- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem igazán tudom hogy megy ez. gondolom valami oka csak van, hogy backportos ppa-ból nem elérhető a 3.2 lucidra. legalábbis mikor néztem nem volt ilyen, csak 3.0. az újabb ubuntukra emellett volt már... különösebben nem zavar amúgy, én megtaláltam a szerelmem.
már párszor nekifutottam, hogy kikarcolom a precise-t egy usb-re és megnézem mit alakít fogyasztásban, csak még sose lett belőle semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest