Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
César Luis Menotti:
"Vannak játékosok, akiket nem értékelnek úgy, ahogy kellene. Sokan vannak ilyenek, de a világ legjobbja szerintem Iniesta. Ő egy tökéletes labdarúgó, játssza a focit, gólpasszokat ad, sokat fut, és még sok egyéb. Ehhez képest még egyetlen Aranylabdát sem kapott. Ahogy a reklámokban sem szerepel annyit, nem beszélnek róla eleget.......Nem tudom miért van ez, de az emberek nem igazán veszik észre mennyire kiváló játékos ő." -
A világ második legerősebb bajnoksága
Barcelona have nothing on Blackburn Rovers! -
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #86493 üzenetére
asamoahból már nem nagyon lesz focista szerintem.
[link] -
venember83
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #86492 üzenetére
Rugani, Asamoah, Marchisio, Benatia. De Sturaro visszatért. Nem mintha sokat érne a jelenléte úgy, hogy egy másodpercet sem játszott meccsen az idei szezonban. Már várom a híreket, hogy Khedira/Lemina/Pjanics is megsérült, akkor meg nem marad középpályás a csapatban.
-
NyxNyxNyx
addikt
" Mauricio confrims that Harry Kane, Mousa Dembele, Eric Dier, Danny Rose and Moussa Sissoko have not travelled to Moscow because of injury."
Még valaki?
-
válasz
KisTücsök #86490 üzenetére
nem is találgattam
Ne is koptasd feleslegesen, ráér majd akkor amikor megint lesz egy szar meccse a cselzinekDe értem tökéletesen, de ne hidd azt hogy Te a világ másik végében egy fotelból jobban tudod mint egy Conte hogy ki kell és ki nem kell a kezdőbe
Contetól meg mindenki csodát vár egy teljesen összezuhant csapatot vett át, és nem hogy a közeget de még a nyelvet sem tudja rendesen beszélni, ami komoly akadályokba ütközhet a kezdetekben, amikor pontos utasításokról van szó. Persze könnyű ezt annak megítélni aki megszokta a jót és azelőtt a csapata minden második meccsen kapott egy gólt..
Conte letett már egyet s mást az asztalra hogy lehessen hinni benne, Kloppot is mindenki ekézte amikor a PL-be átvett egy nem rossz nevekből álló de szar csapatot, ott is sokan a csodát várták azonnal.de nem is tudom minek tépem itt a klaviatúrát, részemről téma lezárva. Felőlem lehet szar a keret, meg fatökű a Cahill majd vesz abra papa másikat de olyat ne állíts hogy fogalmam nincs mit kellett végigszenvedned, mert én hasonló csak még százszor szarabb szenvedést nézek már lassan 20 éve egykét rövid periódust leszámítva..
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #86485 üzenetére
Húha.
Egyik sem talált. Na de... Nem fogom feleslegesen koptatni a billet, végül is csak minden 2. hsz-em szól arról, hogy mi a problémám.
Úgyhogy még mindig maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs róla.
-
athomi
veterán
Nagy Ádámot ma először láttam új csapatában játszani az Inter ellen, elég feledhető volt a teljesítménye.
-
lacy86
addikt
válasz
DeathAdder #86486 üzenetére
Keves a koltsegvetes - ennyire telt
-
Lyézusom, kommentátor szerint életidegen pillanat lett volna ha az Uptonban is ilyen buborékokat fújtak volna a WHU -sok.
És az a vicc hogy ezt minden kibaszott meccsen elsüti ez a fogalmatlan kommentátortényleg senki nem szól rá??
-
Annyira szar hogy a spíleren a kommentátorok végig magas hangerőn dumálnak a stadion meg teljesen le van halkítva
-
válasz
KisTücsök #86483 üzenetére
"Kibaszott közhely" - nem, nem az de attól még igaz.
"DeathAdder nem tudja"
ja szegény liverpool drukkerként teljesen fogalmatlan ilyen téren, kb 30 éve lófaszt sem nyertek és csak árnyékuk önmaguknaka cselzi drukker meg kardjába van dőlve mert tavaly a bajnoki cim után nem lettek a top4-ben, és nem tetszik a csapat játéka.
Kívánom hogy csak egy meccsen lásd úgy látszani őket amit deathadder nézett sok-sok évtizeden keresztülazokhoz képest a cselzi tegnap is atombrutál focit tolt
-
Ringman
félisten
kondogbia elég nagy melléfogás (bár még csak 23 éves), kb quaresma vagy mancini (a brazil) leigazolásával vetekszik az idehozatala, csak még náluk is többe került.
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #86478 üzenetére
Hát bele is szartam, és mentem a dolgomra.
Az más egyébként. Haverokkal. De egyedül egy monitor előtt görnyedve akadozós streamen nézni, nem akkora poén. Inkább fájdalmas, fizikailag is, és amúgy sem tesz jót az egészségnek, hosszú távon. Te tudod mire gondolok, két éve ezt nézed. DeathAdder nem, de legalább elsüthette ezt a kibaszott nagy közhelyt, köszönjük.
Régen olyan jó volt. Aki fos volt, kikerült a csapatból. Aztán ha edzésen újra jól produkált, vissza. Itt annak van bérelt helye aki stabilan retek teljesítményt nyújt. És érthetetlen. És az is.
-
Ringman
félisten
úgy látom szerencsére de boer elfelejtette a japán bohócot.
mindenesetre rano kezdett, szóval kapott gól nélkül nem fogjuk megúszni. -
szami777
addikt
válasz
venember83 #86479 üzenetére
Sanszos.
Tudod mikor követnek el ennyi védelmi hibát a védők? Ha zéró önbizalmuk van.
És ez meg az edző sara szerintem, mert többek között az edző dolga mentálisan rendbe rakni a játékosokat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #86470 üzenetére
lényeg, h megvan a három pont!..
-
7600 GS
addikt
válasz
DeathAdder #86474 üzenetére
Szerintem csak simán későre járt. ://
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #86474 üzenetére
Mindkettő.
-
mi van cével? Öreg vagy sérült?
-
Enzolord
addikt
3:3.. azt hitték a lila majmok, hogy a bab is hús!!!
-
válasz
máyköl #86468 üzenetére
Mert napjaink messze legsikeresebb edzője, és ezért megosztó személyiség az emberek között.
Ha sok szurkolónak elnyered az utálatát is akkor valamit jól csinálsz!
Pellegrini pl. egy joviális vénember volt mindenki szemében senki sem imádta, senki sem gyűlölte. Nem csinált világverő csapatot, nem volt karaktere se semmilye, csak egy "szimpatikus" figura volt mindenki szerint. -
venember83
nagyúr
Istenem, ezzel a Juve-meccsel ma nagyon komoly bűnöket elkövetett embereket kellett volna büntetni, nem Juve-szurkolókat. Dani Alves rendkívül szerencsés góljával megvan a három pont, mással nem is érdemes foglalkozni, felejtsük el ezt a szemetet is.
-
Enzolord
addikt
-
máyköl
veterán
Akkor én Madrid szurkolóként Guardiola mellé állok.
Sosem értettem miért utálják annyian. Szerintem egy tök szimpatikus fazon, és nem emlékszem egy kijelentésére sem, amely kiverte volna a biztosítékot, mindig is elegánsan viselkedett/nyilatkozott.Oké, az értelmetlen tiki-takáját és a belevitt színészkedést én sem szeretem, de mivel mindig is a támadó futball, labdatartó futball, az "ellenfélt teljesen észrevehetetlenné tevő" futball híve voltam, így kedveltem mindig is Guardiolát.
Valaki meg tudná magyarázni, vele szemben miért isteníti mindenki azt a csicska Mourinho -t, aki örökké az ellenfélre, vagy a bíróra fog mindent, minden nyilatkozatában pocskondiázza az ellenfelet vagy annak edzőjét, undorító sunyi focit játszat a kezdetek óta minden csapatával? Egy igazi tróger. A futball bohóca. Szégyellem, hogy a csapatom edzette.
És nem, nem érdekel hogy ő hozta el egyedül a bajnoki címet nekünk. -
venember83
nagyúr
Cahill kitől kapja a fizetését?
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #86459 üzenetére
Szerencsére nem láttam. Most nyomtam oda, pont a gülü góljára, ami szám szerint a harmadik a csapatának. Ennyi. Engem ez nem érdekel. Nem tudom a kezdőt, de vannak elképzeléseim. Szerintem életemben először most fogom azt mondani, hogy én ebből nem kérek. Keresek jobb elfoglaltságot.
-
A gond hogy a türelmetlen "Abra papa" alatt Contenek nem lesz ideje új csapatot építeni, bármennyire is jó benne.
-
-
szami777
addikt
Kistucsok remélem láttad ezt...
Eskuszon kivesz az izgalom a chelsea meccseibol mert mindegyik ugyanugy kezdodik.
Lehet csak a 2.félidőket kéne nézzem.Fuu bazd ez nagy égés lesz.
-
törölt tag
Arsenal, LOL!
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #86456 üzenetére
Közben már megvan. De eléggé fos a minősége...
-
-
-
Richard!
addikt
Köszi
Win10 Live TV alkalmazással nézném, azon pedig hála istennek nincs spieler tévéOtt pedig az egyes csatornán a Villa-Újkastély meccs lesz.
-
válasz
DeathAdder #86446 üzenetére
Bazmeg, akkor ezek szerint ő tette olyanná a Barcát. És megnézve, mettől-meddig volt ott, kurvára összeillik a képbe, mert 2009-től tűnt fel nekem igazán, hogy mennyire szánalmas a Barcelona.
Akkor ez volt a baj. Most, hogy tudatosult bennem, eddig tiszteltem Guardiolát, most már utálom, mert nyomorék.
-
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #86447 üzenetére
Rendben, elsőre is megértettem..
(#86448) richie900812 Spiiler TV..
-
Richard!
addikt
Urak!
Hányas Sky Sports csatornán lesz a londoni derbi?
-
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #86444 üzenetére
Hát ki az edző???
Nyomorék gyökerek..(#86446) DeathAdder Emlékezz, anno mit csinált az a ... Busquets a Barcában.. Szimulátorok hada.. Nem rossz edző, de mindig is irritált, nem kicsit az egész ember mindenestől..
-
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #86441 üzenetére
Nem volt az?
-
venember83
nagyúr
Komolyan megváltoztatta a meccset a megítélt büntető, pedig nem volt rossz ma a Swansea.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #86439 üzenetére
Nem, még mi mindig mi vagyunk a legszerencsétlenebb csapat.
-
válasz
Citroware #86437 üzenetére
A gólig semmi extra nem volt kb. mint a watford ellen, aztán a semmiből szögletgól, és a leszter összezuhant, ekkor voltak szép passzok, kényszerítők, gólok és egy pogba szögletgól.. amúgy ja elég flegma a faszi
Második félidő meg ugyanúgy semmi, kicsit összekapta magát a leszter.Na de mindjárt jön a Hull, egy topcsapat idegenben elverése után egy védekező kiscsapat jön Stu és Origi sincsa akezdőben, kb csatár nélkül. Minden adott hogy megint lehajoljunk szappanért
-
válasz
DeathAdder #86434 üzenetére
Most nem tudom nézni a meccset. Gólt fejelt az egy dolog. De legalább jól is játszik? Mert nulla teljesítménnyel is lehet találni egy gólt.
-
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #86434 üzenetére
Tényleg gyange a Leicester, de ettől még szerintem össze sem lehet hasonlítani a United mai játékát a múlthetivel.
"Persze mostmár pogba is megérte az árát mert fejelt egy szögletgólt, és a united is egyből bajnokesélyes lesz"
Mondott ilyet valaki? Csak Citroghost szokott ilyen következtetéseket levonni 1-1 meccs után.
-
-
szami777
addikt
Szegény Leicester, voltak pillanataik, de semmi éle nincs a csapatnak.
-
törölt tag
Kicsit más ez a MU, mint a Watford ellen. Jót tett Rooney kihagyása.
Közben Pogba is betalált, 4-0.
-
Pep Guardiola mestere Mészöly Kálmán volt - hatalmas
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #86429 üzenetére
hát a kínai klubok tényleg ellenfelei sok csapatnak - a sok pénzt szeretnék, de motivációm nincs játékosok esetében: pl guarin, de dzsudzsák és németh krisztián is ez a kategória - csak tudásban egy szinten lejjebb.
[link] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #86424 üzenetére
jéé, és ott is ott vagy!...
92es születésű kis juveboyocskának intézz már egy bant, a nevemben -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #86418 üzenetére
könnyen esnek el ezek a sokmillió eurót kereső a játékosok, az biztos. főleg a kapusok.. nagy kedvencemet láttam valamék' nap is, esik le a labda ívesen, kapus nézi, megfogja két kézzel, magához szorítja, majd elesik. hasra. és néz előre h na, megvan mindenki? akkor felállok
szánalom teteje
úgy fel tudok olyankor egy pillanat alatt ingerülni, a fszér esik el?? mondom, forró salakkal önteném fel a gyepet, aztán játszanak azon. egyik se esne el ne félj, az anyjuk krva istenit -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #86416 üzenetére
Lehet, valóban előfordulhat, és több játékosnál is volt már ilyesmire példa egy-egy durva belépő után. De nyilván nem meccsenként többször. Vagy szerencsére manapság már percek alatt képesek meggyógyulni a játékosok? Csontok beforrnak, szalagok összevarródnak és összeforrnak, az orvostudomány csodája? Ha egy dolgot mondhatnék, amit száműznék a fociból, az a színészkedés lenne, mert egyszerűen undorító, ami zajlik lényegében mindenhol, talán legkevésbé Angliában a top európai bajnokságok közül.
-
gmx9
aktív tag
Nem láttam az esetet, de nagy százalékban nyilván csak taktikai jelentőséggel bírnak a borulások. Szusszan a csapatod, megtörik az ellenfél lendülete, mindenki vissza tud rendeződni a helyére. Berögzült ez már mindenkibe, sokszor már akkor is csinálják mikor amúgy semmi értelme nem lenne.
Legjobb mikor a hátrányban lévő nekimegy ezért a másiknak és jönnek a fake balhék, persze ha vezetnek ugyanezt csinálják ők is, hogy húzzák az időt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #86414 üzenetére
nem lehet tudni, mi van a hófehér zokni alatt..
ne legyünk látatlanul ítélkezők, erre kérlek vigyázz
lehet, h szilánkosra tört ott mindkét esetben a szárkapocs is, meg a sípcsont is, érted -
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #86408 üzenetére
Hogy ne tűnjek Barca-/Real-fanboynak.
-
válasz
Citroware #86402 üzenetére
az a baj hogy végig kényszerből rotált klopp több helyen is az előző meccseken is, mégis megnyerte azokat, mert te sem tudod hogy Can, Wij, Lallana, Grujic, Milner, Henderson, Cou, Firm, Mané, Stu, Ings, Origi (hogy csak az elöl levőket soroljam) közül kit tegyél az abszolút legerősebb kezdőbe, és ez így van jól
Tehát erős a kispad, mégha nem is a legerősebb, de semmivel sem gyengébb mint egy bármilyen kezdő 11 ebből a keretből.
A rendszer már csapat szinten működik, ezért sem függ a csapat egy Coutinhotól, aki nélkül sem változott semmi negatívan, sőt néha még pozitív is -
szami777
addikt
válasz
+1
Pár év thai box után én nem tudom komolyan venni a fájdalmaikat. -
gyuromoj
veterán
válasz
Akkor nem marad más, csak a rugby.
-
törölt tag
válasz
Női kézi sokkal férfiasabb, mint a férfi foci.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #86406 üzenetére
most jelent meg. instant vétel lesz
-
7600 GS
addikt
Édes istenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron