Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
többször futottam bele mostanában abba, hogy a dd-vel pendrivera írt iso-k nem bootolnak. mivel érdemes akkor bootolható iso-t pendrivera írni?
vagy mi kell még a dd-nek azon kívül, hogy if=/path/to/iso of=/dev/sdX?
ha már korábban feladtam volna a bizodalmam a dd-ben, ma megspóroltam volna háromnegyed órát az ESXi frissítésből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest