- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Most nem mennék sorba mindenkin egyesével név szerint, megválaszolom így pontokban a felmerült kérdéseket, ha nem gond.Nem írok ki windows telepítőt, mert egyrészt van 7-is, 10-is, de pont az lenne a felvetésem lényege, hogy a kipróbált rendszer romjaiból építsük vissza a régit. Mert pl az már ottvan a pendrive-on, nem kell vele semmit se csinálni, csak rebootolni és abból megoldani a dolgot.
Azért ebbe a topikba írtam, mert itt általában nem a kötekedés a jellemző, bár mikor hogy...de a windows topikban nem nagyon van grub téma, merthogy minek...így ott megkérdezni a grub helyreállítást... kevésbé oda illő, mint ide. Szerintem.
Azért nem virtualbox, mert abban nem lehet teljesen átélni egy rendszert. Próbálj ki egy elementary OS-t VB-on, meg élőben. teljesen más.
A linkelt grub installos dolgot kipróbálom holnap live rendszer alól, kíváncsi vagyok rá. Amúgy a leggyorsabb megoldás, mivel előtelepített win 7 pro-val vettem a gépet, van recovery partíciója, azt elérve a CMD-ből adtam neki egy mbr fix-et, kb 1percet vett igénybe az egész művelet. Csak ha valaki hasonlóan járna, mint én.
Ugyan ez működik telepítő lemezzel is. 7-8-8.1-10 -es egyaránt használható.Amúgy a hosszútávú terv az, hogy csinálok egy univerzális megoldást, amit akár egy hirens boot cd-be is be lehetne építeni, így bármilyen grub\mbr hibás rendszert helyre lehetne állítani pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest