Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16514048 #87398 üzenetére
Tavaly is látszott már a szezonnak ebben a szakaszában, hogy a MU a bajnoki cím közelében nem lesz, de valószínűleg a dobogón sem, mert a játék képe hígfos volt, és szar játékkal sikerült csak valahogy szerencsével vagy egy-egy zseniális egyéni villanással nyerni a meccseket. Most is a játék képe alapján mondom, az mindent elárul, hogy múlt héten a MU az Anfieldre egy döntetlenért jött. A világ legdrágábban összevásárolt csapata egy döntetlen reményében antifocival jön az ősi rivális otthonába! Nem nyerni akarva. Mint egy kis/középcsapat.
Nemcsak hogy semmi esélyük a bajnoki címre, de még a BL helyezés eléréséhez is bravúros fejlődésen kéne keresztülmenniük. -
törölt tag
válasz
Citroware #87396 üzenetére
Ne kezdd már megint.
30 fordulóval a vége előtt hülyeség egyáltalán bajnokesélyesekről beszélni. Majd tavasszal térjünk vissza erre, addig sokminden fog még történni.
Csak hogy egy példát mondjak, tavaly a 9. forduló után a MU 3 ponttal volt az akkor 5. helyen álló Leicester előtt. A 13. fordulóban meg másodikak voltunk, 1 pontra az első helytől, a vége meg tudjuk mi lett. Kíváncsi vagyok akkor kiket tartottál esélyesnek.
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy ma mit mondanál, ha abból a 37 lövésből bement volna egy és most 6 pontra lennénk az elsőktől. Mert az aztán tényleg nem lenne egy ledolgozhatatlan hátrány a szezon ezen szakaszában. Viszont így hogy ikszeltünk, már le is mondhatunk az idei tervekről, hihetlen miket tud eldönteni egy darab meccs fél évvel a vége előtt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #87394 üzenetére
ne haragudj már, csak elővettem egy zsebkendőt bármennyire is restellem magam bevallom, elmorzsoltam pár könnyet a csapatodért... szegény Juve. na de majd lesz egy jó vkp-otok is, ne bánkódj
-
Ahogy pár napja említettem is, megelőlegezve néhány meccs eredményét, a MU mostanra már ki is vehető a bajnoki esélyesek közül.
-
venember83
nagyúr
Látod, Tibcsi, ez nem is 1-0 lett!!!
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #87393 üzenetére
Nélküle nehezen ért volna el ma bármit a Juve. Kb. olyan, mint Melo az Internél. Kiváló ügynökök.
Mondjuk az is nyilvánvaló, hogy Pjanics lófütyit sem ér, ha nincs mellette legalább egy Nainggolan kaliberű védekező középpályás, aki ütközik, védekezik, labdát szerez, és fizikálisan is bármikor képes felvenni a versenyt az ellenféllel. Ez jelenleg nagyon nincs meg a Juventusnál. Khedira, Sturaro, Hernanes, Lemina és Marchisio közül egyik sem ilyen. De jó lenne egy Vidal, egy Matuidi, ugye...
-
BenHans
addikt
Ghoulam 2 gólpassz, Bonucci és Higuain gól. Bonucci gólja előtt gyönyörűen, kapunak háttal, külsővel.
Ha ez a srác a saját csapattársának is tudna ilyen labdát adni...
Nem, őt még akkor sem igazolná le a Juve, ő jó ott ahol van. -
ez a wifi jelszavam nevű örmény játékos sérült, vagy csak élvezi mou bizalmát a pincében?
-
flymi
addikt
válasz
J.Hetfield #87385 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Ezen a 'pool meccsen mindenből születik gól, csak pont a gyönyörű támadásokból nem.
(kivéve az első gól)
-
szab.tam
nagyúr
-
Remélem Moreno visszaverekedi magát a kezdőbe. Szép gólpassz volt. Jó Milner meg minden, de ne ő játsszon már balhátvédet.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
J.Hetfield #87385 üzenetére
"Megnéznétek nekem..."
megnéztük. a meccset is.
-
flymi
addikt
Sziasztok!
Megnéznétek nekem h kivel és mikor játszik a Real Madrid a hétvégén?
Elõre is kösz!Jó lenne már egy nyerõ széria a ligában...
-
Szurkolok én minden meccsen már, hogy a riválisok veszítsenek pontot.
-
szami777
addikt
Nem semmi miket hagyott ki a MU.
Főleg Ibra.(#87378) Tibiajax
Pool vereség jöhet. -
adise
őstag
United hihetetlen sok kapuralövésből és mezőnyfölényből nem volt képes egyet sem belőni.
Ibrat nem szereti lehozni zsozé bár igaz, gondolom ugy van vele, hogy ő bármikor képes lehet egyet berúgni a semmiből. Pedig ilyen sok meccses goltalansága nem is tudom mikor volt utoljára -
NyxNyxNyx
addikt
A Tottenham ha így folytatja a szezon végén veretlenül lesz ötödik...
-
Tibiajax
nagyúr
-
-
Tibiajax
nagyúr
a topic meghalt.....
betett neki Citrohost ámokfutása
-
Sportterasz
újonc
Sziasztok!
NBA Season opening aztán Foci híreink(Nb1,külföld) és egy kis forma 1 a végére a heti adásunkban.
Akit érdekel,itt megtalálja: https://soundcloud.com/sportterasz/sportterasz-podcast-30-30 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #87346 üzenetére
Ringman Icardi apánk második gólja nem volt gyenge..
kell ő azért oda előre, csak ne legyen köcsög
innen lesz szép feljönni, innentől csak a győzelem az elfogadott.
tavaly valahol itt kezdte el a felzárkózást a zebracsapat is, ha jól rémlik. ők is mélyről indultak... -
7600 GS
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #87362 üzenetére
A párhuzam egyértelmű. Csak így nem valószínű, hogy Mou a MU élén lesz még a szezon végén is.
-
válasz
DeathAdder #87362 üzenetére
Ez nálam a hónap kommentje inkább.
-
Párosítások:
Liverpool - Leeds
MU - WHU
Hull City - Newcastle
Arsenal - Southamptonés a nap kommentje amit lenyúlok, de aláírásnak se lenne utolsó
"A Manchester United a tavalyi leicesteri csodát járja be, mert meccsről-meccsre bizonyítja, hogy a pénz nem minden a fociban"
-
-
-
válasz
DeathAdder #87357 üzenetére
Szeszélyesek ezek az angol csapatok, néha egyiknek megy jól, néha másiknak.
-
Hihetetlenül indiszponált a sziti, semmi nem látszik ma guardiola játékából, még a labdát se birtokolják, mintha pellegrini volna a kispadon amikor a sziti legszarabbul szerepelt alatta.. fiszfaszkupa ide vagy oda..
-
szami777
addikt
2-0, ez van, a rohadt stream is behalt, miki egér kupa megy a parkolópályára.
-
-
válasz
DeathAdder #87353 üzenetére
És akkor 1 évig ne játsszon Sturridge?
-
-
válasz
DeathAdder #87350 üzenetére
Jól jön ez a kupasorozat, mert akkor mikor játsszon a B csapat, ha ebben a szezonban nincs BL, amiben a tartalékok is kinyújtózkodhatnák az elmacskásodott lábuk?
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #87350 üzenetére
Persze, igazad van, csak most olyan szép sorozatban van a csapat, kár lenne most egy vereség.
-
-
szami777
addikt
Persze hogy ennek a fos west hamnek pont ma kell jol játszania...
Érik a 2-0 -
venember83
nagyúr
Juve - Samp: 2-0 kilenc perc után, és játszik Marci végre!!!
-
Kellemes dézsavú a digin
-
Napfénysüti
nagyúr
Tibi: tegnapi meccsünket felvettük, volt egy k*rvaszép látványos védésem gondoltam bedobom ide, hát bakker nem akkor volt "részeg" az operatőr és kb a fél testem nem is látszik a videón?
-
Cartevo
őstag
Érdekelne, hogy leköptök, amiért 1 Vasas-divatszurkoló vagyok?
-
-
válasz
DeathAdder #87334 üzenetére
Hát de nem az? Nem csinálnak semmit, csak állnak mint a fasz, meg lassacskán oldalfele passzolgatnak, aztán előrerúgják amikor valaki üresbe szalad, az beadja laposan aztán a nyikhajról bepattan félméterről a kapuba, amit amúgy nagyanyám is belőne, és 50 ilyen gólt lő a szezonban amitől aranycipős meg stb.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #87335 üzenetére
Szerencsére azóta sokat fejlődött az infrastruktúra.
-
Napfénysüti
nagyúr
Lehet megvan Sztbeni utódja a topikban?
-
-
BenHans
addikt
Nem értelek titeket... A jelenleg 8. Celta és a 13. Alaves is megverte a Barcelonát.
A 'poolt meg csak a Burnley tudta legyőzni, ráadásul a besztlígben a kisebb csapatok is sokkal erősebbek.Der Ball ist rund, és impossible is nothing, főleg ha Ter Stegen és Mathieu is ott van a kezdőben.
-
válasz
szami777 #87328 üzenetére
Pedig jó dolog kielemezni a lehetőségeket. Sokszor az dönt egy meccsen, hogy a kapufáról befele vagy kifele pattan a labda. Főleg ha kétszer-háromszor is történik ilyen szerencsén múló eset egy meccsen, és néha pont úgy jön ki, hogy mindegyik alkalommal ugyanazt a csapatot segíti. Aztán lehet mondani, hogy ez a jobb, vagy az a jobb...
Néha jobban bele kéne nézni a játék képébe.
-
7600 GS
addikt
2. Ők örülhettek, hogy volt annyi szerencséjük, hogy egyáltalán a félidőben úgy jöhettek ki, hogy még van esélyük.
Jézusom
-
válasz
szami777 #87322 üzenetére
1. A Sevillának más a játéka.
2. Ők örülhettek, hogy volt annyi szerencséjük, hogy egyáltalán a félidőben úgy jöhettek ki, hogy még van esélyük.
3. Akkor nem volt olyan jó a 'pool, mint most.
4. Moreno egymaga elintézett a 3 kapott gólból 2-t, most ő nincs benne a kezdőben. -
szami777
addikt
válasz
Citroware #87320 üzenetére
A Sevilla is tátott szájjal járt a faszerdőben?
Azt kéne megértsed végre, hogy hiába pressingelne a pool, az egyéni teljesítményt nézve a Barcelona jobb játékosokból áll, 1v1-ben alapból verve lenne a pool, úgy kipasszolnák az össze-vissza rohangáló Liverpoolt, hogy csak néznél, mint hal a szatyorban.
(#87314) staker
Csatlakozom 7600 GS-hez, én is United győzelmet várok. Annyira ordít ez a jelenlegi forma érte, hogy ma elverik a cityt.
-
válasz
Richard! #87317 üzenetére
Nem értem, mit értetlenkedtek. Aztán meg majd lehet csodálkozni, ha netán a jövő évi BL-ben összetalálkoznak és fognak szaladni a Barca játékosok tátott szájjal a f.szerdőben mint most augusztusban.
És ezzel nem azt mondom, hogy a Barca nem jobb csapat, mert szerintem jelenleg azért még jobb, de az ő lassú passzolgatós játékuknak nem fekszik az a dinamizmus, amivel lerohanná őket a 'pool.
Én 'pool szemszögből nézem, jelenleg a 'pool taktikájával a Juventust nehezebb lenne legyőzni, mint a Barcát. Mert a Juvénak olyan védelme meg taktikája van, hogy az megölné a 'pool játékát. És ezzel nem azt mondom, hogy a Juve jobb, mint a Barca, mert a Barca sokkal erősebb csapat, csak azt, hogy a játékstílust nézve durván meg tudnák szívni, míg a Juve nem.
-
válasz
DeathAdder #87310 üzenetére
De a Barca nem pressingel, azok csak járatják a labdát lassan.
Ezért mondom, hogy nem ízlene nekik a 'pool játéka. Nem véletlen gyepáltuk meg őket 4-gyel.
Egy éles meccsen is maximum szoros lenne a párharc.
Az hogy a City-t otthon megverték emberelőnyben, az egy dolog. A City-t mi is tudnánk verni hazai pályán, jelenlegi formát tekintve szerintem a 'pool jobb Angliában még a Citynél is.
-
törölt tag
Este United-City meccsre mit tippeltek?
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #87310 üzenetére
A baj az, hogy nem trollkodik.
-
válasz
szami777 #87308 üzenetére
szerintem trollkodik, legalábbis egyre jobban akarok hinni benne
Amúgy nem is az a baj, mert 90 percen át senki sem bírja a pressinget, de a pool is simán zavarba hozható egy kis pressinggel, még egy swansea által is, ahol csak sigurdson, rutlage, fer, britton, baston nyomták de az is elég volt hogy 30 percig nagyítóval keressük a labdát, nem egy neymar messi suárez meg a tököm tudja ki játszik még a bárszában ott mögöttük... -
Tibiajax
nagyúr
..Nyáron már a játékos apjával, Neymar da Silva Sr.-ral tárgyaltak a szerződés részleteiről. Idősebb Neymar 25 millió eurós fizetést kért fiának, egy magángépet a brazil válogatott mérkőzéseire való utazáshoz, egy szállodalánc indítását a fiú nevével, valamint azt, hogy a klub rendezze a gyerek 45 millió eurós adótartozását.
kész... -
szami777
addikt
válasz
Citroware #87304 üzenetére
50-50 egy barsza ellen.
Jól kilogikáztad Citro."Ugyanis ők nem bírják a pressinget. Meg lehetne őket verni."
Mintha te írtad volna, hogy a pool a pressinget nem tudja csak jó esetben egy félideig nyomni, mindig elfárad a csapat és utána jön a baj.
Ha már így nyomod a nyári felkészülési győzelmet, és azokból indulsz ki, említsd már meg pls a Mainz elleni meccset is. XD -
-
válasz
DeathAdder #87303 üzenetére
De a City ellen már kb a legjobb kezdővel állt fel a Barca, ezt a Barcát most is tudnánk kb ennyire verni mert félig tartalékos volt és Mathieu átengedne pár gólt, ja és a City-t mi is tudjuk verni ennyire, még kiállítás okozta előny nélkül is (lásd tavasszal).
Szerintem ha BL-ben találkoznánk most a Barcával, 50-50%, hogy verne-e, vagy mi nyernénk. Ugyanis ők nem bírják a pressinget. Meg lehetne őket verni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio