- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
A T150 és TMX kormányok között milyen minőségbeli különbségek vannak? Nagyjából egy árban van a kétpedálos TMX és a hárompedálos T150, inkább a hárompedálost venném, de van annyival jobb a TMX, hogy inkább a pedálok számából engedjek és a TMX-et válasszam?
Az ETS mellett F1-re és WRC-re lenne használva szórakozásszinten, egész életemben automatán játszottam a játékokat (élőben is inkább az automata autókat preferálom), szóval a kuplungpedált csak akkor használnám, ha egyszer rámjönne, hogy meg akarom szokni verseny közben, az esetek nagy részében maradnék az automatánál, legfeljebb a kuplung nélküli füles váltásig mennék el. Így tehát a T150 plusz pedáljához nem ragaszkodom, inkább a jó ha van-kategória, ennek fényében kérdezem, van annyival jobb maga a kormány a TMX esetében, hogy azt válasszam?
Így visszaolvasva a kérdést én vagyok a tipikus ő sem tudja mit akar-vásárló. Néhánytíz hsz-t visszaolvasva úgy láttam, hogy főleg a TMX Pro-t ajánljátok kezdésnek, arról azonban nem találtam infót, hogy maga a kormány rész miben különbözik a két modellnél.
Szerk: Lemaradt, hogy csak kontrollerrel vezettem eddig játékokban, kormánnyal csak egy tizenezres Acme modellel van tapasztalatom, ehhez képest gondolom minden előrelépés. Az Acme viszont túl műanyag már nekem, zavar hogy néha ragad (új korától kezdve), ezért is inkább a kormány minősége érdekel, próbálnám kihozni a maximumot az 50-60 000 körüli keretemből.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest