Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz
#97716736 #22396 üzenetére
Ezek bolondnak nézik a vevőket?Hány embert átb@szhattak már.Én azt a boltot is kerülöm akkor,ezért is jó ez a fórum.
Én pár hete vettem egy kávéfőzőt,2 helyen volt.Én hülye,pedig már mindig megnézem milyen az eladó,stb.,hát most nem tettem.Hibásat küldtek,de akkor tájékozódtam,hogy bízhatatlan banda,bolt.Most így használom,mert még vissza sem merem küldeni,valakinél a visszautalással is gondok voltak.
-
törölt tag
válasz
Fehercsoki #22398 üzenetére
Ez nem az a hasznalt kinezet, hanem mint ha sokaig allt volna a dobozban, a csavar helye meg nem bele volt kapatva teljesen, hanem csak oda mertek hogy a kozepere esik-e, mert a Thrustmasternek azt a problemat is leirtam, mikor regen nem a kozepere esett. Ez kb az az esett, hogy leteszteltek-e, nincs-e baja.
A 3 kozul ez eddig a legmasszivabb, meg eroben is kicsit masabb. -
törölt tag
-
törölt tag
Compker a heten vitte el tolem kedden a kormanyt, holnap kapom meg az ujat.
A Thrustmaster irt, hogy irjam le honnan vettem eddig kormanyokat. Gondolom azert, mert 14 napon belul amiket visszakuldenek, azokat a boltnak a gyartohoz kellene visszakuldeni, cserere, nem pedig ujraertekesiteni, ujradobozolni, ahogy azt az egyik kollega irta.Hatha raszolnak a hardverkernek... mondtam hogy a Compkerrel semmi bajom, gyorsak voltak most is.
Holnap remelem a 3.ik kormanyom mar tokeletes lesz. -
vlevi
nagyúr
válasz
#97716736 #22392 üzenetére
Nagyjából működget (W10x64 Home), de nagyobb dolgokat nem használok rajta. Idén talán még a kormányt sem dugtam be a gépbe, úgyhogy a Logiteches driver frissítéses nyűgöket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Csak annyit tudok, hogy a Raceroom indításkor figyelmeztet, hogy, ha Logitech kormányt használok, akkor a legfrissebb, 2016-os drivert kell használni, mert a korábbival nem megy rendesen. (mármint a R3E). Az, hogy az újabb driverrel meg a Logi kormány nem megy normálisan, az már máskérdés
-
kozmy
őstag
Használjatok win7-et azzal nincs ennyu gond, eddig bárki panaszkodott az mind a win10-el hozta össze a játék, kormány problémáját.
-
guftabi96
addikt
Na, már megint előjött, hogy a Profiler másnak ismeri fel a G27-et.
Kezd már unalmas lenni. Azóta nem csinálta, hogy 2-3 hónapja sokaknál előjött, de most újra.
A W10 évfordulós frissítése kavart be esetleg?
Kezdem már unni. -
Gyuszi83
tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Frissült ma a windows 10 és a Logitech gaming softver nem akar sehogy se elindúlni.
Egy Logitech G27-es kormányom van.
Uninstalláltam, registry-ből is törölte az IObit uninsteller a maradványokat.
Ezután újraindítottam és újra telepítettem és azt vettem észre, hogy telepítés közben nem kéri hogy dugjam be a kormányt, csak simán feltelepül a szoftver.
El indítani nem tudom, egy pillanatig tölt és annyi.
Eszközkezelőböl is töröltem a G27 illesztő programot. Eddig nem vált be semmi.
Hogy tudnám teljesen le tisztítani, mint ha most telepíteném elsőnek, mert a másik gépen fel ment minden gond nélkül ( Első telepítés )...
Jó lenne, ha ezért nem kellene újra raknom a rendszert.Köszi.
-
-Solt-
veterán
válasz
#97716736 #22378 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a nagykereskedők milyen viszonylatban vannak a gyártókkal garanciás ügyek esetében, de azt tudom, hogy azokat a termékeket amiket újnak tudnak maszkirozni miután visszaküldték, simán eladják újra, mert úgy vannak vele, hogy a hivatkozott hibát más vagy nem veszi észre, vagy nem jön nála elő.... Ne gondold, hogy pár új csavar, matrica, fólia nem áll a rendelkezésükre.
-
törölt tag
Tudom, mar mondtak is a szulok, hogy lehet palyat tevesztettem.
(#22375) -Solt- v: Hat nehezen hinnem el, hogy ez megtortenne, a Hardverkerbol mondjuk kineznem, de ha hasznaltat adna uj helyet, akkor megutheti csunyan a labat a bolt.
Neztem a kormanyt, hogy van-e rajta csavar bemaras, hogy volt-e felszerelve, de nem volt. Mert mikor eloszor rateszed, es kicsit meghuzod, nem be tovig, akkor mar belemar, es lehet latni, ez viszont szep volt es makulatlan.
Ha hibasan kaptam volna, akkor mar az elejen nem kalibralta be volna magat, ez meg osszesen ment 6 orat, es ma hajnalban megpihent a technika.Csutortokon vettem at, ma hajnalban jeleztem a hibam, remelem ez meg 3 napon belul van, es a hetveget nem szamoljak, es igy nem kell megint 1 honapot varnom.
-
-Solt-
veterán
válasz
#97716736 #22367 üzenetére
Sajnos valószínűleg nálunk nincs sok ezekből raktáron, így simán előfordulhat, hogy egy olyat kapsz amit már valaki visszaküldött a nagykerbe. Aki kifog egy hibás darabot, az írja fel a gyáriszámot és tegye közzé... Akár az összefoglalóba is be lehet tenni. Vásárlás előt az ember ezeket kiírja, és ha olyat hoz a futár ami szerepel a listán, azt át sem veszi...
VGA-val már jártam így... Azt hittük mennyi hibás darab van belőle, közben 1 szar járt körbe körbe!
-
törölt tag
válasz
Shodan #22372 üzenetére
Igen ezt mar linkelted.
De azert megegyszer igen-nel szavazok, biztos ami biztos.
Ha lenne T500-as Alcantara kormannyal mar azt vettem volna, csak a T500-on a fix valto fulek nem tetszenek, meg hogy nem fordul a kormannyal egyutt, ez egy nagy hiba. Tudom mokolassal el lehet tavolitani, de akkor meg a kormanynak nem lesz valtoja, es mindenkepp uj kormany kellene ra.Ulok, es varok, hetvege van amugy is....
-
Shodan
őstag
-
kozmy
őstag
Alapjáraton szerintem semmi gond nincs a TH termékekkel, csak van benne selejt.
-
törölt tag
válasz
shteer #22363 üzenetére
Szerintem semmi ertelme melyebbre nyulni, holott ez is tokeletes lenne ha legyartanak normalisan.
Itt a hiba videon. Nem kalibralja be magat.
(#22364) RaGi91: Orulok hogy te nem fogtal ki hibasat.
-
törölt tag
válasz
kinghaxor #22361 üzenetére
Elegge igen. Csutortokon vettem at, de mar elso hasznalatkor is fura volt alapjaraton a hangja, marmint a belso tapegysegnek. De elojott a hibaja sajnos. Netes rendeles igen. 3 napon belul vagyok, de mivel itt a hetvege, ebbol sehogy se lesz gyors csere, megint 1 honap pihi lesz.
T500 meg olcsobb is lenne, de a rajta levo valtok nem tetszenek, meg azt mondjak a 300-as finomabban jar. Jo lenne nekem ez a kormany, ha kapnek egy ertelmes allapotut. Nem ertem hogy adhatnak ki ilyen silany minoseget, ekkora magas %-os hiba arannyal... -
kinghaxor
aktív tag
-
törölt tag
Na az en mokam eddig tartott. Sikeresen ez a kormany is megadta magat, kemeny masfel nap alatt. Csak bevan dugva a gepbe, es koszorulo hangot add ki magabol, es a ventillator mar kapcsol is be.
Mar a legelejen fura volt a hangja mikor aram alatt volt, de mostanra meg adja ezt a hulye hangot, es nem lehet elforditani a kormanyt se...
Ja az meg a masik, hogy a gaz pedal mar nyikorog.
-
Ciccuka
veterán
-
szente
addikt
Sziasztok!
Driving Force-nak ismeri fel a WIN 10 a GT-met, újratelepítem a drivert, akkor megint jó. De másnap újból vissza áll sima Driving Force-re. Mi a teendőm?
-
Dzsidzsi32
tag
Akkor inkább teszek még hozzá 500 jurot és akkor osw-m van. Annál nincs jobb. Bűvészkedhetnek akárhogy akármivel. Én fanatec - röl váltottam osw-re . Ég és föld a kettő. A fana két kormányát használom most is. Csak most usb kapcsolattal működnek rajta a gombok meg a kijelző. Ok nekem minden megvolt már. Végülis csak a base-t cseréltem le. Pedál váltó minden a régi maradt. Ekkora összegnél már csak az osw a jó út és nem a fana th vonal. [link]
Ő például teljesen készre szerelve adja . És ez jó ár érte. Kell egy perec rá és kész. Kell egy kormány agy a fanahoz és egy univerzális hub. Vagy egy használt bmw vagy formula kormány . De még újonnan is megéri.
[link]
Ez a kis cucc kell bele. És itt van minden leírás hozzá hogy hogyan kell bekötni forrasztani . És ez csak 12 dodo szemben a leobodnaros 50 fontos túlárazott egységgel. Szóval elgondolkoztató. Ok melós meg minden. Sok mindent neked kell megcsinalni. De szerintem megéri. Meglepődtem amikor összeraktam és bekalibráltam. Szóval iszonyat jóBocs kicsit hosszú lett. De remélem tudtam egy kis segítséget nyújtani azoknak akik drágább termékben gondolkoznak.
-
törölt tag
válasz
kinghaxor #22353 üzenetére
Persze hogy a Fanatecel fognak versenyezni. Sajnos csak kepek vannak, lehet csak maga a kormany lesz, mert ha lenne hozza pedal is, mutattak volna, de lehet kesobb bemutatnak valami ujat es akkor egyben szettben lesz. Vagy olyan mint a Fanatec, vegyel meg mindent kulon.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#97716736 #22350 üzenetére
Szerintem meg nem lesz árcsökkentés. Az 1000 dolláros kormány nagyon nem a T300 T500 kategóriája. Az inkább a Fanatec csúcs széria ellenfele lesz. Tudásban és árazásban is. Azt lehet már tudni, hogy mit fog tartalmazni a szett? Maradnak a kormány plusz pedál koncepciónál?
-
tkesy
őstag
válasz
likeaRAINBOW #22331 üzenetére
THX a tippet!
Ma du meg is látogattam őket.. Egy Alcantara van kiállítva, ki is próbáltam gyorsan..
theballa32 & Dzsidzsi32: Köszönöm nektek is a segítséget!
-
kozmy
őstag
Annó én is innen vettem a T500 [link]
-
törölt tag
válasz
-Solt- #22343 üzenetére
Mert ugy volt eloszor, hogy csere lesz, csak nem volt raktaron. Holott neztem Vasarnap volt nekik, erre hetfore kifogyott es igy lett a penz visszafizetest, amit nem is banok. Aztan Szerdan meg mar 2db volt raktaron, holott azt irtak hogy aug 12.-en lesz ujra. Fura ez a hardverker, de legalabb igy megszabadultam toluk.
-
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Nekem egy G27-em van, de van itthon még egy DFGT is, amit öcsém használ.
Mindkettőnél az van, hogy ha balra tekerjük, akkor valamitől egy kicsit kattog a kormány.
Sőt, a DFGT-nél van egy pont, ahol egy nagyon picit nehezebben is fordul. (játék közben egyáltalán nem érződik, csak akkor, amikor lassan körbetekerjük.), és korábban is kezdte ezt a hangot kiadni. (hangosabb is, mint nekem a g27. )Működés közben rendellenességet én nem érzek, és öcsém is azt mondta, hogy nem érez változást. (Bár, ő csak ETS2-höz használja.)
Egyébként kicsit több, mint 1 évesek, a tavaly a májusi MM akcióban lettek vásárolva
-
shteer
titán
válasz
Joker94Hun #22332 üzenetére
És mi maradt meg a régiből?
-
Dzsidzsi32
tag
A hardveraprón hirdet egy srác aki cockpiteket épít . Olyat csinál amilyet akarsz. Menj el egy egyszerű tuning boltba és ott kedvedre próbálgathatsz üléseket. Ha pest környéki vagy akkor mogyoród bpracing. Náluk elég sok van kiállítva. Vannak olcsóbbak és drágábbak is. Én is ott vettem. Igaz nekem üvegszálas kellett. Szerintem a Playseat egy erősen túlárazott termék. Sokkal jobbat és testreszabottat lehet csináltatni. És persze jóval olcsóbban.
-
törölt tag
válasz
Joker94Hun #22323 üzenetére
Azigen.
-
válasz
Fehercsoki #22316 üzenetére
arra pont ugyanugy nem igaz
pláne az ötös gta lett nagyon butácska, de a négyes is elég holdbéli fizikás
-
tkesy
őstag
válasz
theballa32 #22320 üzenetére
Azért szeretném kipróbálni, mert fen áll annak a veszélye, hogy nem férek bele... Amit most használok Arozzi széket, abból is csak az XL-es volt a jó, az összes többi (AK, DX és egyéb "főnöki" székek) szűk és kényelmetlen volt főként vállszéllességben...
-
Joshi
titán
válasz
Joker94Hun #22323 üzenetére
Meg kaptad a G29-et?
-
Joker94Hun
tag
Sziasztok!
Nagyot csalódtam a Logitech-ben pozitív irányba.
Ugyanis elromlott a G27-es komrányom,számlát nem találtam,erre a supportrol kaptam egy ügyfél számot és azt a tanácsot hogy törjem össze a régi kormányt ,fényképezzem leúgyhogy jól látható legyen az ügyfél számom és ezt küldjem el nekik.2-3 telefonos egyeztetés után úton volt hozzám egy g29+váltóval.
Úgyhogy nagyon jó garanciáztatása van a cégnek. -
RaGi91
senior tag
válasz
Gigi01 #22317 üzenetére
Hát én sokat fps-ezek (CS:GO), úgyhogy nem áll tőlem messze. De ha a kormányt megfogom, akkor csakis szimulátor.
Kíváncsi vagyok milyen lesz az F1 2016, sokan írják, hogy ez lesz az eddigi legjobb F1 játék, de én egy kicsit aggódok. Hamarosan kész lesz a házilag barkácsolt cockpit-em és gondolkozok rajta, hogy a t300 base-emre kéne egy F1 perec is. Van a TM verzióján kívül valami más alternatíva?
-
tkesy
őstag
válasz
Dzsidzsi32 #22311 üzenetére
Hát ez nem túl jó hír...
Egy alap szett érdekelne, de pl monitor/ tv állvány már nem kellene... -
Gigi01
őstag
válasz
RaGi91 #22314 üzenetére
Hát nekem már nem menne ez a gombok pötyögtetése.Tegnap is mentem GTA-val,hát le a kalappal,ha te úgy tolod,el is szédülnék.
Vagy kontroller,vagy kormány.Nem írtam,hogy kormánnyal irányítom az embert.Ha a kérdező arra gondolt,akkor visszaszívtam,csak autóra gondoltam.
A régi NFS-t én is úgy játszottam,mert az volt.Mást nem tolnék kormányal,csak autós játékot.
LOTR-t kormánnyal,ezt meg lefikázod egyből,ok. -
válasz
Fehercsoki #22312 üzenetére
"simán van pl. forza szint, viszont nincs FFB,"
igen, a forzában csak ffb nélküli középrehuzás van, pontosabban az is szarul implementálva, hiszen a gta5 jobb nála. értetünk. teljesen.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Gigi01 #22313 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy jobb lenne. Én a need for speedeket is billentyűzettel játszottam még régen, amikor jók voltak (Underground 1,2, MW) és szerény véleményem szerint ez se nyújt többet. Engem speciál ha nincs ffb, az zavar. Nameg, ha kiszállsz az autóból, akkor kapsz a kontrollerhez, vagy pedál+kormánnyal irányítod az embert?
Mondjuk régen kormánnyal játszottuk végig haverral a Lord of the Rings: Return of the King-et coop-ba, mert nem volt kontroller
-
Gigi01
őstag
válasz
RaGi91 #22310 üzenetére
Azért a bill-nél még mindig jobb.
(#22309) Forestgreen :
Én még G27-el próbáltam,középrehúzást be kellett kapcsolni,hogy legyen valami ellenállás.
A topikjában is kérdezted?Én még csak ezt a variációt tudtam,lehet más azóta sincs. -
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Forestgreen #22309 üzenetére
Ki lehet kapcsolni minden segítséget modokkal, így nem lesz sebességfüggő kormányzás, automatikus ellenkormányzás, ABS, TC, egész jó a fizika, simán van pl. forza szint, viszont nincs FFB, centeringet lehet csak bekapcsolni a kormány driverében.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Forestgreen #22309 üzenetére
Naaaaaaah. Az a játék kontrollerre van írva. Van, amit nem illik kormánnyal. Szerintem semmit nem ad át belőle. Az irányítás nem úgy van tervezve. Nem véletlenül nincs beépített kormány support, csak kontroller emulátorral lehet megoldani.
-
Forestgreen
aktív tag
Remélem nem nagy Off:
Valaki próbálta a GTA V-öt PC-n kormánnyal? Láttam youtube-on ilyen videókat...
-
RaGi91
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #22307 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod, hogy megjegyzed, vagy felírod a beállításaidat és utána a játékban Reset to Defaults, vagyis alapokra állítasz mindent és úgy kipróbálod. Ha jó, akkor visszaállítod manuálisan a beállításaidat.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
manya777 #22306 üzenetére
Áram nélkül még nem próbáltam.
Egyébként ha nekimegyek valaminek, rezeg meg ilyenek, de ellenállása semmi nincs tekerésnél, leállított motornál sem. Valószínűleg a játékban ment el valami, de a beállítások ugyan úgy vannak, mint eddig. Gondoltam hátha itt valaki más is tapasztalt ilyet.
-
manya777
tag
válasz
SH4D0W2011 #22305 üzenetére
Áram alatt van? Vagy ez már nem olyan mint a Momo ? Az működött akkor is ha nem volt bedugva 220 ba, csk ffb nem volt olyankor.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Feltettem a kérdésem az ETS2 topicjában is, de hátha akad itt valaki, aki jobban képben van.
Van egy Logitech DFGT-m, ezzel szoktam Euro Truck Simulator 2-vel és American Truck Simulator-ral játszani. Néhány hét kimaradt, ma beléptem, és mindkét játékban azt vettem észre, hogy a kormány tekerésekor gyakorlatilag nem érzek semmilyen ellenállást, pedig ez eddig nem ilyen volt. Aztán benéztem Assetto Corsába, az olyannak tűnt, mint eddig, szóval nem hiszem, hogy a kormány vacakolna. A beállításokban, illetve a Logi Profilerben nincs elállítva semmi az eddigiekhez képest. Lehetséges, hogy valami patch kavart be? (Volt jópár az elmúlt hetekben a játékokhoz.) Vagy esetleg valakinek valami ötlete? -
tkesy
őstag
Bár nem topik téma, de remélem itt több sikerrel járok, mint a székes topikban...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tud valaki olyan helyet, ahol ki lehet próbálni Playseat székeket?
Főként az Evolution érdekelne...Előre is köszönöm!
-
-Solt-
veterán
De nem kell elmenni a bíróságra, mivel a kialakult gyakorlat alapján már tudják a kereskedők, hogy a 30. nap után ők a hunyók, ergo nem jut el odáig a dolog... elég csak emlegetni a panaszkönyvet, fogyasztóvédelmet, békéltető testületet, bíróságot.
Tisztában kell lenni a jogainkkal, lehetőségeinkkel és akkor nem visznek be az erdőbe... még applikáció is van erre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest