Új hozzászólás Aktív témák

• SidCorky

őstag

Sziasztok!

A T150 és TMX kormányok között milyen minőségbeli különbségek vannak? Nagyjából egy árban van a kétpedálos TMX és a hárompedálos T150, inkább a hárompedálost venném, de van annyival jobb a TMX, hogy inkább a pedálok számából engedjek és a TMX-et válasszam?

Az ETS mellett F1-re és WRC-re lenne használva szórakozásszinten, egész életemben automatán játszottam a játékokat (élőben is inkább az automata autókat preferálom), szóval a kuplungpedált csak akkor használnám, ha egyszer rámjönne, hogy meg akarom szokni verseny közben, az esetek nagy részében maradnék az automatánál, legfeljebb a kuplung nélküli füles váltásig mennék el. Így tehát a T150 plusz pedáljához nem ragaszkodom, inkább a jó ha van-kategória, ennek fényében kérdezem, van annyival jobb maga a kormány a TMX esetében, hogy azt válasszam?

Így visszaolvasva a kérdést én vagyok a tipikus ő sem tudja mit akar-vásárló. :D Néhánytíz hsz-t visszaolvasva úgy láttam, hogy főleg a TMX Pro-t ajánljátok kezdésnek, arról azonban nem találtam infót, hogy maga a kormány rész miben különbözik a két modellnél.

Szerk: Lemaradt, hogy csak kontrollerrel vezettem eddig játékokban, kormánnyal csak egy tizenezres Acme modellel van tapasztalatom, ehhez képest gondolom minden előrelépés. :D Az Acme viszont túl műanyag már nekem, zavar hogy néha ragad (új korától kezdve), ezért is inkább a kormány minősége érdekel, próbálnám kihozni a maximumot az 50-60 000 körüli keretemből.

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák