Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Én továbbra is szeretem a Gran Turismo Sport-ot, annak ellenére, hogy
- mai napig problémás a lobby-kban a futamok elindítása beragadások miatt (nálam a router csere megoldotta az összes ilyen panaszomat és egyszer sem történt meg velem azóta)
- nem mindig működik jól a büntetési rendszer
- az agresszív, leszorítalak vagy takarodj az utamból versenyzők miattés még sorolhatnám.
Én szeretem a különböző magyar FB csoportok versenyeit is, igaz nagyon nem tudok labdába rúgni a nagymenőkkel, ami önbizalmamat rendesen nyírbálja
Nincs szerintem és nem lesz hibátlan játék. Pl. én megvettem a Project Cars 2-őt, de 2 hét után leraktam és azóta is porosodik, pedig day #1 vétel volt, ettől függetlenül nem fogom szídni, csak mert megtehetem
Jó hétvégét Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest