Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz AliHonda911 #71889 üzenetére
Köszi! Utána rendeltem miután írtad. Amúgy, bár biztos más is észrevette, de Corsair/Fana-ék most egy picit emeltek a szállításon..Nem tudom, hogy a BF miatti trükk és lenyelik a különbözetet, vagy ott is magas az infláció. Nyáron a teljes szett 5 doboz szállítása került 30 euróba. Most meg a sima 3,5 kg-os váltóért is ennyit gomboltak le ugye. Kiváncsi lennék akik több mindent rendeltek azoknak mennyi lehetett.
-
mmdms
addikt
válasz Lac-coo #71896 üzenetére
Moza vision gs pereccel tolja (nekem is feláll a szőr a hátamon a mukitól úgyhogy csak belekukkantottam nem nézem meg) ami ~ 800€. Fana részről is bőven szemezgethetsz ezért az összegért.
Ez a gs perec pont nekem is nagyon bejön amúgy, de túl körülményes lenne fana bázishoz vásárolni, az m3 perecről meg nem vagyok hajlandó lemondani.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-Solt-
veterán
válasz Marci112233 #71893 üzenetére
Nálam van, hogy hetekig áll a sarokban a VR és a kormány, komoly versenyeken nem indulkok, mégis DD-t tervezek venni... sőt, a hidraulikus fék is nagyon birizgálja a fantáziám! Azt a kevés időt ami a rendelkezésemre áll szeretném minél naygobb élvezeti faktorral eltölteni. Arról nem beszélve, hogy ezeket az ember hosszútávra veszi... anno a G25-s szettem 10 évig szolgált!
Szóval aki tényleg megteheti és szereti ezeket a dolgokat az kényeztesse magát...
www.smart-bus.hu
-
biker
nagyúr
válasz Pitbull1111 #71884 üzenetére
"Nem ment éles versenyt mert az én accountommal ment,és nem akart azzal éles versenyt futni"
mert ezért örök account ban járt volna az iracingnél... Sporting codeban benne van sajnos, hogy az account sharing mivel jár. Így nagyon szerencsés ha csak AI ellen ment.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Lac-coo
őstag
válasz Marci112233 #71893 üzenetére
Ezzel én soha nem értettem egyet. Napi egy órákat játszom, de azt is szeretem minosegi élménnyel tölteni. Egy óra szijas játéknál pont ezerszer élvezetesebb egy óra dd....
I love latte-avokado !
-
mmdms
addikt
A fana kormánykerekes dologra csak furán nézek. Minden kategóriához árulnak kormányt, brutális minőségben is. 918 rsr, m3, gyönyörűek és hihetetlen a minősége. Van wrc, f1, flat, nascar és klasszik is, gt perecek, m4 bentley, miben maradtak le? Drágák és nincs a népnek, az nem a fana sara.
A fékkel egyetértek, nem a v3-nak kéne a csúcs pedálnak lennie, nem rossz de zászlós hajónak kevés. Perecből és bázisból is van felsőbb polcos cumójuk, de pedálból nincs.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Marci112233
addikt
válasz Pitbull1111 #71888 üzenetére
Azért van olyan réteg is aki megtehetné hogy vegyen DD kormányt, de heti pár órára és nem komoly versenyekre hanem csak sima napi munkák levezetésre keres kormányt, annak egy szíjas is beválhat. Én magam is ebbe a kategóriába vagyok, mert ugyan meg tudnám venni a DD kormányt is, de van hogy napokon át nem használom a kormányt, így T300-as is megteszi, sőt mai napig T3PA-GT pedállal, igaz folyamatban egy T-lcm használtan persze, mert új árát ilyen kevés használat mellett sokallom, de ki akarom próbálni a Load cell-t is, aztán később ki tudja, lehet lesz komolyabb kormány és pedál is, de jelenleg elég az is ami van.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
LucentTwo
tag
Én már nem tudtam megrendelni a váltót, pedig már a checkout-nál voltam és akkor fogyott el. Egy gombnyomásra voltam kb.
Mi a véleményetek a QR2Lite (bázis oldali) elég vagy kéne a fém QR2, ha a pereceken a fém QR2 lenne?
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #71890 üzenetére
Nekem számít.
Több szempontból is.
Egyrészt, ha extra jó SIM-be ül, arra gondolok, hogy jobb köröket megy, mint amire számított.Másrészt eleve arra gondolok, hogy jó köröket megy, mert kompetens a témában. Akkor meg valószínűleg egy bizonyos szintet megut a tempója.
De ez én vagyok ha neked tempó nélkül is releváns azzal sincs gond.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
AliHonda911
csendes tag
válasz Chris1983107 #71881 üzenetére
Én is
Láttam, hogy már éjfél után, kifogytak a japán/ausztrál készletek, így sejtettem, hogy hamar el fog fogyni ez is.. Kinkrétan már "sold out"
A csütörtök reggeli (8:11) és a mai (8:02) rendelésem között, 5899 rendelés futott be a Fanához
Rendelés számokat vontam ki.. Szóval pörög nekik a rendelés
Ezért is írtam be, egyből..
Nekem 418ba váltotta a ZOTP..Bár szomorúan olvasom, hogy egyre rosszabb vélemények vannak a Fanatecről, és alsópolcos lesz/lett mire eljutottam odáig, hogy beszerezzek egy szettet..
[ Szerkesztve ]
-
Pitbull1111
csendes tag
válasz Bandit21 #71886 üzenetére
Èn is ezt gondolom,mindig mindenkinek azt mondom,mindegy mit vesz csak dd legyen,mert teljesen más mint egy szijas fogaskerék és cucc,èn is mindenki azzal kezdte,jó volt a maga idejében,de most már DD bázist kell használni ha lehetséges,ès megengedheti magának az ember.
-
Pitbull1111
csendes tag
válasz Chris1983107 #71885 üzenetére
Szia
Szerintem ezzel sincs semmi baj,ha valaki nem szimpatikus, nem nézed meg és ennyi.Sok nem magyar nyelvű tartalom van már ezekről,van miből válogatni.
-
Bandit21
addikt
Hello, örülök, hogy írtál.
Azzal kezdtük, hogy bármennyire is "nemszeretem" sokaknál, de reklámnak tökéletes alany.
Nekem van e-autó is itthon, és pl. azt, amit az elektromos autózás terén csinál - ha túl is tolja - hasznosnak találom, mert sokan legalább felfigyelnek a témára.Ugyanígy van ez a sim-el is, ha csak pár ember eljut oda, hogy nagyáruházas 120 ezres szíjas bázis helyett beruház egy ilyen szépre, jóra, amiről azt sem tudta esetleg, hogy van, már előrébb vagyunk.
Nyilván többet hoz, mint visz, csak épp olyan amilyen "Handras".regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Pitbull1111
csendes tag
Srácok
Egy dolog hogy szeretünk-e egy youtubert vagy nem,az hogy mennyire gyors valaki szimulátorban, nagyban függ attól mennyi időt rakott bele a játékba,ès mennyire ügyes.Szerintem hiányzik,(legalábbis ezt mondja sok vásárlóm)a magyar nyelvű videó,ès hitelesen olyan tud róla beszélni,aki legalább ült már szimulátorban.Andrást nagyon sokan nézik,mindegy hogy szeretik vagy nem szeretik,de megnézik.Ő normális minőségű tartalmakat készít,ahol talán tényleg látszik az adott termék kinézete, anyag minősége,ès elmondja mit gondol róla,jót is rosszat is.Mivel Fanateccel játszott eddig ,és GT 7 el ehhez tudta hasonlítani.Sajnos a Fanatec már tényleg nagyon le van maradva főleg kormánykerék szinten és pedálokban mèg a mozától is,aki nem hiszi nézzen meg egy moza vagy simagic vagy asetek kormányt , pedált ,és hasonlitsa össze a fanatec szettjèvel.Nem ment éles versenyt mert az én accountommal ment,és nem akart azzal éles versenyt futni,ACC még nem jött be neki,hozzáteszem iracing után èn is könnyűnek találom az ACC-t,de nem is vagyok gyors vele ,3-4 mp-t simán kapok,de 50 órám sincs benne szerintem.Kezdőknek viszont mindig ezt ajánlom ,mert amúgy nagyon nagyon jó game,jó ffb gyönyörű grafika,stb.De a videó célja a Moza termékek bemutatása volt,ès nem több.Szóval ha szeretnétek szimulátoros tartalmakat,a piacon kapható termékekről,tényleg jelezzètek nekem ,mi az ami érdekel titeket,megpróbáljuk bemutatni.De nem egyszerű hiteles embert találni akit 100 nál többen megnéznek,èrdekli a szimulátorozás és a hozzá kapcsolódó termékek.Èn köszönöm neki hogy megcsinálta a videót(föleg figyelembe véve mi történt közben a macskájával),sok mindenkinek fog segíteni választani.Nem fanatec savazás,mert kiváló az is,csak gyengébb jelenleg minőségben.1èven belül kiderül hogy összekapják magukat,vagy lekerülnek a thrustmaster Logitech polcra.[ Szerkesztve ]
-
Chris1983107
tag
válasz AliHonda911 #71880 üzenetére
Be is húztam a váltót. Bár Revolutban ismét csalódtam. Hétvégén van “bünti” a váltásnál..Szóval 419-ért sikerült az eurót váltania. Szettnél is így jártam nyáron, bár ott az én hülyeségem volt, hogy vásárnap este rendeltem Itt most nem volt választás, pláne úgy, hogy az Ausztrál meg a Japán készletek nagyon hamar elfogytak. Lehet jóval kevesebbet allkoláltak oda, de nem akartam várni holnapig, mert ki tudja. Így az új kézit majd csak a tesztek után fogom megfontolni.
-
AliHonda911
csendes tag
Elindult a Fanatec mai BF!
-
Bandit21
addikt
Mivel nekem O sajnos fárasztó ezért a végével kezdtem hogy meghallgassam röviden mit gondol.
De a buszmegállóhoz 2:25 körül érkezett és ez megzavart.
Elkezdtem visszafelé tekerni az elejére és ott egy 2:32/34 volt amit láttam.
Most utóbb vissza nézve egy kb 5 körös ai elleni verseny első körének a végét meg a box be kört láttam épp.
Az AI nyilván nem volt toppon, de a kettő közt 3-4 körben valóban konstans 23-24 amit ment.
Ez van nem szabad elsőre ítélni akkor se ha nem szeretjük akit nézünk.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
biker
nagyúr
válasz Bandit21 #71877 üzenetére
Szerinte jó, és 3-4mp-re van a top mezőnytől, a valóságban ir-ben 2:17 körüli idő jo spa-ban, és az 7mp inkább
de szerintem AI ellen ment, a kocsik béna mozgása alapjánElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Bandit21
addikt
De az nem derült ki hogy akkor mondja hogy jó vagy jó is?
Az egészbe azért mentem bele mert ha tényleg jó, akkor sokkal hatékonyabb a reklám.
Ir-be keveset megyek nem tudom ott a 24 közepe átlag jó e.
Büntetésbol végig fogom nézni az egészet az elejéről.
-
biker
nagyúr
válasz Bandit21 #71863 üzenetére
ebben mondta hogy top pilóta
mellesleg végig iracingben megy, milyen ACC-re hivatkozol végig?
és 23.6 volt talán a legjobb köre, 24 közepe átlagA többi stimmel
A Cseh kettőt nézted?[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Bandit21
addikt
Őszintén megmondom annyira idegesít szegény hogy bele tekertem kb 20 MP et néztem.
Nem ment jól és én két 2;30 fölötti kört láttam
Az gondolom ir be se gyors.
De sajnálom hogy felületes voltam.
Mindenesetre nem szép (és nem gyors) ahogy megy egy nagyon szép szettel.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
-
-
Bandit21
addikt
válasz -Rolika- #71866 üzenetére
Azzal nincs semmi baj sőt örülök neki meg nyilván ezt a 2;30 at is az veszi észre aki szokott ott menni ezzel.
De úgy gondolom ez akkora különbség ami számottevő.Az hogy az egyik leg ismertebb yt emberke SIM ezik és bemutatja ezt hogy van nem csak fana és reklámot csinál egy amúgy több szempontból úttörő boltnak meg ennek a hobbinak tok jó dolog.
Csak idegesít a pali (nem kell nézni tudom)
És meglepett a tempo.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-Rolika-
senior tag
Nem vagyok egy top pilóta, de amit iRacingben esetleg tudok, azt Acc-ben meg sem közelítem. Igaz itthon semmi nem visz rá arra, hogy feltegyem újra. Haveromnál meg ugye tök más a setup, de ha Acc-t indítunk, akkor csak esek kelek.
Handrást én sem bírom, de a gt7-es videóit mindig megnézem és ezt is megnéztem.
Szerintem ez egy nagyon jó reklám lett a Moza cuccoknak.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
bardi
senior tag
ACC nincs meg, sok év kihagyás után egy sima G293 szettel AC-ban GT3-as Mclarennel mentem 2:23-at. TC-s ABS-es autókkal arányaiban jobban le vagyok maradva a top időktől, mondjuk 5-10 kört mentem összesen, szóval sokat nem vártam.
GT7-tel is próbáltam. Ott én minden jogsit megcsináltam korábban arany szintre kontrollerrel, egyedül az ABS volt bekapcsolva segítségként.
Kormánnyal egy kurva kört nem tudtam menni, iR-ben a régi proto Nissannal stabilabb vagyok... biztos én csesztem el valami beállítást, de egyszerűen semmi köze az autóvezetéshez, nem tudom hogyan írjam le, mintha semmi kapcsolat nem lenne az autó meg út között.
Ha ott úgy megy jól, hogy még a segítségek is be vannak kapcsolva, akkor csoda, hogy ACC-ben körbeért'92 Honda VFR 750
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #71861 üzenetére
Reklámnak jó csak épp az a baj hogy az a szűk réteg, aki fölé megy a MM be 100 körül kapható kormányoknak szerintem 100% idegbajt kap tőle.
A 2.30 fölötti idő Spaba meg hát nem is tudom. Komolytalan.
Annak aki 2.16 körül tud lehet az én 2.18-20 tempom lassú de más 2 MP el lassabban menni, meg más 14-el.
Nem gondoltam hogy a gt7 és az acc közt (ami nem is egy rf2/iracing/rrre/ams2 mindenki válassza ami Neki kedves) ekkora a különbség.Valamelyik videóban mondta nemrég hogy O a top listák élén van gt7-ben.
Ok nem szimpi (pl nekem van e autó is itthon és pl azt hogy ha idegesítő módon is de tolja ezt a témát hasznosnak tartom valahol) de valaki aki megy pc/ konzolon sim-ekkel meg gt7 el is írja már meg hogy itt hol a gubanc.HA egy béna pilóta és a szája nag vagy ügyes, csak az ACC fura volt neki elsőre?
-
sentry0
tag
Ha Németországból jön, akkor ha jól tudom csak a DHL (nem a extra, hanem a sima) adja át
az ország vejéneka Magyar Postának, mert vele van szerződésben. Német DHL-t meg lényegében a német posta felvásárolta. Ezért is van a kapcsolat valószínűleg a Magyar Postával.
UPS csomagot nekem Németországból a hazai UPS hozta ki. -
sentry0
tag
válasz Bandit21 #71857 üzenetére
Kevesebb nála nagyobb pojáca van a magyar interneten. Önreflexió nulla, ego mértéke leírhatatlan nagyságú, kb végtelen valahányadik hatványa (Szerk: még mielőtt valaki humoros lenne. Egynél nagyobb pozitív egész számok halmazán). Kár több karaktert pazarolni erre az emberre.
Remélem összességében nem hat majd negatívan a közösségre. Rettenetesen megszotó figura, az hétszentség.
[ Szerkesztve ]
-
bardi
senior tag
A fanatec a pedált ups-sel adta fel. Ez át fog kerülni a magyar postához? A garanciális dolgoknál kb 3-4 éve magyar postán keresztül kaptam mindent vissza.
'92 Honda VFR 750
-
Bandit21
addikt
válasz Lac-coo #71855 üzenetére
Hát pc-n (acc amibe épp bele tekertem, mert nem bírom a csávót sajnos) nem olyan nagy vitéz, mint a ps5 videóiban. Alig bír menni, nem igazán értem. Ok, nem sok gameplay videóját láttam gt7-el de abból az jött le, hogy valami nagy spílernek gondolja magát.
Lehet ügyesebb nálam, de nekem nincs yt csatornám azzal tele, mekkora király vagyok.
Aztán meg egy ACC spa-ba nem tud a pályán maradni?
(Bőven 2:30 fölötti időket megy, egy meglehetősen jó szettel)[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
[link] Simhome+ Horváth András videó.....
I love latte-avokado !
-
sentry0
tag
Bedobom ide, hátha valakit érdekel, és nézné, csak eesetleg nem tud róla.
(F1-nél biztos igazalmasabb lesz )
Ma délután 15:00kor rajtol a 6 órás GT3-as futam Dzsiddában (Szaud-Arábia).
ITT tudja nézni akar akarja, angol kommentárral. (yotube link)
(Ha senkit nem érdekel, sorry) -
JoolsNOS
veterán
Wrc perecnél hogy lehet pl a sebességi fokozatot kirakni a kis kijelzőbe?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
shteer
titán
Na, RedBull perecet mindenki behúzta már?
szerintem jónak tűnik..
-
JoolsNOS
veterán
válasz AliHonda911 #71839 üzenetére
Másodjára, mikor a pedált levettem (valahol redditen láttam) akkor már kiírta, hogy vegyem le a perecet is. Aztán végül csak a pedál volt aktív, amikor azt frissítettem.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
szacsee
nagyúr
válasz JoolsNOS #71836 üzenetére
Holtjátékot vedd le, mert úgy fogod vezetni mint egy ezer éves teherautót.
-
Bandit21
addikt
válasz AliHonda911 #71839 üzenetére
Akkor jól remlett.
Nekem p1v2 vel indult a dolog már nem emlékszem ott is így volt e vagy épp nem?
De ha Xbox pereccel kezded akkor ez van a többit nem ismerem.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz JoolsNOS #71835 üzenetére
Bakker bocs hogy este nem írtunk.
Az első bekapcsolásnal az fw-frissitest ha jól emlékszem a bázis/ pedál / QR esetén perec nélkül kell megcsinálni.
Ha ezek kész vannak akkor jöhet fel a perec.
Ha jól rémlik Mitrogabesz is így járt Mekis r2r-el.
Ott is amíg a bázis fw updatet csinált volna pereccel fent (első bekapcsolásnal) szintén ebbe futott. WRC topicban mintha lett volna nemrég valaki hasonló problémával, mint Nálad a dirt.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
JoolsNOS
veterán
Na talán megoldódott. Program bezár. Úrjaindítás. Majd külön mindent frissítettem. Pedál leválaszt, perec leszed. Most jónak tűnik. Egyedül Dirt2 ben van olyan gondom, hogy jobbra balra az első 90 fok holtjáték. Kalibrációnál se érzi amig 90fok körül el nem forgatom.
-
JulesTS
őstag
Ha már VR volt a téma. Megvolt az első online versenyem. Természetesen Raceroom és természetesen Kamion:
https://youtu.be/ok_NIKzJS-4?si=EfDBy8tpLW8JWqtv -
JulesTS
őstag
válasz Marci112233 #71820 üzenetére
Ha jól emlékszem kicsit ki tud lötyögősödni, meg valami törni is tud benne. De szerintem csak extrém használatnál.
-
Lac-coo
őstag
A simhome tól hogy lehet kuppont szerezni? Költeném én idehaza a pénzem de lengyeleknél kicsivel olcsóbb.....
I love latte-avokado !
-
JoolsNOS
veterán
"Sajnos" rányomtam a firmware update-re és ,mind visszaolvastam, nagyon sokaknál befagy. Nálam is 20 perce kb a please wait van csak. Konkrét megoldást nem láttam még. Mit merjek csinálni? Gép kikapcs, usb ki?
-
JoolsNOS
veterán
Na kéznél van a WRC bundle a V3al. Még csak gyors összedobásra volt idő. Ezt a QR2 adapter de kínlódás felszerelni, még jó hogy volt itthon rövidebb imbusz. AC-ben viszont nagyon húzza középre a kormányt, ezt hol tudom állítani. BeamNGben nem volt ilyen gond.
-
Marci112233
addikt
Más téma.
A bontott T-Lcm elment, az újért meg sokalltam a 80K-t így vettem itt HA-n egy használtat. Elromolhat amúgy benne valami? Tudom mindent tönkre lehet vágni, de képek alapján egyben van.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
Mai napig van hogy kedvet kapok hozzá és játszok vele pár órát. De ilyen még a 2005-ös Need for Speed Most Wanted is, abban is kóborolhatsz. Én azt is vagy 100-szor toltam végig és az is fent a gépen most is.
-
TeeBeee
tag
Üdv Mindenkinek!
Megérkezett a VNM Lite pedálom a SimMotion-től.
Sajnos gamer pc híján egy notebookon tudtam csak a szoftverével kipróbálni, kalibrálni, firmware-t frissíteni.
Amit game nélkül is tudok mondani, hogy hihetetlen a szerelési és anyag minőség. Nekem ez totál next level. A tr80 lite rig pedal plate-be gond nélkül be tudtam szerelni, de maga a pedál is nagyon jól testre szabható (magasság és szög beállításokkal). A gyári rugót és elasztomert ki se kellett vennem, pont ideális a keménysége.
Fuhh...alig várom, hogy élesbe is kitudjam próbálni.Amit viszont nem értek:
Kalibrációnál első mozdulat, hogy nyomjam addig ameddig gondolom a max értéket. 0-tól lehet 65.565 értékig menni. Olyan 30.000 környékén tartom komfortosnak ezért ott elengedem. Vége a kalibrációnak. Elkezdem benyomni újra a pedált és a számolt érték a beállított értéken túl megy egészen 65565-ig, de a max pedálerő érzetre ott van ahol beállítottam kalibrációkor. Kg értékeket sehol nem is tudok kiolvasni. Ez azt jelenti, hogy kalibráció előtt a 65565 a maximális 200 kg-nak felel meg? Amikor én meg ennél kisebbet állítok akkor is van 65565 nyomás értékem csak kb fele kg maximumra?
Remélem érthető a kérdésem? A gázpedálnál is 65.656 értékem van egyébként, de ott azt gondoltam hogy a 24bit miatt van.
-
Laby
őstag
válasz Chris1983107 #71802 üzenetére
Need for Speed Underground 2
Atyavilág mekkora játék volt az az idejében.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
zsozsa74
őstag
válasz Chris1983107 #71804 üzenetére
A januárban érkező AC Evo-ban pedzegetnek valamiféle free roam-ot, de részletek még nincsenek. És az szim lesz a javából!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
válasz Chris1983107 #71802 üzenetére
Forza Horizon 1-2-3-4-5. Mondjuk pc-n csak a 4-5 van, és persze messze nem szim, hanem egy nagyon árkád, Lambóval a dzsindzsásban csapatós játék. Kormányt sem ajánlom hozzá, kontroller ideálisabb. Hatalmas területeket járhatsz be. Meg még van a The crew: motorfest. De ez is pont ugyanaz az árkád játék, mint a Forzák.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Chris1983107
tag
Hű, ha már így felmerült a téma, én is kérdeznék. Van-e esetleg olyan autós “sim” vagy játék, amiben csak úgy lehet free roam-olni? Értem ez alatt, hogy felhajtok az autópályára vagy a városi elkerülőre és esetleg még forgalom is van? Annyira azért nem vagyok tudatlan, a sima AC-nál láttam, hogy van csilliárd mod, meg pálya csak nem tudom van-e hozzá affinitásom, hogy mindennek utána menjek. Melyik a legjobb mod, pálya, kell-e a content manager fizetős nem fizetős stb. Szóval nincs valami egyszerűbb módja vagy más program amiben csak úgy lehet autókázni töménytelen mennyiségű modolás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest