- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilardsebok
csendes tag
válasz
Jester01 #14144 üzenetére
bocs! privátban küldtem el
Több driverrel próbálkoztam, a végén annyira katyvasz lett, hogy újra raktam a particióra ugyan azt a BT5-t, de egyik sem bírta működésre!
Pár külföldi oldalon ath9k-t javasolnak ennek az adapter chipsetjére, de az se hozta lázba, próbáltam compact-wireless drivereket tmert azokat is írták, hogy install és csak fel kell tenni és bizonyos részeket blacklist-re, de még világítani sem világitott és továbbra is no válasz a terminálban a modprobe -kra.
Nem találkoztam kernelben lévő 2800 usb driverekkel. gondolom akkor 2.6.38-ban nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Milyen házat vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- BestBuy ruhás topik
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest