Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz manya777 #20399 üzenetére
A felkeményítés csupán azt a célt szolgálja, hogy hasonló érzeted legyen mint a valós autóknál a folyadékos fékrendszereknél. Attól még a fék út mérése potméteres marad és az nem változik semmit, egyszerűen csak fizikailag lesz nehezebb lenyomni a fékpedált. Én azt mondom hogy érzetre semmi köze nincs a valós fékrendszerekhez, de sokaknál bevált módszer. Szerintem a Load Cell se az igazi, habár az már azért jobb mint a sima rugócsere vagy labdás megoldás. Én a TSS módon gondolkozom, de még nem döntöttem.
-
manya777
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan hülye kérdésem hogy mitől jobb az, ha a g27 fék pedálját felkeményítik. Ha az megtörténik utána kell e valahol valamit állítani még szoftveresen is? Pl logi profilerben, vagy játékon belül? Esetemben Asetto Corsa ról van szó. Szóval láttam olyan vidit ahol rugót cserélnek a féknél, valami keményebbre, meg olyan vidit is ahol a fék rugója közé nyomnak valami rugalmas tömör habszivacs féleséget. Nekem nem volt itthon se rugóm, sem olyan szivacs, de a régi dfgt m hez vett squash labda még megvolt Igaz azzal is csak szenvedtem, de most kivágtam egy 2 cm széles csíkot és a fék rugója belsejébe nyomkodtam. Olyan 30-40% al keményebb most a fékem. De most játékban ahhoz hogy ugyan azt a fékerőt elérjem sokkal nehezebb benyomni odáig a pedált, vagyis ezáltal több időbe telik, így inkább egyelőre hátrány mint előny. Pl Asetton belül van egy olyan a kormány beállításoknál hogy break gamma, és alapból nálam 2,40 re van állítva. Az befolyásol valamit ha lejjebb vagy feljebb tolom. Vagy logi profilerben a break /axis properties en belül a sensitivity 50 % on van defaulton. Esetleg azon érdemes variálni? Mert így gyári beállításokkal a keményebb féknél Én csak annyit tapasztalok játék közben hogy nehezebb ütközésig lenyomni a pedált, de hogy ez mitől jó arra még nem jöttem rá
[ Szerkesztve ]
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
steelsec
aktív tag
Sziasztok
Már egy ideje töröm a fejem egy kormányon, de jelenleg nem igazán vagyok eleresztve, olvasva az ajánlót megakadt a szemem egy Logitech Driving Force Pro-n, 17 ért láttam itt hardveraprón.
Kipróbáltam a nap folyamán egy kollégám DFGT-jét és nagyon megtetszett. Griddel, és Project carssal próbáltam, elsősorban ezekkel szeretnék játszani, ezekhez megvan a szükséges vas is.
A kérdésem az lenne, hogy szabad-e ennyiért használt kormányt venni, vagy inkább várjak 1-2 hónapot és vegyek egy DFGT-t?
Nyitott vagyok tanácsokra, de úgy gondolom csak olyan kormányt szeretnék venni, ami 900 fokban fordul minimum és van ffb.
-
Rendo84
senior tag
Van esetleg ajánlott beállítás a kéz és láb megfelelő beállítására? Kényelmi szempontból kérdem, mert ha huzamosabb ideig használok kormányt és pedált, akkor a jobb lábam illetve picit a derekam fájni szokott.
-
Chrys_
addikt
Lehet az Assetto-val is kezdeni nyugodtan, csak pl. a kis Fiat 500-zal eleinte.
-
wolf033
senior tag
-
-Solt-
veterán
válasz guftabi96 #20390 üzenetére
Aki hozzám hasonlóan az RBR ralin nevelkedett, az ellesz vele, de egy kezdőnek biztos nem ajánlanám, mert az egésztől elmegy a kedve, ha nem rendelkezik kellő türelemmel!
A Dirt 2-höz nem lehet hasonlítani, más liga szerintem. Nekem nagyon tetszik, rali bolondoknak kötelező darab!
www.smart-bus.hu
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz holden72 #20385 üzenetére
Ha nem szimulátorozott még eddig, akkor lehet, hogy először érdemesebb lenne valami könnyedebb játékot kipróbálnia, pl Grid, Dirt Rally.
Utána szépen fokozatosan felfele az Assetto Corsáig, Raceroomig stb.
Bár segítségekkel az Assetto Corsával se lesz baj.#KeepFightingMichael
-
This_is_Ice
tag
válasz holden72 #20385 üzenetére
Érdemes lehet megpróbálni a kevésbé veszélyes vizeket is, a DIRT széria egészen szórakoztató, a GRID-ről ugyanezt gondolom, bár csak az első részt próbáltam, de az élmény nagyon jó volt. Komolyabb vonalon az említett AC, a RaceRoom, a GTR Evolution (meg úgy alapjában véve az összes rész), illetve ha megvan hozzá a technika, akkor az audiovizuális atombomba, a Project Cars.
-
holden72
tag
Sziasztok,
A fiamat szeretném meglepni karácsonyra egy Logitech Driving Force GT kormánnyal. Sok jó visszajelzést olvastam ezzel kapcsolatban a fórumon is.
Tudnátok segíteni abban, hogy PC-n mely autós programok tudják leginkább kihasználni a kormány nyújtotta előnyöket, az első kipróbálás milyen játék(ok)kal lehetne a legattraktívabb, látványban, vezetési élményben?
Előre is nagyon köszönöm! -
arty
veterán
válasz This_is_Ice #20382 üzenetére
én a közelmultrol beszélek, amikor/amielőtt a g29 bejött .... akkor volt 70-75-re akciozva a g27
(és a dolcsi akkor már 280 környékén volt)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz This_is_Ice #20378 üzenetére
ha a tx vagy akár a f430 pedálját kapta (csak nem törékeny verzióban ), akkor máris jobb, mint a dfgt pedálja
és nemrég ebbe az árba a g27 is belefért, 3(!) fém(!!!) pedállal ... (ha a H váltót leveszem a korábbi 70-80ezres árából)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
válasz This_is_Ice #20378 üzenetére
DFGT-nél még nem találkoztam pedáltöréssel, ellenben a TS-nek volt egy ferraris szériája, amiből nagyon soknak eltört a fékpedálja.
-
arty
veterán
válasz neilszab #20373 üzenetére
Részleteket!
Met: ha megjött, kipróbáltad, jöhet ide tapasztalat, a T150 szerintem sokakat érdekelhet És akkor talán a következő kérdezőnek már tudunk mondani valamit ....
-
nagyúr
Karácsonyra talán befigyel egy kis szárnyaslóvé (pulykapénz) a melóhelyen.
Gondoltam kipróbálnám a másik oldalt.
DFGT-m bőven jó állapotban van még, ki tudnék szállni belőle normális áron szerintem.
Nagyon szeretnék egy PH-s (vagy PH-s tag tollából) tesztet olvasni a TS T150-ről, mert rettentően kíváncsi vagyok rá.
Mondjuk Youtube-os videó alapján a kormány rögzítési megoldás, valamint a pedálok nem tetszenek... -
nagyúr
válasz neilszab #20373 üzenetére
Jaj Remélem nem rossz teszt született a T150-ről
DFGT utódját keresem, de
- G29-re nem futja (futná, de nem tartom ésszerű döntésnek a játszási szokásaim mellett)
- G27 csak használtban van, használtat meg nem szívesen vásárolnék.Maradt a T150, de arról meg nem tudni egyelőre túl sokat.
Azt tudom, hogy amikor DFGT és TS RGT között típródtam, akkor az utóbbit vettem meg. Két nap múlva vittem vissza, hogy azonnal cseréljék ki egy DFGT-re
-
-
-
arty
veterán
és hogy nekem mi a véleményem a th-ról az mennyiben segít a te döntésedben a konkrét termékkel kapcsolatban, amirol nekem konkrétan fogalmam sincs milyen?
egyébként szerintem a th gagyit gyárt, drágán, ellenben a logitechrol jó a véleményem.
most akkor dfgt-t veszel, miközben szinte mindenben gyengébben tunik, mint a t150? remélem nem!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
This_is_Ice
tag
válasz pCarsHungary #20365 üzenetére
Jack Spade ftw!
-
This_is_Ice
tag
Szomorú, de jelenleg egyik gyártóról sem lehet kijelenteni, hogy megbízható és minőségi termékeket állít elő, mert mindegyiknél vannak jobb és rosszabb szériák, Thrustmaster-ről is lehet olvasni legalább annyi kritikát mint a logi-ról. Én inkább azt mondanám, hogy megvan, hogy melyik árszegmensnek melyik a bajnoka. A T150 egyértelműen magasabb ligában játszik, mint a dfgt, de ettől nem biztos, hogy megbízhatóbb lesz hosszú távon. Összességében nem lehet kijelenteni, hogy a TM megbízhatóbb, mint a Logitech, de azért valószínűleg nem is rosszabb annál :
-
pCarsHungary
csendes tag
válasz rfjanika #20366 üzenetére
A global settings az nem változik.
Az autónkénti ffb beállítás az viszont miden kormánytípus esetében változik.
Bár én személy szerint az alap FFB beállítást használom az autóknál. Nekem valahogy az jött be. Esetleg a master scale-en szoktam változtatni.Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
rfjanika
tag
válasz pCarsHungary #20365 üzenetére
ezer köszönet ki is próbálom vmelyik nap.
én azt hittem minden kormánynál más -
pCarsHungary
csendes tag
válasz rfjanika #20364 üzenetére
A verziók a "táblázat" verzióit jelentik. Ha pl Neked nem tetszik az új verzió, akkor visszatérhetsz a régihez. Ennek ennyi a lényege.
A különböző konfigurációk pedig különböző képen változtatják meg a kormány FFB jelzéseit. Például van ami a fékezéskor erősebb visszajelzést ad, van amelyik az autó hátuljáról küld több visszajelzést a kormányra stb-stb. Egy kis angol nyelvtudással és esetleg gúgli fordító segítségével mindegyik konfigurációhoz van leírás.
A legfontosabb, hogy a "global settings"-et kell legelőször beállítani a játékban. A "setting&help" menüpont alatt a "controls"--> "force feedback calibration" ide beírod a megadott értékeket.
A táblázatban a "global settings"-et pedig megtalálod miután rákattintottál a "cars" menüpontra a lap tetején zöldel látod kiemelva a " wheel settings page"-et oda katt és megjelennek a kormányok platformonként, ott kiválasztod a Neked megfelelőt és beállítod.
A mi csapatunkban mindenki ezt a táblázatot használja. 16 ember nem tévedhetHa kérdésed van írj bátran.
[ Szerkesztve ]
Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
rfjanika
tag
válasz pCarsHungary #20359 üzenetére
ezt az oldalt még nem.
ha kiválasztok egy autót azon belül van egy csomó konfiguráció és verziószám. azoknál mit kell nézni? -
Met
nagyúr
Nem hullik szét fél év alatt, nincsenek szoftveres gondjai, támogatottság a játékokban, mennyire gyakoriak a típushibák.
Nem követtem a kormányok fejlődését, elvoltam a piros momo-val ezért nem tudom hogy úgy általában milyen gyártó.
A DFGT régi kormány, sok tapasztalattal, a T150 új ezért nincs róla tapasztalat csak mint gyártóról érdekelne egy vélemény."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz This_is_Ice #20360 üzenetére
A Thrustmaster mint gyártó jó? Nem ismerem, Logi kormányaim voltak csak.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
pCarsHungary
csendes tag
válasz rfjanika #20358 üzenetére
Ezt próbáltad már?...
pCARS Feedback SettingsProject Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu
-
rfjanika
tag
vkinek g29-re project carshoz ha van vmi jó beállítása elküldhetné privátba.
tudom tele a net vele de eddig amiket próbáltam egyik se jött be.
többnyire gt3 kategóriában játszok. -
karano
újonc
Sziasztok. Van egy Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom. A problémám vele, hogy akármilyen játékba lépés után egyszerűen elfordul balra teljesen. Próbáltam kalibrálni, töltöttem le hozzá drivert is azzal sem tudtam rávenni hogy középen maradjon. Ha kihúzom és bedugom akkor középre áll be, de amint játékba lépek elfordul balra. Ötletek a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
DFGT helyett Thrustmaster T150RS?
Összefoglalóba nincs benne."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
F1 2010-es játékban nem működik a Trust kormányom, illetve nem látja maga a játék. Régebben volt már hasonló gondom másik játéknál, de nem emlékszem már hogyan kell feléleszteni.
Tudna esetleg segíteni nekem valaki? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ez a Logi DFGT ugye?
Log Driving Force GT 941-000101 - termékadatok
Funkció kormánykerék, gáz és fékpedál, váltó
Platform PC, PLAYSTATION 2, PLAYSTATION 3
Technológia Műterheléses
Vezérlés 33 cm-es gumiborítású kormánykerék, asszív gáz- és fékpedál csúszásgátló rendszerrel, 24 állású váltótárcsa
Visszahatás Van
Csatlakozás USB
Szin Fekete
Tartozék tápegység"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
VegyesTamás
senior tag
válasz neilszab #20343 üzenetére
hát az biztos fenn lesz, hamarosan, csak most igazából tényleg a környékbeli városokat fedezem fel, aztán magyar map...egyenlőre szenvedek a konfiggal..minden ultrán de felbontást nem engedi 1024nél följebb és kifolyik a szemem a betűktől..43"as TV és windows nvidia custommal viszi 1280x720at, config.cfg meg nem segít nem is értem..
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
neilszab
őstag
válasz VegyesTamás #20342 üzenetére
Nem igazán van meg benne faszán semmi. A tájegységre jellemző hangulat az átjön, meg egy egy híresebb épület benne van, de kb ennyi.
Ezzel szemben a Magyaroszág map az nagyon beadja ilyen szempontból, minden egyes pont felismerhető és méretarányosan pont úgy van elkészítve, ahogy a valóságban is. Közel sincs minden megcsinálva, de ami megvan, az nagyon megvan.
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
VegyesTamás
senior tag
válasz neilszab #20328 üzenetére
ismerem megvettem végülés az extra bundlet, mert fullba minden 20eurért megérte, és Dánia miatt mert meg akarom ismerni a környéket, me a közeli városokat, remélem faszán benne van
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
zolee5016
őstag
válasz ImigoMontoya #20339 üzenetére
tudtam
pffffffffffffHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Bakitm
tag
válasz ImigoMontoya #20339 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Steam leárazását, amely december 1-ig tart és 4 euró a ETS 2 és 3.40 euró a Going East kieg hozzá. Személyes véleményem, hogy ennyinek nem kéne senkit sem a földhöz vernie.
-
ImigoMontoya
újonc
-
zolee5016
őstag
válasz ImigoMontoya #20336 üzenetére
lefogadom warezolt a gémed...abban hiba ez is meg a beragadó gázpedál is......
Ha tiszta a gémed akkor modok nélkül állíts irányítást,majd moddolj egyesével..nagy ritkán mod is okozhat problémát.......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zsiz
őstag
válasz ImigoMontoya #20336 üzenetére
a játékon belül kell beállítani, hogy fordítva érzékelje a féket (inverted), mert most felengedve érzékeli 100%-nak, és ha lenyomod akkor érzékeli úgy mintha fel lenne engedve a fék. emlékeim szerint ott valahol kell, ahol a gombkiosztást is tudod állítani, de most pontosan nem tudom megmondani
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ImigoMontoya
újonc
Sziasztok
Szeretnek egy kis segítséget kérni.Vettem egy Dfp kormányt felraktam a drivert is.Leteszteltem es minden tökéletesen működik.Euro Truck Simulator 2-vel viszont nem akar működni a pedál rendesen.Beakad a fékpedál és folyamatossan tolatni akar plussz a menübe is leesik a kurzor amíg nem lépek a gázra finoman.
Ps3-ra rádugva is hibátlan volt több játékal.Driverbe is hibátlanul érzékeli a pedált.
Találkozott valaki ilyesmivel?
Elére is köszi a válaszokat
-
neilszab
őstag
válasz -Solt- #20332 üzenetére
A PTR pedálban 3 fontos módosítás is van, amit fontos külön kezelni.
Az első és legfontosabb, hogy reális méretű pedálokat kapsz és ezzel nő a pedál út is. Ehhez mérten jóval keményebb rugók is kerülnek a pedálokba, hogy komolyabb legyen az ellenállás és valóban autószerű érzés legyen taposni a pedálokat. Utána ehhez már csak egy adalék a load cell, ami viszont szerintem nem sokat érne az előbbi kettő hiányában a gyári mini pedálokkal.
Ez így load cell-el együtt és a nélkül is működik, a Leo Bodnar kábel nem feltétlenül szükséges hozzá, csak ajánlott, mert megnöveli a pedál felbontását és a kalibrációban is több lehetőséget enged. További infók itt: Load cellás pedál G25/G27-hez
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
No, mivel a Fanatec black friday egy kalap kaki volt, így egyelőre más alternatíva után nézek!
Első kérdésem a PTR moddal kapcsolatban, hogy a Leo Bodnar féle kábel mennyire fontos hozzá?
A második kérdésem, hogy ezzel van valakinek tapasztalata? [link]
www.smart-bus.hu
-
nagyúr
válasz 007zolee007 #20330 üzenetére
Szia!
Vele vedd fel a kapcsolatot: Brain75
Logitech kormányok javításával (is) foglalkozik, szerintem nagy eséllyel tud segíteni.
-
007zolee007
újonc
Üdv az Uraknak!
Segítségeteket szeretném kérni: van két darab Logitech Driving Force GT kormányom, mind kettőben eltört/elrepedt a csapágyház. Kerestem helyeket ahol foglalkoznak CNC esztergálással. Alumíniumból szerettem volna kimaratni egy újat, de nagyon magas árat mondtak rá nekem (30ezer forint), persze erre számítottam is.
Logitech sajnos már nem gyárt alkatrészeket ehhez a kormányhoz, és a műanyag amúgy sem játszana, mert valószínűleg megint eltörne huzamosabb használat után...
Volt már valakinek hasonló problémája amit meg tudott oldani? Vagy van valakinek ismerőse, aki le tudná nekem gyártani az alkatrészt valami erősebb anyagból?
Válaszokat köszönöm!
-
Enton
addikt
válasz neilszab #20328 üzenetére
Ez menőnek tűnik eleddig nem is hallottam ilyen magyar map kiegészítőről. Kösz az infót.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
neilszab
őstag
válasz VegyesTamás #20320 üzenetére
Sztem meg csak az alap programot, másra nincs szükség, mert a gyári map-pek mind bűnunalom kategória, 90% autópálya, minimális kihívás. Ez a magyar map viszont igazi csemege, én már csak ezen megyek, ha megyek!
-
wolf033
senior tag
válasz VegyesTamás #20320 üzenetére
mindent
-
arty
veterán
-
VegyesTamás
senior tag
mit érdemes megvenni ETS2 ből most? 80-60 % leárazás
-
neilszab
őstag
válasz This_is_Ice #20316 üzenetére
Azt azért ne nevezzük "tesztnek", az ég világon semmi konkrét nem derült ki belőle...
-
Meghivott
addikt
válasz This_is_Ice #20314 üzenetére
A DFGT és a Ps4 jelenleg nem megy együtt, ha jól tudom.
Bár már lehet orvosolták ezt a korai hibát...
DFGTém volt egy ideig, szerettem. Akkor ennyi pénzért az a legjobb választás?[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz Meghivott #20310 üzenetére
A T80-ban nincs force feedback és csak 270 fokot fordul, mindent összevetve komoly élményt és komoly precizitást nem fog nyújtani... ugyanakkor ennél olcsóbb alternatíva nem nagyon van PS4-re, könnyed szórakozásra jó lehet, komoly szimulátorozásra már kevésébe.
A T80 szerintem tök ugyan az mint a Ferrari Racing Red Legend kormányuk, csak rácsapták a PS4-es logót, meg a "Share" gombot. T100 meg ennél annyival több, hogy abban van Force Feedback, de persze hogy az milyen, az már más kérdés.
A T150-ről meg lesz hamarosan teszt a AC Hungary-n, azt szerintem érdemes megvárni, mert ez egy új modell és egyelőre elég zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Üdv, Playstation 4-hez milyen kormányt tudtok ajánlani (kormány + pedál, külön váltó nem feltétel)?
Keret kb 40.000.
Lehet új vagy garos használt is.
A hivatalos kormány, a T80 milyen?
Köszönöm -
-Solt-
veterán
A két M betűs weblapon -25% van jópár Logitech cuccra.
www.smart-bus.hu
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
Ha ezt:[link] egy MOMO mellé állítjuk mit gondoltok mennyi a különbség vezetési élményben?
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
arty
veterán
bár nem szimulátor, de kormánnyal biztos van akinek így is jó szórakozást ígér: Codemasters Bundle
(#20304) To_Pet - ez az xbox360at is támogató kormány? nem, ez csak "gumis"
[ Szerkesztve ]
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Nem igazán tudom kideríteni, hogy ez: "Thrustmaster Ferrari 458" force feedback-es vagy nem. Ez jó arra, hogy kipróbáljam magam autós játékokban? Nem feltétlen szimulátorra kellene, sokkal inkább ilyen NFS szerű játékokra. -
Shodan
addikt
válasz VegyesTamás #20302 üzenetére
A dombocskákról van kép lehet én is hajtogatok valamit...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Bakitm #20298 üzenetére
én a szék kereke alá 2es lemezből hajtogattam kis dombocskákat, és nem megy hátra, de szerintem az ék alak sem rossz..de ha belegondolsz, hogy mindig a kábelekben akadsz el guruláskor egy kis hosszabbító vastagságú kábel is elég
Egy kis on off mindenkinek: Már markológép szimmel bővült a szoba
Bagger Simulator 2011 a legjobb egy kis trükkel, hogy tudja kezelni a 2joyt a képen még csak a Demolition Company teszt ment
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz pCarsHungary #20300 üzenetére
Köszi és a képet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest