Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagy láma, de egyszerűen nem tudom elérni kívülről (az internetről) a szerveremet ssh-n. Belső hálóról simán tudok rá csatlakozni, szóval működik. Routeren csináltam port forwardot arra az IP-re és arra a portra amit az ssh használ. Itt megnézve nyitva is van a port. Viszont még se tudok hozzá csatlakozni. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPad topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest