Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Érik a Benevento első történelmi győzelme a SA-ban.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Ringman
félisten
sovány vigasz a tegnapi vereség után, hogy a milan 3-0-ra kikapott attól a hellas veronától, akit hét közben 3-0-ra megvert a kupában. (a hellas még így is kieső helyen van)
-
Richard!
addikt
Úgy látom, az angol mellett eldőlt a Bundesliga is...
-
BenHans
addikt
válasz
Cartevo #99891 üzenetére
Ha a kapus előtt épp eléred a labdát és eltolod 16-on belül, majd a legkisebb kontaktnál nem esel el akkor stoplival ver szájba az edző.
Kivétel ez alól, ha biztos gólért amúgy utána tudnál menni.
Megvolt a kontakt a kéz és a lábfej között.Pero elcseszte. Nincs gond a "stílusával" csak a kapufa mellé kéne tenni pontosan. Ezt nekifutással is védte volna a kapus ha eltalálja az irányt.
Tudtam hogy egygólos meccs lesz, de kiszenvedtük egy újabb bunkerretek ellen. Ennyi meg egy bambi, vagyis Ninja nem sárgázódott ki a Juve ellenire.
Ma sem lett több idegszálam, sem alacsonyabb pulzusom bár a sport miatt szerencsére alapból alacsonyabb így talán nem krepálok be.
A kis török Cengizben sok van viszont. -
Cartevo
őstag
Rómában most megetették a (video)bírót 1 megcsinált tizivel, de kimaradt.
-
omfgk
veterán
Alli piros. Kane narancssárga (bírók fele lehet ezt is befújta volna pirosnak). Otamendi szintén kérdéses.
A Spurs keménykedésben jó, másban nem. Na meg nem képesek úgy látszik egy bizonyos hátrány után szépen veszteni.
Nem volt szimpatikus a csapat hozzáállása. Pedig ennél jobb esélyük aligha lehetett volna. Otamendi és Mangala középen... mint két fejetlen csirke. -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #99884 üzenetére
Ez bizonyítja hogy önmagában semmit nem ér ez a rendszer, mert nem automatizált, emberi döntésen múlik már a használata is.
-
Ezt a faxx Alit még csak ki sem állította...
Ha ezt Bruyne lábon kihordja...
Szerk.: kihordta, de még hogy! -
LyonnaisFan1
őstag
Érdekes ez a videóbíró rendszer. Egy vitatható gólt nem adtak meg a Madridnak.
Sztem már csak hivatalból is vissza kellene nézni az ilyeneket, aztán max utólag megállapítják a gól érvénytelenségét.
Benzema nem volt lesen a visszajátszások alapján, és ha a támadófutball van előnyben részesítve akkor meg gól. -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #99880 üzenetére
Az oddsok, mint pár évvel ezelőtt. Tippem 4-1.
Nem tud kiállni a csapat 3(5) védővel, nincs Alderweireld és Sanchez. Remélem meglepnek.
-
Lassan szezon közepéhez érve egyre több a #moyesmagic, #roymagic, #pardewmagic, #bigsammagic. Az angol középszerek ismét megkapták a kellő lendületet a szokásos néhány begyepesedett angol edzőkeringővel sok csapat kárára akiben van perspektíva.
Ja és Pulis még munkanélküli, szóval felkészülhet BenítezNade mindjárt rangadó, ütni kell a csürhe mordori kékeket
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt fiúk! de kár érte, pedig olyan bíztató volt a támadójáték, már a hétközi kupameccsen is...
-
drachoHUN
senior tag
No kedves Udinese, innentől ne kapjatok gólt, és fasza lesz nektek.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #99868 üzenetére
belottiért mekkora összegek repkedtek nyáron...
icardi viszont szerencsére nem tud leállni
szerk:
recoba és figo eligazolása/visszavonulása óta nincsenek normális pontrúgásaink -
MdewC
nagyúr
válasz
venember83 #99868 üzenetére
Hát, sajna lehet. Talán még Belotti.
