Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy új elmélet szerint azért volt ennyire szar az EB, mert a topjátékosok sokkal többet keresnek a topcsapataikban, fáradtak és már nem játszanak akkora kedvvel és erőbedobással az EB-n, miközben azoknak a játékosoknak, akik nem számítanak akkora sztárnak, nincsenek topcsapatban, ez egy jó lehetőség arra, hogy megmutassák magukat, eladassák magukat, hogy felfigyeljen valamilyen nagycsapat és odakerüljön, jobb karrier és fizetés reményében, tehát ők odateszik magukat, mindent kiadva. Ezért azok a válogatottak, amelyek nincsenek tele befutott sztárokkal, agyonfizetett játékosokkal, azok összességében jobban hajtanak és többet tesznek a győzelemért, ami kiütközhet abban, hogy a kiscsapat megveri a nagyot.
-
válasz
DeathAdder #84296 üzenetére
Pedig igenis nagyon jó kapus(volt). Lassan már Neuer is utoléri betlizésben...
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
venember83 #84293 üzenetére
De ha eljutottak gólt rúgtak.
-
lacy86
addikt
A Unitedből erősítene a PL-feljutó Middlesbrough, amely hét év után került vissza az angol élvonalba. Már megvették többek közt a volt Barca-kapus Victor Váldest
Valdes ennyire "lesullyedt"?
Vagy ennyire nem megy mar neki? -
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #84289 üzenetére
Szóval akkor fan? Annak örülök. Mounak is volt ilyenje, ivanovics személyében.
____Demba BaJa látom már volt.
____Ganso-t leigazolta a Sevilla.
Ha még emlékszik rá valaki.
Mennyire szerettem volna anno, ha leigazoljuk. Neymarra úgysem lett volna esélyünk. FM-ben meg is tettem sokszor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #84283 üzenetére
áááá
-
válasz
DeathAdder #84283 üzenetére
Ezekben azért benne van a fityfax sípcsontvédők használata is.
Amelyik nagy és jó erős, az bizony zavaró tud lenni. -
-
-
Klopp azt nyilatkozta, hogy nem fog idén hozni a Liverpoolba nagy nevet, topjátékost. Ne jöjjenek olyanok, akiket győzködni kell. Olyan játékosok kellenek, akik húzzák előre a szekeret, nem pedig olyanok, akik ráugranak, amikor jól megy.
-
marositech
senior tag
válasz
szab.tam #84279 üzenetére
Hát bammeg kint voltam... C2 közép. Szinte végig oltottuk azt a izé csoportot ami a kapu mögött leledzik.
De ez most nagyon nagyon gyér volt, annyira, hogy meccs elején éljenezték Király Gabit (WTF minek is...) ez volt a leghangosabb. A többire nincs magyarázat, nyugodtan tudtam telefonálni, azzsony meg is gyanúsított, hogy nem a meccsen vagyok...Pont meccs elött apróztam, vettem egy 2db DDR2 memóriát, kapunál a szekus ránéz mi a frász ez, mondom memória. Mondja, ne szórakozzak, a telefonba nem ekkora, hanem körömnyi, szóval miez, szike?
Szépen elmondtam, hogy régi gépekhez kell, muzeumális gépek azok általában nagyok ezekkel foglalkozom...gyorsan arrébb lökött.
-
szab.tam
nagyúr
szigorúan csak fradi drukkereknek.
beleakadtam 2 kedves videóba.uccsó derbi a régi pályán:
[link]és az emlékezetes hálf tájm só..
megnéztem újból párszor őket.
a fradi szurkolótábor sajnos olyan lett a vénás (ön)kirekesztés óta, mint a jobbik cukimozgaloma.
nehéz jobb hasonlatot találni. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Enzolord #84277 üzenetére
dibusznál volt a bajnokság végén volt némi formaromlás.
válogatottban nem védett.
így a fradi meg tudta tartani.
és ez a fradinak nagyon kellett most.erre eb előtt volt egy összeesküvés elméletem, ami után le lettem hülyézve, de nem érdekel.
egy esetleges storck & doll (+ dárdai?) háttéralku. -
szab.tam
nagyúr
grupama-ban azt az eredeti angol csodagyepet amióta likvidálták, rendben van a fű.
elég sok eső esett, és milyen jó már a talaj.
már csak így ránézésre is. -
szab.tam
nagyúr
válasz
venember83 #84271 üzenetére
fél szemmel néztem csak, annyira nem volt vészes.
viszont megpillanthattunk egy régi ismerőst: pintyő.
miért nem lehet 1* végleg eltakarítani a pintyő, egervári és bogdán féle szemetet. -
szab.tam
nagyúr
aki kínozni akarja magát:
csányi interjú az m4-en.... -
grabber
addikt
Most tényleg van ilyen?
-
szami777
addikt
KisTücsök, te is nézed?
-
válasz
venember83 #84264 üzenetére
Jobb kilátásokkal?
Hát majd meglátjuk.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #84263 üzenetére
Jó fizu, nem ismeretlen bajnokság, jobb kilátásokkal rendelkezô és ambiciózus klub. Jól döntött.
-
kanté cselzi hivatalos.
Hát igen, nagy úr a bl indulás! -
Most jutott el a tudatomig, hogy a Community Shield trófeáért folyó augusztus 7-ei meccset a Leicester és a MU fogja játszani.
Milyen abszurd.
-
törölt tag
Akkor lássuk, mit alkot Zsozé mester.
-
válasz
NyxNyxNyx #84255 üzenetére
Tanulva a kedvenc csapatom kárából jogosan feltételezem ahogyan 2009 és 13 után is jártak
pedig volt ott fernando torres, gerrard, mascherano,carra, agger.. stb..
Fiatal a keret, nincsenek húzóemberek (nem mintha nálunk lennének), fiatal és még tapasztalatlan edző bajnokok ligájával megspékelve, és nem elég mély keret.Van perspektíva a spursnél, de engem meglepne ha nem mutatnának visszaesést.
Vagyis hát pontokban igazából kb. azt hozták idén mint az elmúlt években, csak a többiek voltak megaszarok.(#84257) Citroghost - szegény ember
összességében egy zseni az alak, de tényleg ami a címek elnyerését illeti ráragadtak a hasonló aranyköpések.
-
válasz
DeathAdder #84250 üzenetére
az arsenal meg akkor is víz mellé esne ha kidobnák egy csónakból az atlanti óceán közepén
A fórum egyik legnagyobb aranyköpése.
Én annyit röhögök az Arsenalon.
Wenger amikor morcos, hogy már megint nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte, az annyira vicces.
Remélem az első forduló is így alakul.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Én nem értem miért vársz visszaesést a Tottenhamtől. Hiányposztra jöttek emberek, és még valószínűleg igazolni fognak. Fiatal a csapat, egyre jobbak lesznek csak idővel. Valószínűleg nem lesznek a bajnoki cím közelében, de az azért lesz, mert a többi csapat jobb lesz, nem azért mert a Spurs rosszabb lesz.
-
-
-
L_YKing
addikt
válasz
En meg biztos vagyok, hogy a "nagy" edzok kozul meg fog bukni 1-2even belul valamelyik.
-
válasz
KisTücsök #84246 üzenetére
Az 99.99 h helyre fog állni, és még egy ilyen a PL-ben ebben a században 99.99 h nem fog mégegyszer megtörténni.
Statisztikát nem lehet kétszer megviccelni, ennyire meg lehetetlen.A PL történetében még olyan sem volt soha hogy egy olyan csapat legyen bajnok, aki az azt megelőző idényben ne végzett volna a top3-ban, és ne lett volna gazdaságilag is a legjobb 3 között.
Jövőre tuti helyre áll a rend és a 3 legtáposabból lesz a bajnok. Spurs nagyon meglepne ha nem mutatna visszaesést, az arsenal meg akkor is víz mellé esne ha kidobnák egy csónakból az atlanti óceán közepén
(de valahogy mégis jövőre lesz meg a legnagyobb esélyük ha mégegyszer meg akarják nyerni, utána már lesz egy bika klopp, mou, pep, conte csapat..)
-
válasz
KisTücsök #84248 üzenetére
Nekem fogalmam sincs. Tényleg, annyi esélyes van, annyi kérdéses tényező, ami vagy jól sül el, vagy rosszul, hogy az valami hihetetlen. Ennyire tanácstalan még nem voltam.
De ezért lesz izgalmas.
Simán számolni kell 7 bajnokesélyes csapattal, és 8 van, akik esélyesek a top 4-re (mert ide a West Hamet is bele merem számolni)
-
válasz
KisTücsök #84246 üzenetére
És a következő szezon után mi lesz a kifogás? Új menedzserek egy nyár alatt nem csinálnak csodát, de majd jövőre, mert jön még XY játékos?
Vagy pl kiderül, hogy Guardiola játékstílusa nem eredményes a Premier League-ben?Mourinho Chelsea-je is csak a második évre alakult meg jól. Az Arsenal meg szokásos. Conte új lesz a PL-ben. Ezek lehetnek majd indokok, amiért a következő PL sem sikerül ezeknek úgy...
Még a végén a 'pool lesz a bajnok Kloppal, mert ő már legalább majdnem 1 év alatt megismerte a csapatot.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Enzolord #84245 üzenetére
Ja. A semmiből jött azaz összeomlás, más meg nem maradt. Pellegrini alatt végig hullámzott a City, Mu erőtlen volt, ahogy várni lehetett, Arsenal szokásos. És ekkor jött a Leszter ami ezt kihasználta. De most a három bajnokaspiránsnál is edzőváltás volt. El nem tudom képzelni, hogy ne állna vissza a szokásos rend.
-
válasz
KisTücsök #84239 üzenetére
Jelenleg sehogy nem látom azt, hogy hosszútávon, tehát az azt követő években is miért lenne neki rosszabb ott, ahol eddig volt.
Ha meg a következő szezon mégis rosszabbul sikerülne a Leicesternek, elég lenne akkor elmennie.
De őszintén szólva... jelenleg úgy hiszem, hogy a csoda még folytatódni fog. Lehet, hogy bajnokok nem lesznek, de lehet, hogy a Chelsea előtt végeznek.
Mondjuk ha szétkapják őket, akkor már rosszabbak az esélyek.
-
válasz
DeathAdder #84234 üzenetére
Hát ez az. Tiszta vicc, hogy egy BL csapatból elmegy egy olyanba, amelyik semmilyen nemzetközi meccset nem fog játszani egész szezonban.
-
-
KisTücsök
addikt
Jah, és Kanté orvosin.
És nem, nem a margitnál.
De hogy miért mondott nemet a
kínaiaknaktöbbi kérőnek, azt nem értem, mert most azért messze vagyunk a legvonzóbb nevektől. Esetleg Conte győzte meg. -
venember83
nagyúr
Ferdeszeműek torinói találkozója.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Tibiajax #84222 üzenetére
Ejj ez a koszta... Na, de legalább ő tényleg harcol meg küzd, néha szó szerint is, de hát senki nem lehet tökéletes.
Halványan a címerek rajta amúgy elég gagyi.
___xsanyi: De most komolyan?
Marad akkor a Remy meg az új gyerek. Előbbi hasznavehetetlen, utóbbi még semmit nem bizonyított lényegében. Vagy Costa helyett inkább a Morata 60-70 millióért? Szerintem ne. A védelmet meg a középpályát kell erősíteni inkább.
-
Tibiajax
nagyúr
kötelező vétel
bár m-es lenne -
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #84209 üzenetére
Nem nézünk állami tetvedéket ami az én pénzemen megy, de még szarul is, a Digit imádtam, ezt már most utálom, marad a Sky és társai ha csak itt nem kapcsolhatom ki a kommentátort meg a többit.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #84214 üzenetére
Fél év alatt összekalapolt egy valag pénzt, most már jöhet vissza focizni..
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #84213 üzenetére
Minek menjen Kínába akármennyiért? Most is megengedhet magának mindent, cserébe BL-ben játszhat, komoly csapatok ellen. Nem Kínában kell bohóckodni.
Az megvan, hogy Jackson Martinez fél év után már visszajönne akár Olaszországba is? Na, ennyire jó Kínában, legyen bármennyi pénze is az embernek.
-
válasz
venember83 #84212 üzenetére
viszont nemet mondott egy kínából jövő 900+ ezer /hét fizetésre
-
-
válasz
szami777 #84199 üzenetére
ezt eddig is tudtuk..
nyilvánvaló h a digi, meg az eusport nem tud versenyezni a közpénzzel.De hogy augusztusban/szeptemberben még nem a tv2 sport csatornáin mennek az 100%, ugyanis még a csatorna sincs bejelentve, nemhogy elkészülve, és kevesebb mint 4 hét már a rajtig, szóval nem kizárt h a fem3 meg az isaura tv-n kell végigizgulni a PL első fordulóit
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #84209 üzenetére
Így van.. És remélem, hogy a T-Home-nál lesz ilyen sportadó mert a digivel rendesen rácsecseltem..
-
venember83
nagyúr
-
Enzolord
addikt
Higuaínnal megegyezett a Juve, már csak a Napolival kell..
-
7600 GS
addikt
válasz
marositech #84205 üzenetére
A kettő között amúgy hatalmas összefüggés van.
-
marositech
senior tag
válasz
Napfénysüti #84204 üzenetére
De, Én, Te, Ő és sokan mások.
Még mindig nem értem mi a gond ezzel. Mindenki szavazott aki akart, Gera nyert.
Ennyi erővel megkérdezem, miért is lett Euro bajnok Portugália úgy, hogy csak 1 nyertes meccse volt?*bocsánat, nem agresszív hangnemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11