-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nna, letakarítottam a gnome-shell-t Arch Linuxon és felraktam az openbox-ot. Mivel mindig gnome-ot használtam (és egy kis ideig kde-t), néhány alap dologgal bajban vagyok, mivel sosem volt szüsséges foglalkozni vele.
*Fbpanel: true transparency megoldható, vagy csak a fake működik? Cairo-compmgr -t telepítettem fel.
*Cairo-compmgr-nél van "jobb", amit érdemesebb használni és fejlesztik is?
*Az fbpanel néhány pluginja nem működik, pl. x-file-manager hiányára panaszkodik. Ezt hogy tudom beállítani? xdg-settingsnél keresgéltem, eredménytelenül.
*Gnome-keyring helyett mit érdemes használni?Mulatságos:
Nem vettem észre, hogy az elején bedaráltam a consolekit-et is, és nem értettem a slim miért nem tudja indítani a session-tKis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest