Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nna, letakarítottam a gnome-shell-t Arch Linuxon és felraktam az openbox-ot. Mivel mindig gnome-ot használtam (és egy kis ideig kde-t), néhány alap dologgal bajban vagyok, mivel sosem volt szüsséges foglalkozni vele.

*Fbpanel: true transparency megoldható, vagy csak a fake működik? Cairo-compmgr -t telepítettem fel.
*Cairo-compmgr-nél van "jobb", amit érdemesebb használni és fejlesztik is?
*Az fbpanel néhány pluginja nem működik, pl. x-file-manager hiányára panaszkodik. Ezt hogy tudom beállítani? xdg-settingsnél keresgéltem, eredménytelenül.
*Gnome-keyring helyett mit érdemes használni?Mulatságos:
Nem vettem észre, hogy az elején bedaráltam a consolekit-et is, és nem értettem a slim miért nem tudja indítani a session-t
Kis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...