-
venember83
nagyúr
Ennyi volt?
-
Cartevo
őstag
Tavasszal megnehezítette az Arsenal dolgát 1 Östersundsnál zsengébb kiscsapat.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #99860 üzenetére
A kettes számú gól minden idők egyik a legzseniálisabb találata (ha nem a legzseniálisabb). Számomra mai napig hihetetlen. Még csak hasonlót se láttam.
Az az igazság, hogy szép meg jó ez az #1-es gól, meg az argentinok elleni gól is, de olyanokat láttam már mástól is, sőt ha nem is annyira távoli átadásból, de még én is lőttem hasonlót, persze nem mindegy, hogy grundon vagy válogatott meccsen csinálja az ember
-
Sonja
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #99860 üzenetére
az argentinok elleni ‘98-as gólja előtti labdalevétel lesz az -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #99858 üzenetére
...ez tudod, melyik mozdulata
-
válasz
IreN!CuS #99856 üzenetére
Legkevésbé tehet róla igen, Pellegrini a teljes ottléte alatt nem költött ennyit mint ő két nyár alatt.
Két nyár alatt akire rámutatott azt megkapta manszúr sejktől, 470 millió euróból vásárolt be, de még mindig tolja a médiának hogy nem elégedett a kerettel és igazolni akar.Mindegy is, tényleg lényegtelen téma, írni is fáj róla
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #99847 üzenetére
Nekem mindegy, hogy mint gondolsz Pep-röl szerintem nem is fontos, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy erről legkevésbé sem ő tehet, ahogy egyik másik edző sem.
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #99852 üzenetére
Előbb utóbb valamit ki fognak találni erre és lesz szabály. Mondjuk az FFP semmit nem ér, csak a kis kluboknak nem enged nagyobb teret.
-
válasz
dudu5130 #99851 üzenetére
Valójában a sejkek indították el, bár való igaz hogy nem velük kezdődött.
Korábban is volt Berlusconi, Moratti de koránt sem az ment mint most.A Reál önmagában még nem tett tönkre semmit, már tradicionálisan egyedüli csapatként a legnagyobb sztárokat állandóan leigazolták nagy pénzekért.
Aztán jött Abramovic és olyan pénzekért igazolt középszereket is és olyan fizetést adott nekik amit korábban csak a Reál tett meg a legnagyobb sztárokkal. Ez húzta magával a többi csapatot is, és így inflálódott el az egész futball. Azóta a cselzi már teljesen piaci alapon működik, ezt a tulaj tényleg nagyon okosan csinálta (kivéve ha visszakövetelné a több mint 1 milliárdot amit beletolt a csapatba, de erre nagy esélyt nem látok), pl. a mu is nagy pénzeket ver, de legalább a sajátját.Azóta szigorítottak a szabályokon, de a sziti, psg köszöni szépen, a kamionnyi vastagon megfizetett ügyvéd tökéletesen végzi a munkáját, és megtalálják a módját hogyan lehet évről évre tisztára mosni fontszázmillókat, ezért egyedüliként megtehetik hogy az vegyenek meg akit csak akarnak, amennyiért csak akarnak. Ez azért tényleg nagyon kemény. Komolyan tartok attól hogy ezek ketten átveszik az uralmat európában is és gyakrabban barszareálbáyernből igazoljanak, mert minden eszközük megvan hozzá, tagadhatatlanul a szakmai részen is.
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #99847 üzenetére
Én még Madrid szurkolóként is nagyra tartom Pep -et. Sőt, a focija közelebb áll hozzám mint Mourinho -jé.
Az ilyen kijelentései viszont sajnos hiteltelenné teszik. Nem mondunk ilyet, miután elverünk 5-600 millió eurót egy átigazolási szezon alatt.
-
válasz
NyxNyxNyx #99842 üzenetére
Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with the hand or arm.
The following must be considered:
the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
the position of the hand does not necessarily mean that there is an offenceSzigorúan vett szabály szerint szabályos a gól, mivel nem szándékos kezezésről volt szó.
Többek között így nyert tavaly az Arsenal 3 perces hosszabbításban a 94. percben Koscienly góljával (csak az még les is volt), illetve Sánchez góljával a Hull ellen.Stoke ellen egy gólnál mázlija volt a Poolnak, épp írtam a fonatra hogy ennek most nagyon nem örülök mert hatványozottan fogjuk visszakapni.
Azóta a Brighton kapott egy olyan tizit ahol két Brighton játékos összeütközött (nem került pontba).
A végig buszozó 0.1 xG-s Everton olyan tizit ami egyáltalán nem volt az (2 pontba került).
És most egy hajrában megszerzett győztesgólt vettek el kb. fél perc után, mert valóban hozzáért a játékos karjához a labda. Tétlen kezezés volt, tehát szabályok szerint érvényes gól. Volt tegnap egy ehhez nagyon hasonló kezezés a Pool 16on belül Jay Rodrigueznél, amit viszont nem ítélt szabálytalannak a rigó (2 pontba került).Szóval mostmár hatványozottan visszajött a Stoke elleni mázlis gól, remélem ezzel le is tudtuk
-
válasz
IreN!CuS #99843 üzenetére
Én Pep munkáját sokakkal ellentétben elismerem és sokra tartom, és nyilvánvaló hogy az ő focija csak akkor tud működni ha extraklasszisok vannak a csapatban. De nagyon nem tudok azonosulni azzal hogy kb egyedüliként bárkit bármikor bármennyiért felvásárolnak és ennek ellenére még üzenget a médiának, hogy nem elégedett a kerettel hol ott idén egy leadott meccsen kívül nem ismerik a vereség fogalmát.
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #99841 üzenetére
SAF óta.PSG-nél még nincs benne Mbappe.
Gondolom a United sikertelensége pont azon a 70 millión múlik. Na meg a nézhetetlen meccseik (hazai meccsek is).
A City-nél brutál bevételek jönnek a PL-ből. Ami érdekesebb az a PSG költése.
-
7600 GS
addikt
válasz
Mégsem nyertek még semmit.
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #99838 üzenetére
Monaco bohóca volt, jóhogy fürdik a sikerben.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
A szezononkénti 100+ millió elbaszása miatt ne Guardiolát okold. Ki ne venném meg a legjobb játékosokat ha "végtelen" pénz van rá? Na ugye....
Utáld ezért az UEFA-t vagy a sejkeket vagy bárki mást ne egy edzőt.A másik, profi sportoló/edző mindig azt nézi, hogyan lehetne még jobb, ergo hiába vezetik a bajnokságot vannak ott BL-ben, ha az edző úgy ítéli meg, hogy a védelem nem a legjobb akkor ha tetszik ha nem azon fog javítani.
Ha ehhez adott egy jó pár száz milliós háttér akkor "izomból" oldja meg, de erről megint nem ő tehet ergo utáld a fent említett szervezetet/embereket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
A Pool meg nem adott góljáról mit mond a szabálykönyv? Ha nem ér bele kézzel, nem gól, de szándékos sem volt.
-
válasz
IreN!CuS #99839 üzenetére
Attól hogy szezononként 100 milliót kibasznak csak a védelemre, és akire Pep rámutat azt Manszúr sejk megveszi a megmutykázott bevételekből és álszponzori pénzekből, a sokszorosából amit a klub kitermel, de még mindig sír hogy nem elégedett, és akar igazolni, hol ott alázza a bajnokságot az űber csilli villi keretével. Ettől tudnék hányni, egészen pontosan.
-
NyxNyxNyx
addikt
Borzalmasan unalmas volt ez a meccs, de az eredmény kárpótol.
A hétvégi City - Spurs meccsen kinek fognak szurkolni az itteni Arsenalosok? Legyen a City Invincibles, vagy legyen a Spurs előrébb, mint az Arsenal?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #99838 üzenetére
Amúgy pontosan miért is tudnál hányi?
-
Pep elégedetlen, védőket akar igazolni a télen.
Hányni tudnék...
-
gyuromoj
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #99836 üzenetére
Csodacsere Bale megoldotta gyorsan.
Amúgy pedig le a kalappal az Al Jazira előtt. -
LyonnaisFan1
őstag
Benzema szépen megdöngette a kapufát
... és ott a második, na semmi sem akar behullani, ami tőle jön.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Motion_Blur #99834 üzenetére
na kész, ezen most kihaltam...
-
gyuromoj
veterán
Mi ez a kibaszott kabaré a meccsen?!
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #99830 üzenetére
Meglepő, hogy szerinted nem volt tizenegyes Benatia kezezése, de örülök az objektív látásmódodnak. Kíváncsian várom, hogy tavasszal is olyan virgonc lesz-e a Roma és az Inter, vagy szokás szerint lekókadnak februárra/márciusra. A Napolinak szerintem lassan lefőtt a kávé, bár könnyebbség számukra, hogy a BL-től megszabadultak.
A VAR szerintem még mindig finomítási fázisban van. Ha nem tévedek, Benatia esetét is megnézték többször, s utána mondta is a bíró az Inter futballistáinak, hogy szó sincs tizenegyesről.
-
dudu5130
őstag
válasz
BenHans #99830 üzenetére
Azért a Roma ellen sokkal jobban átszottunk . A 3 kapufa előtt Icardi kihagyott egy ajtó ablak ziccert (máig nem tudom hogyan) és a második félidőben jobb volt az Inter. Akkor az a Roma közel sem volt kész. Ha meg lenne BL akkor lenne is normális pad mert rengeteg plusz lóvé állna házhoz.
-
BenHans
addikt
Most nézem a DigiSport Serie A összefoglalót.
Chievo 0-0 Roma: Sorrentino nem tudom mit evett.
Úgy védte ki a szemünket mint tavaly Skorupski még az Empolinál... Hihetetlen miket védett, a megpattanót is félollóban lábbal.
Felszívták magukat az Inter elleni blama után, ott az első kettőben maga is benne volt, a védelem is asszisztált.
Ez van, ők fogták meg a kisebbek közül először az akkori bomba Napolit is, még szerencse hogy ez a forduló a top 5-nek ilyen egyszer kimaradsz a dobásból játék volt.Napoli 0-0 Fior: BL/EL + SA - szűk keret, várható volt a drop. Persze el nem fogynak.
Juve 0-0 Inter: Az Inter ugyanazt nyomta mint ellenünk, csak itt kevesebb szerencsével egyben kevesebb Juve szerencsétlenséggel. Felborult a pálya. Az Inter szerencséje, hogy a rövid pad mellett nincs BL/EL és van egy Spalletti, aki szervezettségben össze tudta rakni sorokat. Itt is lesz üresjárat.
A kéz az nem ért büntetőt szerintem, esett el éppen és a lábai között ment a labda, nem eshet a beidegződött reakció azaz tompítás nélkül mint egy szalmazsák...Amit külön mutattak az Pjanic hőbörgése volt. Lehívta Allegri és úgy tűnt a pacsit sem fogadta és még volt is némi vita. Érdekes ez, főleg hogy az utóbbi időben ez nem az első és nem is a második eset.
ui. A lazionak járt volna a büntető és ez esetben játékon kívül a piros is a bólintásért. Kell valami VAR reform, mert ez vicc hogy random nézik vissza és ha egy teremben figyelik akkor miért nem szólnak a bírónak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
venember83 #99821 üzenetére
Túl magasan.
-
dudu5130
őstag
Ön magában az még édes kevés. Ha meg lenne az automatikus kvali a BL-re az már kicsit talán.
-
dracox
addikt
válasz
venember83 #99821 üzenetére
Miért? 2010-ben már egyszer felértek a csúcsra a "speciálvánnal"
-
dracox
addikt
válasz
Napfénysüti #99819 üzenetére
Dehogynem
Csak nekem egy szinttel lejjebb van, mint az Inter.
-
dudu5130
őstag
Ez eddig is nyilvánvaló volt. A télen kell 2-3 értelmesebb játékos mert így vékony lesz a vége. Teljesítettük az UEFA felé a financiális dolgokat, szóval most költhetünk. De nekem örök seb lesz a Barbosa, Mario, Candreva hármasra kiadott tavaly nyári közel 100 misi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagatomo Inter hős és legenda mostantól.
-
Ringman
félisten
a kupában most lehet látni, hogy mire elég az inter B - nagyjából semmire.
viszont a 3. számú mez jól néz ki
-
omfgk
veterán
válasz
#16514048 #99808 üzenetére
Ez hülye.
2015/16-ban sikerült 49 gólt lőnie a MU-nak a PL-ben. A Leicester 20 góllal lőtt többet (kapott gól azonos).
A filozófiája megbukott. Nem voltak eredményesek, nem volt előrelépésnek nyoma se, de legalább még a játék képe is vacak volt.
Maradjon szépen nyugdíjban és fogja be a pofáját.
-
törölt tag
Van Gaal:
"Ha engem kérdeznek, hogyan teljesítettem a Manchester Unitednél, akkor azt kell mondjam, pályafutásom egyik legjobb szezonja volt, figyelembe véve a körülményeket. Egész jó futballt játszottunk, de nem olyat, amit Angliában értékelnek. Erre most azt látom, hogy Mourinho csapatára senki nem szól egy szót se, miközben sokkal unalmasabbak"
-
KisTücsök
addikt
válasz
máyköl #99799 üzenetére
BarcaMessi szurkoló barátod ezekszerint akkor még nem követte a focit, amikor anno voltak a Chelsea-Barca meccsek.Emlékszem a 2012-es elődöntőnél a Chelsea-Barca-nál 5x szorzó volt a Chelsean. Hazai pályán.
Én 60-40/65-35-öt mondanék oda. Jelenleg, de ez tavaszig változhat. De mivel BL, sokat ez nem számít szerintem. A nyolcaddöntőben egyedül a Bayern-t és a City-t mondanám egyértelmű továbbjutónak, minden más párosításnál csak óvatosan mernék fogalmazni. Simán benne van, hogy kitömnek, de az is, hogy szűkösen továbbmegyünk.
___DeathAdder:
___[link] Milyen szép szobrot kapott Maradona.
-
Urbán Flórián-ról írt könyvből egy sösszenet:
"
Van még néhány ilyen sztori, de kiderült, hogy a „mellettem nem mész el, mert kirúglak a pályáról, kisköcsög” mentalitású Urbánnak is megvoltak a maga korlátai. Svédországban játszottak a válogatottal, szöglet jött, ő és Dragóner Attilával ketten álltak rá Zlatan Ibrahimovicra.
„Én a veséjét támadtam, Dragi egy gyomrost adott neki. Gondoltuk, jól elintéztük, erre Ibrahimovics olyan szánakozva nézett le ránk, amiből nyelvi kommunikáció nélkül is pontosan értettük, mit gondol: »Két hülye gyerek. Mit akartok?« Ennek a gólemnek a veséje is acélból van”.
"
-
Valty
aktív tag
válasz
Napfénysüti #99801 üzenetére
Real-PSG érdekes lesz. Én a Realt rutinosabb, összeszokottabb és esélyesebb csapatnak tartom, viszont Emery-n valószínűleg nagy a nyomás, hogy egy ilyen drága játokosokbúl álló kerettel ne zúgjanak ki már a legjobb 16 között. Ha a PSG búcsúzik, akkor szerintem ő is
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #99802 üzenetére
Valmennyire jogos a felvetésed. De a Barcának jellemzően pont tavasszal szokott lenni egy kis formahanyatlása. Bár remélem most ez elmarad.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #99801 üzenetére
Lenne egy kérdésem: miért problémáztok a formából? Két hónap múlva lesznek a meccsek, addig még rengeteg dolog fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest