Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Nagyon úgy tűnik ,hogy Bale megint kiesik 3-4 hétre.
Használhatatlan a pali. -
Peti78
őstag
válasz
#16514048 #98286 üzenetére
Mi focinemzet vagyunk. Legalábbis ezt sugallja az a rengeteg pénz amit ezekbe a szardarab játékosokba, egyáltalán a fociba ölnek. A játékosaink nagyképűsége a csillagokat nyaldossa.
Teljesen mindegy, hogy svájc a hetedik, mert nincs olyan fociválogatott aki nem tudná elpicsázni ezeket a nyomorékokat. Nem megbántva ezzel a testi fogyatékkal élőket.Persze majd most Storck-ra lesz fogva minden, elfelejtve azt, hogy ez a kutyaütő. semmirevaló banda birkaterelésre sem alkalmas.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
BenHans
addikt
Kanté combhajlító sérülés Bulgária ellen, már a 34. percben le kellett cserélni.
-
Csápájev
őstag
A lényeg a második bekezdés.
Storck ezzel a 30as brigáddal próbált valamit kezdeni,el lehet sakkozgatni velük,aztán ha lesérül, kiöregszik, eltiltást kap az a három játékos, akitől gólt várhatunk, akkor meg is áll a tudomány.
Én azt gondolom,hogy Dárdai se nagyon tudott volna egy idő után mit kezdeni ezzel a csapattal.Ringman
jó helyre...
-
adise
őstag
válasz
Csápájev #98289 üzenetére
Storck lezüllesztette csak a Dárdai által felépített csapatot. Nem tudott érdemben egyáltalán újat nyujtani, uj játékost beépíteni. Izland legalább csapatként probál játszani, pedig ott sincs több 1-2db első osztályu csapatban játszonál.
De ez mindegy is, igazából az utánpótlásból kéne valami ők már 2x évesen jobbak nem nagyon lesznek. Ellenben a 15-6 éves gyerek itthon már több év lemaradásban van játéktudásban, fizikumban. De amig kb ?30? éve ugyanazok az emberek cserélgetik a poziciokat egymás között addig nem lesz jobb az egész.
-
Ringman
félisten
válasz
Csápájev #98285 üzenetére
storck második helye nem sokat ér, ha őket kell csak megelőznie érte.
Ez már rég nem az edzőkön múlik, szrból nem lehet várat építeni.
storck azt nyilatkozta, hogy nem azt a taktikát választja - saját meggyőződése/filozófiája miatt - ami a leghatékonyabb lenne. erre van szüksége a magyar válogatottnak? szerintem nem, hanem arra, hogy akár nézhetetlen játékkal, de minél több pontot szerezzen.
-
törölt tag
válasz
Peti78 #98282 üzenetére
Nem tudom hogy focinemezet-e, azokra az országokra szokták ezt mondani, ahol a focival kelnek és fekszenek az emberek.
Szerintem az hogy egy adott válogatott erősebb, mint a miénk, még nem feltétlenül jelenti automatikusan azt, hogy nagyobb focinemzetnek is számít.Az viszont tény, hogy a svájci válogatott egy sokkal jobb csapat. A FIFA-világranglista 7. helyet mondjuk túlzásnak érzem, azt viszont már nem annyira, hogy mi még a top 50-be sem férünk be. Tegnap ez volt a reálisan elvárható eredmény.
(#98285) Csápájev:
Vagy Véber, legalább a beszólásai miatt szórakoztatóbb lenne válogatott mecseket nézni. -
Csápájev
őstag
válasz
Ringman #98284 üzenetére
Az utóbbi évek legjobb edzője Dárdai és utána Storck. Az összes többi alibizett,totál elképzelés nélkül játszottunk.
Ez már rég nem az edzőkön múlik, szrból nem lehet várat építeni.
Alig várom,hogy megint valamelyik magyar tehetség , Csank vagy Pinyő vegye át a válogatottat,na azok aztán szép évek lesznek -
Ringman
félisten
Storck: Beállhatnánk a kapunk elé kilencven percre, lehet, akkor több esélyünk lenne, de én nem akarok olyan futballt játszani a csapatommal
akkor semmi keresnivalója nincs a magyar padon. ilyen kvalitású játékosoknál le van szarva a szép játék, a 3 pont a legfontosabb minden meccsen.
-
Cartevo
őstag
Elég beteg a csoportbeosztás, valahol nincs is top csapat, máshol meg 2 van, így a többiek statiszták maradtak.
-
Peti78
őstag
válasz
#16514048 #98277 üzenetére
Akkor Svájc focinemzet? Mi az vagyunk. Janem. Vagy de?
Óriási baj van a fejekben. A serdőlő korosztálytól felfelé elzavarnék mindenkit. Focistákat, edzőket, gyúrókat, pszichomókusokat, pályatakarítókat.
Kedden Feröer-szigetek? JUjjujjj
Ha egy kicsit is kedvelném ezt a mai magyar focit, elkezdenék aggódni, hogy a '86-os vb szereplésünk volt az utolsó amit megélek.
-
törölt tag
válasz
Peti78 #98268 üzenetére
Most őszintén mit vártál? Azért ez nem egy Feröer-szigetek, nézd már meg milyen klubokban játszanak. Villanyszerelők, aha...Nem néztem a meccset, de ha tényleg Gulácsi bakizott össze két gólt, akkor annyira még nem is rossz ez az eredmény. Legalábbis jobb teljesítményre nem nagyon lehetett számítani, főleg annak a tudatában, hogy már nem múlik ezen a meccsen semmi.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #98267 üzenetére
A gólkülönbség számít, vagy az egymás elleni?
Kicsit szurkoltam a hollandoknak, bár sosem voltak feltétlen annyira szimpatikusak, hogy legalább azért jussanak ki, hogy egy nagy névvel több legyen a VB-n. De aztán ránéztem a keretre...
-
BenHans
addikt
Storckosborz out.
Ancelotti in.
Niko és Némó vissza, Dibusz a kapuba.
A pénzt meg értelmesen kellene elkölteni, szakemberekre és tehetségkutatásra, nem pedig légiósokra, csókosokra meg az MTK-nak siratófalra. A 30 évesek mehetnek a levesbe a szocból ránkrohadt "szaktekintélyekkel" együtt, a kicsiknek legalább értő kezek alatt még meg lehetne adni a lehetőséget. -
hobizoli
nagyúr
válasz
KisApám #98260 üzenetére
amúgy ja ez a legnagyobb baj, hogy a top bajnoksagok jobb csapataiban meg cserepadon sincs magyar valogatott jatekos, nemhogy kezdo
Dzsudzsak is a holland bajnokságban volt csak patent a PSV-ben, ami azert EU szinten kb 8-10 erossegben
mehetett volna a ruszki meg a torok benazasok utan egy Bundesligaba Dardai keze ala kezdonek, de inkabb a lovet valasztotta a sivatagi tevepasztoroknal
rajta kivul meg annak orulhetunk ha vmi nyugatibb orszag masodosztalyu csapatanal kezdokent jatszik vki, vagy csak mar a cserepadon ulhetNagyÁdi is annyira tempo nelkul jatszik, szinte megvarja a labdaval, hogy odaerjenek ra
szerintem ezt unta meg a Bologna-ban a Donadoni mester, megtori a tamado lenduleteten tok megertem a Nikolics-t is, meg a Nemeth Krisztiant is, vannak ezek a bebetonozott jatekosok, akik talan vkinek a vkijei, vagy nemtom miert vannak meg mindig ott ahol, es o nem fog 2x 10 orat repulni azert, hogy talan a 83. percben becsereljek, es 2x hozzáérjen a labdahoz a lefujasig, vagy meg ennyi se, mert be se cserelik
-
szami777
addikt
Féltem feljöni ide 4-1nél. Nem csalódtam.
Most nem menteni akarom a csapatot, lefociznak minket a drága svájciak, de gulácsi lelkén két gól szárad, 2-1 szebben nézne ki.
Fura, a kocsmában, ahol nézem kb 60 emberrel, a magyar gól láttán fel sem emelték a hangjukat, le se szarták már. Na kb itt tartunk. -
Peti78
őstag
Jól olvasom, hogy a svájci villanyszerelők is eltapossák ezt a "naugye" válogatottat? Szánalmas, semmirekellő banda. Munkatáborba, szénbányába kell küldeni őket. Dolgozzák le ott azt a pénzt amit eddig kerestek a focival.
Odakapcsolok már.(#98269) cyberkind A parkolóba se engedném be őket. Vagyis de... parkolóőrként.
5. Belefér még kettő.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hollandia nagyon nemet akar mondani a második helyre. Mégha kevés is a sanszuk.
Pedig az utolsó meccsen ki-ki meccs a háromkoronások ellen, és a hollandok beérhetnék pontszámban a svédeket. Bár pontazonosságnál nem tudom mi rangsorol először, ami rangsort állíthatna a renitensek között. -
Ringman
félisten
kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő szövkap.
-
villamos
őstag
Guzmics!
(Ismét...)
-
villamos
őstag
És ott a negyedik!
Vajon meglesz a nyolc? -
KisApám
addikt
Amíg NINCS legalább 6 jó magyar játékos ÖSSZESEN együtt pl. a
francia
olasz
spanyol
német
angol
első osztályú csapatokban (ami kb. min 840 játékost jelent - csak 12 csapattal és 11+3 játékossal számolva), akik játszanak is, addig itt semmi nem lesz a hazai hulladékokkal, már elnézést...Meg amíg a hazai utánpótlás nevelés is SEHOL nincs (lásd szétpénzelt Puskás Akadémia kb. talán legutóbbi meccsét - semmi fiatal, 6 vagy 7 külföldivel a pályán...).
-
villamos
őstag
Hm... 3:0 -nál hova kellene védekezni? Nem tökmindegy már?
Támadni kell, aztán hátha...
Csápájev: hidd el, Pinyővel nem itt tartanánk... nem hinném hogy nagyon izgulnunk kellene, igaz, így sem nagyon kell -
Csápájev
őstag
A mai meccs is Pinyőt igazolja
-
LyonnaisFan1
őstag
A svájciak minden megeröltetés nélkül mennek hárommal.
Ez a Nagy Ádám egy csődtömeg. Nem érezni rajta, hogy most Igen odateszem magam. Pedig számára ez lenne kb. az utolsó esély.
A bolognában már nincs jövője ilyen hozzáállással. -
J.Hetfield
aktív tag
Gula elcsúszott egy banánhéjon
-
BenHans
addikt
válasz
Motion_Blur #98253 üzenetére
Nézzük a jó oldalát, önerőből még nem sikerült gólt szerezniük...Hangosbemondón kérik, hogy a magyar szurkolók ne rángassák a kerítést.
-
Motion_Blur
félisten
Gulácsiiiii
juhúúú mi lesz itt, legyen gála most már!
-
Tibiajax
nagyúr
na, mennyit kapunk ma?
-
omfgk
veterán
A portugál meccset adja valamelyik csatorna?
-
Ringman
félisten
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Bese, Guzmics, Kádár, Korhut – Nagy Á., Pátkai, Elek – Varga R., Ugrai, Lovrencsics
ez a kezdő...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #98244 üzenetére
szerencsétlen csóka, nagyon megjárta
kár, hogy nem kellett egy csapatnak sem -
LyonnaisFan1
őstag
Isten nyugosztaljon Griffiths, köszönünk mindent, amit értünk tettél. A legszebb mozdulata számomra az újpest elleni fejese volt, amit a 90+4. percben szerzett. Az a találat pedig egy egész megyének okozott óriási örömöt. Balajcának esélye sem volt a hárításra.
-
hobizoli
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz
paatrick #98240 üzenetére
Itt egy jo iras rola. Egy masiknak csak a veget idezem (nem en irtam, szoval nem az en egyes szamom van benne):
I personally approve of the Ancelotti sacking. The man is an excellent coach but he may have been incompatible with Bayern Munich. He failed to make the Bavarians his team and crazy decision-making led to a debacle in Paris.
The timing of his sacking, though, is equally crazy and absolutely risky.
-
paatrick
őstag
válasz
kacsyx #98238 üzenetére
Én meg úgy emlékszem eléggé meg volt sértődve hogy mindent megnyert mégis lecserélik Guardiolára. Főleg hogy Guardiolát már azelőtt leszerződtették hogy véget ért volna a szezon.
Amúgy az Ancellotti kirúgást se értem igazából. 3 pont lemaradásuk volt 7 forduló után, BL-ben biztos továbbjutnak. Most PSG megverte őket Párizsban, de a mostani keretével nem lesz meglepő ha bárkit megver a PSG.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
kacsyx #98238 üzenetére
wiki:
On 16 January 2013, Bayern announced that former Barcelona coach Pep Guardiola would replace Heynckes in July 2013. General manager Uli Hoeneß later stated that it was not Heynckes' decision to leave Bayern at the end of the season and was forced by the club's wish to appoint Guardiola.
amúgy meg üdv újra, Jupp!
-
Valty
aktív tag
Ez a Bayern
Yupp - Guardiola - Ancelotti - Yupp. Ha hagyták volna az öreget 2013-ban még pár évig dolgozni, lehet most nem csak a Real lenne BL címvédő
-
gyuromoj
veterán
Na Yupp hivatalos!
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #98231 üzenetére
azt a francia edzőt érdemelnék meg, aki valamilyen csillagjegyű embereket nem válogatott be soha, mikor francia szövkap volt
-
omfgk
veterán
Argentina megint szánalmas volt.
17 meccs alatt 16 lőtt gól. Ez a második legrosszabb, csak Bolívia lőtt kevesebbet.
Mindezt úgy ,hogy a kapitány be tudja hívni a következő támadó szekciót :Messi, Aguero, Higuain, Dybala, Icardi, DI Maria. WTF?
Remélem nem jutnak ki a VB-re.
-
adise
őstag
Izgi lett a del amerikai selejtezo csoport a vegere. Brazilia, kulonosen gabriel jesus botranyosan jatszott. Nekik tetnelkuli meccs volt, de hat kb a letezo kegerosebb brazil kezdo jatszott es nem birtak egy golt sem rugni. Bar uruguay 0-0ja nekem meglepobb volt. Hat meg, hogy messi megint nemtudta a valogatottat huzni
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #98223 üzenetére
mix?
-
adise
őstag
Máltai gól litvánia ellen hatalmas
-
L_YKing
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #98223 üzenetére
Azaz 0?
-
LyonnaisFan1
őstag
Az olasz u21-sek eddig kitömik a mieinket
Már 0X4 -
kacsyx
aktív tag
válasz
Andris837 #98217 üzenetére
Jó lenne! Nem kell tőle csodát várni, nem lesz triplázás, még duplázás sem szerintem, de a csapatot rendbe tudja szedni és az elmúlt 5 év ballépéseit ő helyre tudja hozni. Remélem hozza magával a stábot is, akiket anno a kopasz üldözött el a csapattól és első dolga lesz pótolni az olasz elmaradt edzéseit.
-
Andris837
senior tag
Jupp Heynckes újra? Sajtóhír... Elvileg szezon végéig. A hírek szerint korábbi játékosai szeretnék, ha Ő térne vissza.
-
gyuromoj
veterán
Napi pletyka:
Pérez hajlandó lenne 220 milliót is megadni Harry Kane-ért. -
venember83
nagyúr
Amióta Alex Oxlade-Chamberlain a Liverpool FC-hez igazolt:
- a Liverpool egyszer nyert a hét meccséből,
- az Arsenal hatszor nyert a hét meccséből.
Átok? -
Septum15
aktív tag
Bayern szurkolók.
Enriquével kapcsolatos pletykákhoz mit szóltok? -
kacsyx
aktív tag
-
törölt tag
válasz
hobizoli #98197 üzenetére
Ne ebből indulj ki.
Más úgy játszani a BL-ben, hogy mellette egész évben hajtani kell a top4-ért is az otthoni bajnokságban, meg más a Barcának, akik számára a top3 minden évben garantált szinte nulla erőfeszítéssel is.Természetesen a PL-ben is a legjobbak között lennének, de szerintem jóval nehezebb dolguk lenne, mint a La Ligában. De ez csak akkor derülne ki, ha tényleg egy bajnokságban játszanának, ami viszont soha nem fog megtörténni.
Beárazásról meg valóban felesleges beszélni, a Leicester azt már tavasszal megtette a Sevilla meg az Atleti ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Septum15 #98198 üzenetére
De nem kell annyiszor utazniuk, mert otthon is játszanak. De azért szerintem valószínűbb, hogy a franciákhoz mennének, ha muszáj lenne lépniük.
Én megnézném a Barcát a PL-ben. Ha Messi kiöregedik, szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmű az, ahogy ti gondoljátok. A City most nagyon megerősödött. Vagy ha meg is nyernék, biztosan több pontot buknának, mint a La Ligában.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest