- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Mini-ITX
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csináltam egy Samba megosztást a gépen, követve az itt leírtakat: [link] Igaz nem debian alapon, de mennek a dolgok. Viszont andoridos CifsManager progival sehogy nem tudok kapcsolódni, mindig Premission Denied van.
Abban sem vagyok biztos, hogy mi a pontos elérés címe. Belső hálón akarom a szomszéd gépet elérni, 192.168.1.100/Guest Share elvileg, de így sem jó.
Próbáltam a KDE-ben Dolphinból is, de az ottani "beépült" Samba modul nem igazán működik. Amit ott beállítok, az nem igazán módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest