- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
bambano #20031 üzenetére
Az körülményes. Nem a net a gond, az általában van, le tudom én tölteni az egészet, ha épp nincs kimaradás. Inkább nekem olyan kéne a csomagkezelőből, hogy TeXlive Full, de ilyen nincsen. Tényleg szívtam már vele, határidős leadás volt, csináltam volna a XeLaTeX doksit, de pont nem ment a MikTeX tárolója (nálam volt net, addig megoldottam az online sharelatex.com-mal), ez Windowson volt, de a tárolókimaradás a linuxos változatot is érintette volna.
Egy másik hasonló alkalommal meg net nem volt, ez már Linux alatt. Igaz csak valamennyi időre maradt ki, de pont elég szívás volt addig nem haladni a doksival. Azóta megfogadtam, hogy csak fullos verziót teszek fel, abban benne van minden betűtípus és makrócsomag (package). Mert ezekről, amikről beszélek, azok nem a csomagkezelő csomagjai, hanem a TeXlive saját belső makrócsomagjai, elérhetők a CTAN-on is, de ugyebár ahhoz is net kell. Azóta csinálom, hogy tényleg csak fullos telepítő jön szóba, de erre másnak is igénye van, nem viccből adnak ki hozzá hivatalos DVD-t. Előre nem látja az ember, hogy milyen csomagok kellenek neki, ezért kell az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest