Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Frank de Boer már nem az Ajax edzője.
lehet, h már úton van Milánó felé?..
-
venember83
nagyúr
Top klubok bevételei mez- és főszponzortól: [link].
-
venember83
nagyúr
Higuaín 48 órán belül a Juve játékosa lehet, ma nem jelent meg edzésen.
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #84493 üzenetére
Modell??????????? Ez a csúfság????
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #84492 üzenetére
Kondás Kata modell, és pletykalapok szerint Szima Gábor közeli ismerőse.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #84489 üzenetére
Eddig tudta a lánya a Loki élén tartani..
-
athomi
veterán
válasz
Napfénysüti #84487 üzenetére
Most miért? Következő kérdés?
-
athomi
veterán
válasz
villamos #84483 üzenetére
"Kicsit fáradtan mozogtunk, a hétközi utazás sokat kivett a csapatból, és a mentális fáradtság jelei is látszottak. Ezért sem támadtuk le az ellenfelet, hanem inkább próbáltunk biztonságosabban futballozni."
Kondás Elemér
2. fordulóban már mentálisan fáradt a csapat. Plusz sokat kivett a hétközi utazás a csapatból, mert elrepültek ide a közelbe. Érted?
szerk.: Közben menesztették is, már nem vezetőedző.
-
villamos
őstag
És bebólintotta!!! 2-1 a Vasasnak!
szerk: 3-1!!!! -
villamos
őstag
Úgy érzem, hogy ezen a meccsen is lesz anyag a tiki-taka tv-re...
Mondjuk ettől függetlenül egészen jó meccs... -
törölt tag
De szép szőke lett Messi is.
-
villamos
őstag
Ez a Fáy utcai aréna valami gyönyörű...
-
Richard!
addikt
Prohardver Topicfoci 2016 Facebook csoport. Aki még nem tette lépjen béé
-
L_YKing
addikt
Adriano ---> Besiktas
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #84470 üzenetére
hülye
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #84466 üzenetére
na, de úgy mit szólsz ehhez a line uphoz?.. nem tűnik olyan rossznak
összeszoknának, lenne egy edző, aki ha nem is murinnyó-szinten de egy vérmes, harapós tempóval összepasszintaná, űzné, hajtaná őket.. simán jók lehetnének egy uefa-kupa győzelemre akár
és én akkor nagyon boldog lennék
jó lenne végre a spanyol döntők helyett látni egy inter meg mittomén -'pool, vagy -dortmund finálét -
Tibiajax
nagyúr
az első új Inter-felállás, ami kedvemre való
már csak egy beszámítható edző kéne -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #84462 üzenetére
jól látom, még össze is van szarva a káva teteje jobbszélen?
hatalmas..
-
Tibiajax
nagyúr
-
grabber
addikt
válasz
Ringman #84458 üzenetére
Te nem lehetsz velem egy csapatban
Kis pálya. Egyik oldalt palánk van,a másik oldalt háló/padok. Lassítja a játékot,ha kint lehet a labda. Parkettához szörös labda kellene,de azzalmeg kiszámíthatatlanul repül. Ami senkinek sem jó. Rendes bőr fajta pedig nagyot pattan és nagyon keményen meg lehet küldeni,nem jó hír a kapusoknak.
Ha már valaszthatunk pályákat,én zárt műfüvest keresnék,ahol oldalt is palánk van végig. Nagyjából tudni kéne hányan leszünk,hogy annak megfelelő méretű pályát keressünk.Nekem mindegy milyen a pálya,csak itt van ismeretségem. Erre mondtam,hogy nem ideális a pálya
-
Richard!
addikt
Itt van a csoport. Várom a jelentkezőket
-
BenHans
addikt
15. kerületben lenne pálya, műfű 20m x 40m. Most hogy tisztázódott nagyjából az időpont megpróbálok intézni egy augusztus 3. szerdát.
Esti időpont 20:00-tól 21:30-ig lenne, de így intézni kell világítást is.Hétfőn megpróbálom ezt a konkrét időpontot elintézni az illetékesekkel.
-
grabber
addikt
válasz
SpaceKombajn #84438 üzenetére
Én sokat vagyok vidéken. 5-re nem biztos,hogy visszaérek. Nekem legkorábban 6 óra lenne a jobb. Előtte pár nappal pontosabbat tudok mondani.
-
lacy86
addikt
Lehet megkoveztek de csak most neztem meg a CR7 filmet.
Nem volt egy konnyu elete
Nekem tetszett a film ✌️ -
Richard!
addikt
Írjátok már le léccci, hogy kinek melyik időpont lenne jó kettedike és négyedike között. Danke
-
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #84439 üzenetére
Big Sam egy igazi angol paraszt. En tovabbra is azt vallom h nem angol edzo kene oda.
-
-
szami777
addikt
Szép lassan minden sztáredző megérkezett Angliába. -
DeathBat666
aktív tag
válasz
Richard! #84434 üzenetére
szia, én elég sok pályát megjártam már, ha lenne egy konkrét kerület ahova mennétek, úgy könnyebben tudnék ajánlani pályát, de ezekből a szigetszentmiklósi futsalarena-t, a csörsz utcait 2-4 (ez azon kívül, hogy jó pálya, csodálatos a kilátás, közvetlenül mellette van a Budai vár, ami mellette kivilágítva meseszép, egyébként idejárnak focizni éjjel-nappal Lalikék), Fáy utcai amelyik sátras, Vasas stadion területén van, nemrég épült, nagyon jó pálya, így elsőre ennyi.
-
lacy86
addikt
válasz
venember83 #84420 üzenetére
Rakitic-al nem jobban jartak volna?
-
Richard!
addikt
Akkor leszűkítem aug 2.3.4.-re.
Valaki nem tudna pályát nézni? Vagy esetleg van valami ingyenes műfüves, amin lehet bohóckodni?
Illetve erről a listáról érdemes szemezgetni? Vélemények 1-2 helyről? -
Ringman
félisten
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #84420 üzenetére
Nonoooo...
-
-
L_YKing
addikt
Andre Gomes is a Barcanal.
-
törölt tag
válasz
nextman #84415 üzenetére
Nem válasz akart lenni, sorry.
Kínai partjelző beintett egy lest bedobásból.
De utálom ezeket a langyos felkészülési meccseket, arra jók csak, hogy lesérüljenek a játékosok. Nulla színvonal, a sztárokat nem merik játszatni.
Kínába különösen sok értelme volt vinni ezt a sorozatot, félig üres a stadion a MU-Dortmund meccsen, Amerikában legalább voltak nézők.
Na, közben született egy Benny Hill gól.
-
gyuromoj
veterán
Schürrle->Dortmund
-
Richard!
addikt
FOOTBALL!!!
Megkaptam a szabadságot augusztus első hetére. Már csak a napot, a pontos időpontot és a helyszínt kellene megbeszélni, lefixálni.
Akik jelezték, hogy jönnének:- forceberg
- barca0519951
- IreN!CuS
- SQX_Barto
- máyköl
- marositech
- Enzolord
- Napfénysüti ( ha a lába is úgy akarja)
- phonecat
- 7600 GS
- BenHans
- Tibiajax
- richie900812Ha valakit kihagytam, ismételten kiabáljon!
-
plaschil
aktív tag
Szevasztok!
Még nem írtam ide, látom nem is nagyon fog kapcsolódni a témám az elmúlt néhány nap témáihoz (addig olvastam vissza), viszont meg szeretném tőletek kérdezni, ti találkoztatok-e már hasonló problémával, mint én.
Folyamatosan szenvedek a foci után a nagylábujjam alján leszakadó bőrtől. Minden egyes alkalom után kb. 2 hét lábadozás következik, amíg a nagylábujjam aljára visszanő a bőr, és tudok újra focizni. A teljes bőrfelület leválik kb. 40-50 perc foci után, 1-2 hirtelen irányváltás után. Irányváltás közben érzem, hogy megtapad a cipőm, de a lábam már fordul és leszakad a bőr.
Aszfalton sosem volt ilyen problémám, ott ugyanis a gumi talpú cipő nem tapad meg annyira, mint a gumiborítású beltéri focipályákon.Tudtok erre valami megoldást?
-
Richard!
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #84403 üzenetére
tegnap szabadnapot csináltam magamnak.
a fradi meccs előtt emgnéztem a fradi tv-t.
benne volt a nagy ádám eligazolása körüli összefoglaló.
tök jó volt.utána jött a meccs.
a végén a lovrencsics arca. aki rádöbbent, hogy úszni ugrott be, de mocsárba érkezett.
bl, el, továbblépés.
aha.
ittragadtál túrni a mezőkövesd ellen..*****
igaz, még mindig nem tudom, kinek kínos az, hogy a 3 fradinál lejátszott meccse alatt lovrencsics hány beadása talált csapattársat.
nem sok. láttam mindegyiket.
doll-nak, loverencsicsnek, vagy a beadásra érkezőknek. -
Tibiajax
nagyúr
Európa egyik legígéretesebb fiatal futballistája Nagy Ádám
A lehető legeslegjobban döntöttél Ádám, h itt hagytad ezt a fertőt, amit itthon magyar bajnokságnak hívnak.. minél messzebbre legyél tőle, annál jobb lesz neked. Olaszban fogsz tudni még tanulni focizni, ettől nem kell félned, csak tarts ki, és akarj a legjobb lenni Bolognában. Egy évet kell lenyomnod kiemelkedően, már érkezni is fog a még komolyabb ajánlat.. Csak rajtad múlik.Szurkolunk
-
válasz
szab.tam #84400 üzenetére
Máté nyilatkozott, jövő hét elején döntenek.
Szerintem mennie kell. Pedig bírom a fejét a tagnak.
Az elmúlt három évben is 2-2-2 meccset lejátszott a csapat szinte teljes kilátástalansággal
Három lehetőségből egyet sem tudott megugrani. Ki kell jelenteni, hogy alkalmatlan a feladatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!