Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Most nem mennék sorba mindenkin egyesével név szerint, megválaszolom így pontokban a felmerült kérdéseket, ha nem gond.Nem írok ki windows telepítőt, mert egyrészt van 7-is, 10-is, de pont az lenne a felvetésem lényege, hogy a kipróbált rendszer romjaiból építsük vissza a régit. Mert pl az már ottvan a pendrive-on, nem kell vele semmit se csinálni, csak rebootolni és abból megoldani a dolgot.
Azért ebbe a topikba írtam, mert itt általában nem a kötekedés a jellemző, bár mikor hogy...de a windows topikban nem nagyon van grub téma, merthogy minek...így ott megkérdezni a grub helyreállítást... kevésbé oda illő, mint ide. Szerintem.
Azért nem virtualbox, mert abban nem lehet teljesen átélni egy rendszert. Próbálj ki egy elementary OS-t VB-on, meg élőben. teljesen más.
A linkelt grub installos dolgot kipróbálom holnap live rendszer alól, kíváncsi vagyok rá. Amúgy a leggyorsabb megoldás, mivel előtelepített win 7 pro-val vettem a gépet, van recovery partíciója, azt elérve a CMD-ből adtam neki egy mbr fix-et, kb 1percet vett igénybe az egész művelet. Csak ha valaki hasonlóan járna, mint én.
Ugyan ez működik telepítő lemezzel is. 7-8-8.1-10 -es egyaránt használható.Amúgy a hosszútávú terv az, hogy csinálok egy univerzális megoldást, amit akár egy hirens boot cd-be is be lehetne építeni, így bármilyen grub\mbr hibás rendszert helyre lehetne állítani pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest