- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Valakinek esetleg tapasztalat Kínai load cellről?
Pl.: [link] -
kozmy
őstag
válasz
John_Deere #29847 üzenetére
Ez miért fontos neked?
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Tudom, gyökér kérdés, de nem tudtam neten kideríteni. A Thrustmaster T150-hez,stb. alapból adott 2 pedálos "pedál" kódneve vagy nevét lehet tudni?
-
wolf033
senior tag
Üdv! Nincs véletlenül valakinek V1 pedálhoz load cell-je?
-
jilian
addikt
válasz
tobias88888 #29841 üzenetére
Mihez volt az Elit akció, Playstation- höz?
Csak egy termékhez adnak akciót, vagy mindenhez volt pár %?Írtam nekik messengeren, hogy melyik cuccot szeretném, nem adnak-e kedvezményt....hát kicsit körül írta de egyértelműre vettem a nemleges választ.....
-
tobias88888
őstag
válasz
jilian #29839 üzenetére
Ha jól emlékszem 300 euró volt a CSL Elite Starter Pack, amihez ha vettél egy load celles féket, akkor 430 euró körül jöttél ki. Most ez 630 euró lenne, szóval 30 százalékkal olcsóbb volt. Idén a DD egy kicsit bekavar ebbe, nem lehet tudni hogy miket fognak akciózni (tavaly lehetett azért a CSL Eliteről sejteni)
-
jilian
addikt
Aki black friday alkalmával tett szert kormányra, set-re.
Mennyivel jutott hozzá olcsóbban? -
rfjanika
tag
válasz
qwertinho #29837 üzenetére
Most volt ugyanez a problema egy haveromnak. Gariba visszakuldte 2 honap mulva lett kesz de ugy megcsinaltak hogy a valtoful mar nem is kattogott es szovatette az elvileg rozsdasodas mentes valtofulet hogy tiszta rozsda es azt is csereljek. Hat nem csereltek. mikor kibontotta es mikor bedugta a kormanyt olyan zarlatot csinalt hogy tonkrement a tvtol kezdve mindene. Most megy a szakerto hogy lepapitozzak mi minden ment tonkre.
-
qwertinho
csendes tag
Sziasztok !!! Segítséget szeretnék kérni abban az ügyben, hogy van egy t500rs kormányom és játék közben konkrétan kikapcsol nem kap áramot
csak akkor kezd el világítani az adapteren a led ha mozgatom a kormányt jobbra balra gyorsan. (hiába mozgatom világít a kék led, de akkor sem üzemel a kormány)
MEAN WELL GS160A24-R7BGU ez a típusa az adapternek.
Mi lehet a probléma ?
-
válasz
tobias88888 #29806 üzenetére
mert nem feltételeztem, hogy a plusz pedál ad ilyen funkcionalitást - hibáztam
és mivel már akkor látszott, hogy más ligában versenyez, inkább a thhoz hasonlóbban árazott kétpedálost "szedtem darabokra"... -
dom1n0
őstag
Sziasztok!
Nyáron vettem egy használt g29 kormányt, eddig nem volt érkezésem kipróbálni igazán, a napokban jutottam el oda ahogy játszak vele
Azt vettem észre, hogy amikor nagyobb erőhatások vannak, igencsak kiérezni a fogaskerekek feszülését, picit olyan mintha akár picit szorulnának is, rágnának, fura ...
Valaki tapasztalt már hasonlót, esetleg ez alapból ilyen mindegyiknél?Köszönöm, Andris
-
frelife
aktív tag
válasz
barcalaci84 #29826 üzenetére
Pl milyen perecet?
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #29826 üzenetére
Bocs Laci a #29818-es beszólásomért, de nem hagyhattam ki. Ugye nincs harag?
-
barcalaci84
őstag
válasz
frelife #29825 üzenetére
217 euró különbség van...+ esetleg az áfa különbözet
clubsport bázisra meg már inkább raknék normálisabb perecet...és mint írtam : "csak közben meggondoltad magad és inkább hajlandó vagy 300 ezret költeni a projectre...(amivel semmi probléma nincs)"
személyes vélemény: a clubsport bázis nem éri meg a felárat a th ts-pc racerhez és a csl-elitehez képest sem...
mindkét "olcsóbb" bázis nagyon jó , erős és gyors ...olyannyira h érdemi előrelépés tőlük már csak a DD kormányok -
frelife
aktív tag
válasz
barcalaci84 #29824 üzenetére
Na akkor mert látom nem olvastad el vagy nem akartad mérteni. Tm azért lett volna hogy ne költsek annyit amrnnyit. De közben átgondoltam és összehasonlitottam az árakat kb ³alternativát írtam köztük ezt :"A CSL elite is 640€ ha loadcell kiegészitővel kérem ha 3pedállal akkor is ennyi de. Nem v2 és nem v2. 5."
Ez is az egyik alternativa de mint olvashatod oda irtam hogy ez nem v2 és nem v2. 5. Szerintem egyértelmű hogy ezzel ki is lőtem. Mert én v2. 5 baset szeretnék.És inkább násképpen veszem meg, nem csl lesz 640 euroért hanem 700euroért megveszem azt ami két pedálos de v2.5-tel szerelt. Igen ez még belefér részemről ugy hogy jövő honapban egy összegben meg tudom venni. De pl az 1500euros szettet amit igazán szeretnék azt nem tudom megvenni és eszembe se jutott igy nem is irtam hogy akarom, sőt ahogy ezt sem ugy a DD-t se irtam le. Nem akarok CSL mert nem tetszik. Ennyi. Nem krll hogy használtam e vagy sem, meg az se kell hogy fogalmam sincs milyen. Egyszerűen nem a perec hanem a base-t nem akarom. Ha már veszek akkor vegyek jobbat. És amit leírtam még mindig jobb mint egy csl. És minimálusan kerül többe. Akkor most miért ne variáljak? Ird ide mivel jobb a csl, amugyis minden csl csak a base nem. Akkor?
ird le hogy miért nem éri a drágább base.
-
barcalaci84
őstag
válasz
frelife #29817 üzenetére
nem kell megsértődni
csak kiváncsi vagyok mi ez a csl elite ellenességazt írtad korábban h a tm sparcot választod mert az csak 200 ezer a fanatec Clubsport meg 300 ezer...
páran itt írták h azért a TM pedáljai azért nem olyan jók és talán érdemes lenne load celles pedált választani...(az meg csak fanatecnél van ha xboxra is veszed a szettet)tény h a csl elite ugyanolyan erős kb mint a TM sparco (kicsit erősebbnek is éreznéd p1 rimmel , mivel könnyebb a rim mint a Sparco)
az is tény h a Clubsport bázis erősebb , meg full fém stb
csak azt nem értem h ha a tm neked megfelelt volna akkor mi a bajod a CSL--lel...
kicsit drágább mint a sparco , viszont van loadcelles pedálod (xboxra is).. a csl erősebb is a tm-en meg szebb a perec...( mondjuk perecet még vehetsz szebbet fanatectől tm-nél meg nem nagyon van fejlődési lehetőség)szóval ha megsértődsz ha nem , ha elhiszed ha nem , akkor
te eddig a csl elite-t kerested loadcellel...
csak közben meggondoltad magad és inkább hajlandó vagy 300 ezret költeni a projectre...(amivel semmi probléma nincs) -
frelife
aktív tag
Nem tom neki mi van. És nem nálatok akarok jobbat, hanem hogy én elégedett legyek. A g920at ugy vettem hogy na, legyen egy kormánh.. Nagyon elégedett volta, nekem akkor megfelelt. Most viszont ujjat épitek sajna sok a tényező.
1.pénz
2.Fanatec vagy más? (megszültem.. Fanatec)
3.hobbysta vagyok de ha már benevezek akkor az olyan legyen hogy orgazmusom legyen tőletehát isten ments hogy fikázzam de CSL nem szeretnék, gondolom hogy jo meg minden de már a bázis se tetszik. A DD egymaga 1500euro tehát abban nem is gondolkoztam. Igy alternativaként el kell kezdenem valahol legyen v2.5 és azt fejleszteni havonta. A TM azért jött képbe mert olcsobb a g920-nál jobbakat hallottam olvastam rola kivéve a pedálját. A tm anyagi okokat néztem. Szeretnék majd egy váltot és egy kéziféket is igy egyik honapban megveszem a kormányt, pedált aztán utána a többit. Gyorsabban meg lett volna. Olcsobban. De gyenfébb cucc.
Úgyhogy hallgatva ide rátok Fanatecet választok. És csak azt szeretném hogy tényleg jo legyen, olyan ami üt. És nem. Az vezet hogy menőzzek vagy akármi. -
frelife
aktív tag
válasz
barcalaci84 #29811 üzenetére
Tök szuperek vagytok, de tényleg. És bocs hogy variálok és nem azt veszem meg amit te mondasz. Tanácsot kértem, javaslatot. Asszem attol még el térhetek valamerre. Szerintem nem figyelsz. 300k nem akartam eddig se elkölteni. Nem is írtam sehol. A TM helyett lett javasolva a CSL ami nekem nem tetszik, hiába irod hogy vakon nem venném észre a különbséget de nyilván van a CSL aztán a v2 majd a v2.5 most vagy ennyire hülye vagyok vagy ennyi erővel tényleg a legalját is megvehetném de igazits ki hogy ha nem igy van. A három bázis között van különbség és ezen kivűl még jön a pedál is mint hogy pl kettő vagy 3 pedálos meg hogy loadcell vagy sem. Nem! Nem volt a kezemben még fanatec és igen szart se értek hozzá és amugyis csak nyavajgok, jajj ne haragudj hogy zavarlak vagy bárkit itt a soraimmal. Nem kel vállaszolni ha ennyire zavar. A lehetőleg jobb, erősebb bázis érdekel. A CSL nálam szoba se jött eddig. Leírtam alternativákat de kiemeltem mit szeretnék. És most lehurrogsz itt? Miért? Mert végül mást választok mint amit javasolsz? Kicsit bántó volt a hangvételed. De probálok kulturált maradni, köszönöm a segitséged. Majd nem kérdezek többet és akkor remélem csak profik közt maradtok itt akikkel nem kell bajlodnod. Napot.
-
Danecay
addikt
válasz
RobbyJr #29803 üzenetére
De hiszen az a kormány csak 270 fokot tud ennél fogva nem hiszem, hogy állítható a kormányszöge, de ez csak tipp. Danre azt írta, hogy "pedig valamiket már max.-ra állított" ami nem biztos, hogy jó, játékon belül a szaturáció inkább a nullához közelítsen (vagy legyen inkább annyi) mint a maximális értékhez. Nincs TM kormányom, úgyhogy ez csak tipp.
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
frelife #29809 üzenetére
Mi a kifogásod a CSL Elite bázisokkal egyébként ?Ugye jól gondolom h se clubsportot se csl elite-t nem próbáltál és DD-t sem ?
Kicsit fura ez nekem h itt nyavalyogtál h nem akarsz 300-at költeni...írtunk egy 210 ezer körüli alternatívát loadcell fékkel egyutt , de az büdös valamiért és végül csak sokat akarsz költeni mégis
persze te tudod és a club sportot is szeretni fogod biztosan...de miért nem inkább Podium DD kormány ?UI:
Ha most kéne kormányt vennem , akkor Clubsportot bázist nem vennék...a CSL elite bázis érzésre kb ugyanaz , legalábbis becsukott szemmel tuti nem különböztetnéd meg h melyik elé ültetnek...
ha nagyon jót akarok venni akkor a pódiumra spórolnék ha nincs rá keret akkor meg elég a csl elite is... -
frelife
aktív tag
nem agyalok tovább, azért néztem a TM-et mert olcsóbban kijövök mindennel, de..
elengedtem a dolgot,nem variálok.Xbox One Competition Pack 699.euro+ nem tom mennyi szállítási díj. ezt megveszem és majd havonta veszem hozzá a dolgokat, plusz loadcell fék pedál, plusz hváltó meg majd egyszer kézifék. ennyi.,
köszönöm hogy elviseltétek a szenvedésem itt, csak jót akarok venni, olyat ami valóban megéri a pénzt, nem akarom azt hogy a fanatec is túl hype-olt legyen csak. nem variálok, ez lesz
csak már legyen hó eleje
-
GalaHU
addikt
Végre elkészült a Dual-Cockpitem, hála Atesznak!
Egyszerre fér el rajta a komplett Fana-szettem autózáshoz, és TH HOTAS rendszer rudder-el a röpködéshez! Pár csavar és kb. 60mp alatt át lehet állítani, rengeteg helyet spóroltam vele! (Eddig a repülős cucc egy Wheel Stand Pro-n volt, de folytan kerülgetni kellett...
-
tobias88888
őstag
Ha a kétpedálos szettre van irva, hogy meg kell hozzá venni a PC átalakitót akkor te miért adod hozzá a három pedálos szett árához? Én leirtam a matekot, ennél többet nem tudok tenni. Újonnan 80 ezer a 3 pedálos PC-vel használható CSL Elite szállitással, 85 ha magyar áfát ráteszik (nekem anno nem tették)
Szerintem hagyjuk.
-
válasz
tobias88888 #29800 üzenetére
Hol olvasom? A fantec oldalán. Gondolod én találtam ki és idézetként tüntettem fel?
És lehet, hogy a 3 pedálos használható USB-n alapból, a kétpedálos szettre ez van írva.A fana kalkulátora dobta az árakat, én csak átváltottam forintra. (usb átalakítóval nő a postaköltség is 13 eur-t, ezért jött ki nálam több!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest