Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fú most nagyon sikerült felidegesítenie a játéknak
Nézzétek meg a videót: [link]
Kaptam 10 másodpercet gyakorlatilag a semmiért egy ovál pályán, ahol egyszerűen képtelenség ennyi időt úgy eldobni, hogy ne buknék pozíciót! De ami igazán rohadt idegesítő az egészben, hogy két körrel később feljöttem első helyre és mögöttem úgy gyilkolták egymást a németek meg az olaszok, hogy megnyerhettem volna a versenyt. Megpróbáltam eldobálni a büntetést, de azonnal megelőztek....
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Androidos tablet topic
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Drive
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest