ilyen eszköz vagy címmod: kellett neki egy jobb klikk -> Újraolvasás... most jó... a dd is, legalábbis határozottan másolgat valami
köszönöm a helpet... mostmár csak azt kell remélnem, hogy a Macnek is jó lesz a lemez
#7294: igen. volt benne
-
válasz
ngabor2 #7289 üzenetére
nekem sincs évek óta, most kell. ezt egy szatyor alkatrész közül halásztam ki, egy halott tesójával együtt... nincs teteje, meg alja, de működik
(windows alatt működött)
tegnap éjjeli kernel konfigolásomból úgy rémlik, hogy a floppy moduláris volt...
hogy töltöm be?
(nem azt a kernelt használom, mert még nem fordítottam le, most normál legfrissebb Ubuntus megy) -
-
-
-
-
-
Jester01
veterán
Nem ismerem a virtualbox-ot de azért ebbe is beledumálok
qemu tud olyat, hogy miután kész vagy a telepítéssel, az összes írási műveletet egy ideiglenes fájlba csinál. Vagyis minden indításnál a frissen telepített rendszered indul (ami ugye még garantáltan vírusmentes). Olyan mintha ghost-al mindig visszaállítanál egy ismert tiszta állapotot. Persze így nem lehet semmit módosítani, mert a legközelebbi indításra elfelejti - de netbankhoz szerintem jó, feltéve, ha a virtualbox is támogat valami hasonlót. Legrosszabb esetben gondolom "kézzel" el lehet menteni és minden futás előtt visszaállítani.
-
rtom
senior tag
Linux alatt Virtualbox-ba tettem WinXP-t, mert a netbankot nem tudtam megoldani linux alól. Mennyi energiát fordítsak a vírusvédelemre (tegyek egy avast-ot vagy nem szükséges?)
-
válasz
Jester01 #7278 üzenetére
nincs több elérhető linuxos gép a közelemben...
még azt megpróbálom, hogy valahogy a Mac OS alól...
ha úgyse jó, akkor jövő hétre tolódik, mert a másik gépemen megírom a floppykat, aztán vagy jó lesz vagy nem... ha úgyse jó, akkor több ötletem nincsfene essen az Apple-be, meg a hülyebiztos gépeikbe
-
válasz
bambano #7265 üzenetére
idáig jutottam el
ez a hulladék nem bootol CD-ről, így floppy kell neki... jó... leszedtem a megfelelő boot.img nevű imaget. ha windows alól írom fel a floppyra (megfelelő programmal) akkor boot helyett egyszerűen kiadja a Mac a floppyt, mert nem talál rajta megfelelő boot-résztLinux alól:
lenry@Echo-Two:/$ sudo dd if=/home/lenry/Asztal/boot.img of=/dev/fd0 bs=1024 conv=sync ; sync
1440+0 beolvasott rekord
1440+0 kiírt rekord
1474560 bájt (1,5 MB) másolva, 0,00801928 mp, 184 MB/mpés semmi nem történik... a floppy meg se moccan a meghajtóban, nem hiszem hogy lehet 184mb/sec sebességgel írni a floppyra... miért nem másolja fel, amit kell?
a meghajtó /dev/fd0 nincs mountolva, mert azt írták, hogy ne -
bambano
titán
És ugyebár azok, akik nem ubuntuznak, perfektek abból, hogy az ubuntu éppen milyen kernellel naprakész, meg kitaláljuk, hogy melyik ubuntu...
Nem akartalak én lerohanni, de ha kérdezel, legalább mondj el mindent, ami a válaszolást segítheti, különben nem biztos, hogy lesz válasz.
A környezet pontos definíciója a kérdező érdeke...
-
rtom
senior tag
Ha relatíve könnyen kezelhetőt szeretnél, akkor Xubuntu vagy ubuntulite (az Ubuntu és derivatívái az egyik legelterjedtebb linux disztró) , mivel az 1 GHz-es prociból nem sokat nézik ki, ezért szerintem a Gnome-os sima Ubuntu-val meg se próbáld. Így első ránézésre azonban várhatóan bajod lesz az IGP beizzításával, már ha nem elégszel meg a 2D-s megjelenéssel.
-
Nimrod
addikt
Megvan a hiba, köszi a tippet.
xorg.conf-ban wacom bejegyzések voltak (ezért is írtam le az előző egeret), egy dexconf helyretette a dolgokat.bambano:
Talán nem kellene lerohanni a másikat amikor segítséget kér...
Olvasd vissza, írtam, hogy naprakész rendszer, magyarul naponta etetem a synapticcal.
A megoldás ráadásul pont az előző egér jellemzőiben volt. -
Picco
addikt
hi,
nemreg az olembehullott egy ilyen noti.
milyen linuxot ajanlanatok ra? (lenyeges h relative konyen kezelheto legyen, ne vagyok egy linux guru
)
valaszokat elore is kosz
-
Nkboy
senior tag
Gondolom a kérdésed el lett olvasva, de előfordulhat, hogy nem tudják rá a választ.
Nézd meg, hogy a xorg.conf fájlban nincs-e a régi egeredre valami bejegyzés. Lehet, hogy a régi egeret keresi a xorg.conf szerint, ezért nem működik.
De ez is csak egy tipp, mert Én úgy tudom, hogy a xorg 7.4 óta szinte semmi nincs a xorg.confban. Legalábbis Nálam ez a helyzet.
Másik USB porton is fennáll a jelenség? -
válasz
bambano #7265 üzenetére
Mac OS 8-cal az a bajom, hogy tényleg használhatatlan. semmivel nem kompatibilis, semmilyen mai program nem fut rajta, tényleg nem jó semmire, csak porosodik a polcon a gép. a nagyszerű Apple életérzésnek köszönhetően ("Nem kell, hogy érts hozzá, ne is érdekeljen, és különben is úgy csináltuk meg, hogy ne is tudj belenyúlkálni") nem is tudok semmit sem csinálni vele, és ez idegesít
-
bambano
titán
Szerintem is tök jó, hogy minden leírsz arról az egérről, ami már NINCS a gépre dugva és egyébként is jól működött, arról meg semmit, ami most rá van dugva és baj van vele... Meg se kernel verzió, se bitek száma, se semmi...
Azt kellene megnézni a dmesg-ben, hogy amikor bedugod az egeret, tölt-e be olyan usb modult, ami korábban nem volt benne. Pl. ohci-t vagy uhci-t vagy ilyesmit. Ha a régi egérpadban volt plusz usb csatlakozó vagy usb hub, akkor lehet olyan baja, hogy nincs betöltve minden driver...
-
Nimrod
addikt
Itt is felteszem a kérdést, mert Ubuntu topikban két alkalommal sem kaptam semmi választ.
Adott egy naprakész Ubuntu rendszer gnome ablakkezelővel (alap).
Az eddig használt egér az A4Tech vezeték nélküli változata volt, amelynél csak az egérpadot kell usb portra kötni.
Az egeret cserélni kellett már, ezért egy egyszerű optikai lett helyette, szintén usb portra lett kötve, ráadásul ugyanarra, amin az előző is volt.
Itt kezdődik a probléma. Indítás után egyszerűen nem látja az új egeret egészen addig, amíg ki-be nem dugom.
Amit észrevettem, hogy ezt csak cold boot esetén csinálja, ha közben restart, átmegyek windowsba majd vissza a linux alá akkor nincs ilyen gond.
Várok minden ötletet a problémára. -
adott eme nagyszerű masina, rajta egy 12 évvel ezelőtt telepített, mai napig hibátlanul és nagy sebességgel üzemelő Mac OS 8 op.rendszer, ami fölött sajna igen csak elszállt az idő, így függetlenül attól, hogy több, mint egy évtizedet hibátlanul végigdolgozott, úgy érzem ideje nyugdíjba vonulnia, tekintve, hogy nincsenek rá programok, illetve se az ADSL se a routeres DHCP-s nettel nem tud mit kezdeni az öreg, így kvázi használhatatlan...
magának a vasnak a szíve egy 200MHz-es PowerPC 603e processzor, mely 64MB talán SD RAM, meg egy ATi videókártya mellett üldögél, CD-olvasó van a gépben, meg egy 2 GB-s asszem SCSI vinyó, egy floppymeghajtó (magától ki tudja adni a lemezeket, mint a régi VHS videók... hatalmas
), meg egy hálókártya, ami nem biztos, hogy működik, de van benne PCI slot egy riser-kártyán, úgyhogy hálókártyát tudok bele tenni
neki kellene egy új op.rendszer. mit ajánlotok?
-
rtom
senior tag
válasz
zsiga667 #7258 üzenetére
Elméletileg igen (legalábbis az én elméletem szerint
). Szét kéne partícionálni a pen-t, telepíteni a két disztrót, majd GRUB-ot vagy lilo-t tenni rá. És mindez csak akkor indulna, ha mindig ugyanoda csatolná fel a rendszer a pen-t, különben a menu.lst fájlban lévő hivatkozások nem működnek. Vagy a boot drive mindig sda lesz? Felmerült bennem az a kérdés is, hogy a második partícióról fog-e indulni a kernel? Ki kell próbálni...
Segítség: pl. Ubuntu flash-re telepítés how2
-
Sanyix
őstag
hi van egy gép, egy roncs vinyóval, aminek a vége még úgy ahogy megbízható (az eleje tele van bad sectorral, max 1 hónapig bírják ki az adatok rajta).
Viszont ugye ubuntun lehet úgy particionálni, hogy a vinyó végétől menjen a kezdete felé.
És nekem ehhez egy olyan full backup lehetőség kéne, amivel az egész rendszert le lehet menteni, hálózaton keresztül (vindózos megosztott mappába kéne), úgy hogy visszatöltéskor minden visszakerül, tehát a bootinfok, és olyan elrendezésbe ahogy le lett menve (tehát a vinyó végétől a kezdete felé).Eddig hiren boot cd-vel universal tcp/ip-vel, meg norton ghost-al próbálkoztam, de jó lenne az előbbi bugjai nélkül, és a másodiknál kicsit bővebb szolgáltatással csinálni.
-
zsiga667
addikt
Van nekem egy pendriveom, rajta egy Ubuntu. Megoldható valahogy hogy ugyanerre a pendrivera rápakoljak egy másik live distrot is, és bootnál tudjak választani hogy épp melyikre van szükségem a kettő közül?
-
mAtech
aktív tag
Milyen linuxot ajánlotok egy PIII 750 Mhz-es 192 MB rammal szerelt notihoz?
Az sem baj, ha magyar -
dabadab
titán
válasz
MichaelSD #7254 üzenetére
Ezereves HP LJ5-ot (korabeli Jetdirect kartyaval) meg egy par eves Samsungot (tipust most fejbol nem tudok) hasznalok halozatban, gond nelkul mennek (annyira gond nelkul, hogy amikor az egyik LJ5-ot lecsereltem a Samsungra, semmit sem kellett allitani, csak beledugtam a 220-at meg az ethernet kabelt, aztan minden ment tovabb).
-
MichaelSD
őstag
Egy feket fehér lézeres hálozati nyomtatót szeretnék, ami tud borítékokat (DL, C6, stb.) nyomni. Valakinek van tapaszatalata ezen a téren? Illetve használ valaki HP P1505n-et Linux alól?
-
westlake
félisten
egy egyszeru kerdes (hozzaertoknek):
hogy lehet kideriteni a halozati eszkozok mac cimet?koszi!
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egy olyan gondom, van, hogy negativ képpel játtszta a mandriva 2009 x86-64 Powerpack az összes videot, hol kell átállítani ?
-
VaZso
senior tag
Próbálkoznék Drupalon sminket alakítgatni, de úgy néz ki, valami cache folyton közbeszól.
Elvileg a Drupalhoz tartozó cache-eket töröltem, feltettem valami cache letiltó Drupal modult is, de a helyzet változatlan.
Arra gondoltam, hogy talán a webkiszolgáló, vagy egyéb cache-ből hozza elő az elavult infókat. Másik böngészőből nézve sincs változás.
Apache2, php5 és mysql van fent. Ezekben milyen cache lehet bekapcsolva, ha feltelepítettem egy friss Debian lenny-t és nem kapcsoltam be semmi pluszt?
Apache-ben ezek a modulok vannak engedélyezve:
alias.conf authn_file.load authz_host.load autoindex.load deflate.load env.load negotiation.conf php5.load setenvif.load
alias.load authz_default.load authz_user.load cgi.load dir.conf mime.conf negotiation.load rewrite.load status.conf
auth_basic.load authz_groupfile.load autoindex.conf deflate.conf dir.load mime.load php5.conf setenvif.conf status.loadA deflate modult próbáltam kikapcsolni, APC nincs fent.
Létezik, hogy a Drupal smink cache-t tart az sql adatbázisban, ami a cache törléssel nem tűnik el?
Milyen cache-ből szedhet elő képeket (pl. lábléc) ill. pl. a layout.css file tartalmát?
...nem értem.Kezd megörjíteni, hogy nem látom a változásokat. Akkor sem, ha kikapcsolom a sminket, másikra váltok és vissza.
Légyszi segítsetek valami ötlettel.
-
SLD
tag
Hát igen nem egy könnyűsúlyú versenyző, de felment, egészen gyorsan behozza indításkor, és a merevlemezen is elfért utána pedig inkább a fluxbox configjával foglalkoztam
Én már csak ilyen gonosz vagyok
,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben
Mindazonáltal valószínűleg igazad van, én is néztem nagyokat az elején, mikor sok sípolással közölte, hogy nagyon mást csinálok mint kéneThank you very much!
-
SLD
tag
válasz
zoltanz #7211 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, de a Debiannak rá kéne mennie; Ubuntu nem biztos, de ha mégis akkor én csak akkor javaslom ha a windowsos "a felhasználó hátsó fertálya alá toljuk a széket" oprendszereket kedveled.
fertály ly vagy j ?
Itt van két olvasnivaló: [link] [link]
Hogy milyen gyorsak, az csakis az elszántságodon múlik, ha grafikus környezet nélkül használod, akkor biztosan meg leszel elégedve a parancssor gyorsaságával. Gnome valszín még elfut rajta, de ha van kedved config fájlokat modosítgatni és jobban megismerni a rendszert akkor Blackboxra vagy valamelyik alfajára van szükséged [link] [link] .
-
SLD
tag
válasz
t_ferenc #7228 üzenetére
Én most karácsonyra vérteztem fel egy P2-es 64MB-os gépet Debian-al. A folyamat kb. így nézett ki:
- debian instal cd1 -> a szoftver választós részben csak base system bejelöl
- xorg + gdm install
- fluxbox install
- ezután már van grafikus felületed, itt a menüben (jobb gomb bárhová az asztalra) az X-héjaknál van konzol progi és onnantól szépen elkezded felpakolni a szükséges programokat. Én sok gnomeos programot is felraktam, meg az átvevőnek szüksége volt openoffice-ra is pl.
- ebben az időkben a vi a legjobb barátod a google után: [link] [link] ezzel egyszerűen tudod modosítani a config fájlokat
ja és ha már grafikus környezet, kényelmesebb egy filemanager, pl.: thunar , rox-filervégeredmény: fluxbox betöltése 5-8 mp, menü előhozása azonnal, játékprogramok betöltése 2 mp, iceweasel < 1perc, openoffice < 2perc
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano #7239 üzenetére
ADSL
Évek óta náluk vagyunk, eddig meg voltam elégedve velük, nem volt gond.
Az utóbbi időben viszont valami kavarás van... hirtelen átkerültünk a TVNetworkhöz, de nem hozzájuk fizetjük a számlát...
(Ez alatt azt értem, hogy kifelé úgy látom a netet, mintha ott lennék előfizetve...)Ezt a hülyeségét pedig csak most kezdte, szóltam is az ügyfélszolgálatra, de gondolom, nem ez lesz az ünnepi programjuk... Telefonban azt mondták, továbbítják a problémát...
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01 #7237 üzenetére
MTU 1492, elvileg mennie kéne... no meg ment is egészen tegnapelőttig, legalábbis akkor vettem észre (pedig szeretek hosszú hozzászólást írni, no meg kommunikálni a fenti szerverrel).
Egyébként öcsém gépén (Win) MSN nem jelentkezik be, emesene szintén. aMsn megy, de használhatatlan, mert meg-megáll.
Speedtest.net letöltést megméri (normális eredménnyel), feltöltés mérésénél megáll.
-
VaZso
senior tag
Nem egészen ide való, de hátha kapok segítséget. Igyekszem rövid lenni (ld. első pont).
Tehát: vacakol a net szolgáltatóm.
- Hosszú üzenet --> timeoutol. Prohardver és más fórumon is. (Megáll a kapcsolat az átvitel közben?)
- Gmail nem megy (szintén megáll).
- SSH tunnelen keresztül proxy szerver: megy pár másodpercig, majd semmi (elveszik az SSH kapcsolat, megáll). Újra tudok kapcsolódni, de ismét megáll.
- Három gépen is néztem, egyik Windows.
- Szolgáltató mostanság többször megállt rövidebb-hosszabb időre, máskor csak DNS szerver nem volt. Most net van, folyamatos, nem szakad.
- Net letöltés megy, oldalak bejönnek.Mi lehet a gond? Milyen hálózati hiba ez?
Útálok egymás után több üzenetet írni, de ha már egyszer megírtam egybe, miért kell darabolnom? ld. Debian topic.
Légyszi írjatok ötletet, megörjít!
-
-
törölt tag
Üdv!
Linux alatt lehet valamit kezdeni az MS office fileokkal? (Főleg word)
Illetve van-e valami powerpoint klón? -
t_ferenc
őstag
válasz
Jester01 #7227 üzenetére
bár nem (csak) nekem szól, de:
- igaz, olyat kell felpakolni minden gépre, ami el is megy rajta és megfelel neki -> ezért kérdezősködöm itt
- ésszerű határokon belül el is viselem a lassúságot / inkább, mint a zajt
- gépet meg majd akkor veszek, ha HTPC-t építek, ehhez viszont elég jó tapasztalatgyűjtésként egy P1-est nyúzni. erről jut eszembe, nálad mi fut a HTPC-den? Én majd egy DVB-S és valószínűleg analóg TV tuner kombinációját fogom berakni az enyémbe, ha majd realizálódik az elképzelésem. juj, ez már bizony nem ennek a topiknak a témája...
- ablakkezelő, meg grafikus felület nekem kell, mert én bizony nem tudok annyit linuxul, hogy boldoguljak parancssorból is.
rtom:
nem az átvágás a cél. tulajdonképpen csak a tapasztalatszerzés, meg a már megszokott környezet; eleve mentálisan biztonságérzetet ad. még ha hamisat is
-
Jester01
veterán
Látom ám a smileyt, de:
1) vagy olyasmit teszel fel ami megfelel annak a gépnek
2) elviseled, hogy embertelen lassú lesz
3) veszel gépet(legalábbis alaplap+proci+ram kombót)
Csodát a linux sem tud tenni. Ahogy más is említette, p2-p3 kategóriás (akár márkás) gépeket gyakorlatilag utánad dobják. Én ilyet vettem, a netmegosztós-műholdvevős gépem egy p3-600. (Igaz, most tervezem lecserélni 45W-os AMDre, mert pl realtime videó streaminghez már kicsi szegény.) Szükség esetére van rajta X, de se gnome se kde csak sima ablakkezelő.
-
t_ferenc
őstag
igazad van, a rendszer működik is, bár:
- még nem jutottam el odáig, hogy ne kelljen bepötyögnöm a startx-et
- gnome gyomlálás közben sikeresen megszabadultam egy pár olyan dologtól is, amelyeket (kényelmi szempontból) használnék; pl. az újraindítás és a leállítás inaktív, csakis kijelentkezni tudok
- témák, témák, jaja de előbb legyen már egy rendszerem
jelentem mindkét fajta hal finomra sikerült, épp az előbb fejeztük be az ebédnek hívott tesztelésüket
-
dabadab
titán
-
t_ferenc
őstag
válasz
bambano #7217 üzenetére
ezt kívánta a család. a babona meg akár el is úszhat, mondjuk a hallal ;)
felment az xfce. ismerkedem vele. buta kérdés lesz, de hogy tudom ezt a felületet a számomra leginkább ismert, windowsos felülethez hasonlóvá tenni? mert most nagyon nem találok semmit ám
na jó, találok, de akkor is.
-
zoltanz
nagyúr
Van most nálam egy Apple iBook G3 valamilyen Linux -ot fel akarok rá dobni kipróbálásra, olvastam a Yellow Dog Linux 4.0 működik vele.
Valamilyen más alternatíva eredeti Debian vagy az Ubi esetleg? Milyen gyorsak ezek az OSX -hez képest?
-
t_ferenc
őstag
-
rtom
senior tag
válasz
t_ferenc #7206 üzenetére
Eszembe jutott még egy viszonylag egyszerű megoldás, ez egy openbox alapú de, és van Debian-ra is (Sid-re): LXDE
A dpkg -l listádból le lehet irtani a nem a videokaridhoz szükséges xorg-os csomagokat, szinte mindent, amiben benne van a Gnome szöveg (ezt a | grep GNOME kapcsolóval listázhatod). Az eleje nem hiányzik egyébként? Emlékeim szerint acpi-val kéne kezdődni...
-
Vladi
nagyúr
válasz
Jester01 #7198 üzenetére
Öcsém! Mint a pistások! Vegyél gépet.
t_ferenc!
Kínozod te azt az öreg gépet kde-vel? Végül is ha megy, meg türelmes vagy.
Grafikus bejelentkező nem is kell!
Belépsz koznolon, majd:startx
Esetleg nézelődj a pillekönnyű ablakozók világában (box.)
Elég szép dolgokat lehet kihozni belőle! linkPlusz használj kevés erőforrást használó programokat. (xmms, abiword, hasonlók.)
-
t_ferenc
őstag
-
rtom
senior tag
válasz
t_ferenc #7204 üzenetére
Idézet: "feltettem egy KDE desktopot, már ez is jóval gyorsabb, mint a GNOME"
Ha engem kérdezel, a KDE még nehézkesebb, mint a Gnome. Akkor már inkább XFCE, ha nincs kedved kézzel bütykölni (egy ilyen gépre leginkább Gentoo mehetne egy könnyű ablakozóval, de az nem ajánlott kezdő linux-osoknak, bár nagyon jól dokumentált, legalábbis azok szerint, akik használják). További könnyítés: FF helyett Kazehakase vagy Dillo, Openoffice helyett pedig Abiword meg Gnumeric.
-
rtom
senior tag
válasz
bambano #7201 üzenetére
Mert nálam az indította ablakozót, de végülis jogos, megoldható, hogy egy terminálos belépést követően automatikusan induljon az X.
Egyébként meg azért, mert grafikus bejelentkező felület, és megszoktam
Na, most kapom mindjárt, hogy ha ilyen kívánságaim vannak, akkor menjek vissza win-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest