Hirdetés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pár hete kérdeztem, hogy miért van gond a flash lejátszással régebbi gépen.
No tegnap meglátogattam egy ismerőst, még a Chrom 18 idején lett felrakva a Chakra neki, azóta csak használták. Viszont mivel a 21-es Chromera frissítés után nem volt többé flash lejátszás, meg a Chakra fejlesztői megszüntették az x86 ágat, így felraktam a gépre egy Manjaro-t.
Pikk-pakk, a gép szinte repül, de persze flash nem megy. Kis fejvakarás után rájöttem, hogy SSE2 kell az aktuális flashpluginnek, a proci meg csak SSE1-et tud, mert AthlonXP.
A megoldás az volt, hogy vissza kellett tenni a 10. valahányas flashplugint ami letölthető az Adobe oldaláról a mozillás plugin mappába, innentől biztonsági figyelmeztetés mellett, de van flash.Hang persze alapból nem volt, de azt a pulseaudio és pulseaudio-alsa csomagok telepítése megoldotta.
No, hátha valakinek segít majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi