Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Csaba_
senior tag
Üdv, mai meccseket hol találom? Sopcast streamekre lenne szükségem!
Közben rátaláltam a wiziwig.tv-n adják.
-
szab.tam
nagyúr
újpest külföldi edzőjével egy rövid riport a pénteki derbi előtt.
valahogy így nyilatkozott:
a csapatom játékosai több nyelven beszélnek. láthatóan jól megértik egymást.
én 4 nyelven adom az utasításokat.
xy (gondolom én, valami ungabunga csávó), csak szuahéliül beszél. így én most el kezdtem tanulni szuahéliül.nemá b+
ha egy edző elmegy egy külföldi csapathoz, márcsak az életvitel praktium + minimális tisztelet miatt valamit megtanul az adott ország nyelvéből. ez úgy rendben van.
de ha egy falábú gyökér elmegy külföldre focizni a szavannáról, nem tud megtanulni 80 kötőjel 100 szót angolul? (egy focista ennyivel már az egész életét leéli, még anyanyelvi környezetben is...)
nem. a külföldi edző el kezd tanulni szuahéliül.
ha poén volt, akkor ok.
de kinézem, hogy tényleg ül az eset... -
-
7600 GS
addikt
Úgy legyen srácok ahogy mondjátok, de azért inkább legyünk picit óvatosak. Reus és a másik oldalon a gaboni srác is szélvészgyors, nagyon oda kell figyelni rájuk.
Kíváncsi leszek hogy Carlo DM helyett be meri-e tenni Isco-t, elvégre ez lenne a logikus húzás.
-
Integra
titán
lassan ez a lehozni szó is akkora divat lesz mint az adja meg a többi hasonló.. borzalom, proli..
-
7600 GS
addikt
Hihetetlen hogy mindig szívunk, Di Maria este nem lesz bevethető.
-
Tonus
csendes tag
-
salival
aktív tag
Annyira utálom ezeket a szabályokat. 100 misiért bármikor lehet vásárolni, de egy fiatalnak élete lehetőségét megadni nem lehet, mert az csúnya dolog, focizzon a legelőn, az való még csak neki.
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #40960 üzenetére
Nem igazán tud lázba hozni, nem érdekel ez a csapat egyszerűen (ha ellenünk játszanak természetesen az más) . Saját maguknak baszták el a renoméjukat ezzel, pontosabban a vezetők tették ezt, hát vállalják a következményeket. Örülni majd akkor fogok ha Casillas valamelyik trófeát magasba emeli a szezon végén.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szentes711 #40978 üzenetére
helyes
csak azzal ő sem tud szerintem mit kezdeni, ha balfaszokkal van tele a keret, akik hazagurítják az ellenfél térfeléről a labdát, indítva egyben az ellen csatáráthunfatal világvége..
bazzeg, az este Inesta, hihetetlen. ez a srác még mindig annyira worldclass, h nem hiszem el, ha nem látom. úgy ragad a labda hozzá, és mindezt olyan de olyan könnyedén, és ez a nem egyszerű
és hát nem ezen a szinten, mert talán Nagykáta fc-ben még megcsinálod, de a barcában már nem biztos
csodálni lehet csak őt, mást nem. de hát a közönség is hálás mindig, hogy ne lenne az neki -
szentes711
tag
Walter Mazzari ultimátumot kapott Eric Thorir igazgatótól:
Mazzari csak akkor maradhat az Inter edzője ha a csapat kiharcolja a jövő évi EL indulást érő 4.-5. hely egyikét! -
fatal`
titán
válasz
Tibiajax #40975 üzenetére
Ilyet hol írtam? De kapus nélkül sokkal nagyobb gáz nekifutni a szezonnak. Egy évre még azért jó lehet a jelenlegi keret, persze a jótól nagyon messze van, de a világvégétől is.
A középpályára vissza lehet hozni Rafinhát, előre meg Deulofeut. Csak védő nincs kölcsönben sem
-
fatal`
titán
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
Elvileg Ter Stegennel már megállapodott a klub.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Nincs minek örülni, inkább szomorú és szívás mindenkinek.
Tonus: Wut?
Azért ennyire nem gázos a helyzet.
Meg miért több évig? -
sh4d0w
félisten
-
KisTücsök
addikt
Fellebbeznek, kicsi az esély, de hátha a Barca javára döntenek (nem mintha izgatna). Anno a Chelsea jól jött ki ebből, bár az egy kicsit más volt.
Az ős szupertehetség Halilovic-al mi lesz?
-
IreN!CuS
őstag
Lesz itt fellebbezés meg mosdatás aztán lejjebb fog ez menni szerintem!
Ám ez kikívánkozik belőle : vezetőség takarodj és finom voltam
-
sh4d0w
félisten
válasz
Most azért kíváncsi lennék 96hunter96 véleményére
-
nextman
aktív tag
Vajon Hunter mit gondol az esetrol?
-
Integra
titán
csodás. na most aztán bizonyíthat a hazai nevelés, kíváncsi vagyok. igazából örülnék neki, ha a sajátok legalább a jelenlegi szintet tartanák.
40957:
blödsinn.
na nehogy már sárga lapos ne szerelhessen szabályosan. nyílván rizikósabb, de ezt a bíró simán megette, nekem aztán mondhatsz bármit is..a többi meg szimplán nem érdekel, mert nem változtat a schwalben. amúgy is hajrá manu
-
viharhozo
addikt
válasz
Integra #40939 üzenetére
Schw-nek a labdahoz semmi koze nem volt, besargulva ket labbal vetodott. Rooneyt nem/minimalisan talalta el, o meg nyilvan rajatszott, de ezt egy Schw-szintu oreg rokanak pontosan tudnia kene. Ostoba huzas volt es rendkivul szanalmas, ha Guardiola tenyleg szamon kerte ezt a biron.
A Bayern hajlamos ilyenekbe belefutni, Rafinha egy hete a tizenhatoson belul lokte Ramost, aki durva utemkesessel omlott ossze, de ettol fuggetlenul az is 11-es volt.
-
Bakker digi2 -n lesz a ma esti meccs, így marad a stream
Kíváncsi vagyok hányszor mennek át Mou védelmén, de van egy olyan érzésem, hogy nem sokszor
-
Tonus
csendes tag
válasz
Napfénysüti #40944 üzenetére
most kíváncsi vagyok mi lesz ter Stegennel, vagy erre még nem vonatkozik?
Nem lenne semmi végig nyomni egy évet Pintoval(#40946) MikE008 : elvileg komoly
-
Tonus
csendes tag
-
Integra
titán
-
kutkut
addikt
válasz
DeathAdder #40920 üzenetére
Tegnap unalmamban megnéztem az ismétlést, és azt kell mondjam, tényleg nem érdemelte meg a united azt a leszólást, amit a stúdióban kapott. Igen, beálltak védekezni, de ennyi. Meg hogy a bayern csak félgőzzel játszott... Hát, én nem mondanám. Most is futkároztak, szinte folyton keresték a lehetőségeket, csak az nem igazán jött össze...
Nehéz lesz a unitednek a visszavágó, de nem lehetetlen, ugyanezzel a játékkal sem... -
Sickboy25
addikt
válasz
Napfénysüti #40937 üzenetére
"Apróbb és vékonyabb csontokon 2-4, nagyobb és vastagabb csöves csontokon 4-6, sőt a combcsonton 10-12 hét is szükséges a csontheg képződésére."
Kislexikon
(Pallas Nagylexikon)
-
lacy86
addikt
válasz
homeless09 #40930 üzenetére
Most kellemesen csalodtam az M.U.-ban , en ugy gondoltam mar most elintezi oket a B.M.-en!
Mondjuk a visszavagonal mar valamivel nehezebb dolguk lesz , de szeirntem ott is egy X lesz!A Barcelona meg szerintem igen nagy kakiban lesz a kovetkezo A. Madrid meccsnel!
-
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #40934 üzenetére
Jah kérlek az régen vót
Azóta már más a csont és a törés is... Érdekes nekem is 6 hét volt, meg kb. 4 hét mire lehetett valamilyen szinten használni... Pedig csak a kezem volt...
-
szentes711
tag
Nagyon erősen gondolkodóba estem a tegnapi piros lapot érő szituációk végett.
Egy elkésett szerelés egyből 2. sárga és egy iszonyatosan ronda nyújtott lábbal való becsúszás meg semmi?
A spori ahol tudott a két csapat közötti különbségek kiegyenlítésén munkálkodott
Statok:
30% Labdabirtoklás 70%
6 Kapura lövés 15
5 Kaput eltaláló lövések 9
1 Kaput nem találó lövések 6
10 Szabadrúgás 11
3 Szöglet 6
0 Les 0
20 Bedobás 20
8 Védés 4
12 Szabálytalanság 10
0 Piros lap 1
1 Sárga lap 4+ a sokak szerint elrettentő statisztika:
107(58%) passzok 701(85%) (vagy valami hasonló) -
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #40930 üzenetére
Le a kalappal a csapat előtt, nagyon szép eredmény a jelenlegi helyzetben... Remélem lesz bennük még átütőerő és nem az van, hogy a bajorok lenézték őket és Münchenben lest meg a böjtje...
-
homeless09
őstag
Nagyon büszke vagyok a csapatra, kis szerencsével a győzelem is meglehetett volna. A védelem végre nem csinált hajmeresztő dolgokat már a meccs elején, és Moyes is jó taktikát rakott össze ehhez a kerethez. Ha a visszavágóra össze tudják drótozni van Persie-t, akkor akár egy 2-2-vel is meglehetne a továbbjutás.
-
viharhozo
addikt
válasz
forceberg #40923 üzenetére
Szerintem nem eloszor hallod, de a vedekezo jatek nem utkozik a labdarugas szabalyaival, erre hivatkozni egyszeruen hulyeseg. Mindenki tudta, h a ManU vedekezni fog, erre kellett volna tisztessegesen felkeszulni.
A biro gyakorlatilag hibatlanul fujt, talan Mandzukic konyokosen lehet vitatkozni, a tobbi megadhato, a kezezesek egyike sem ert 11-est, Schw pedig igazi amator modjara allittatta ki magat egy teljesen baratsagos hangulatu meccsen.
A ManU-t lehet dicserni, h fejben vegigbirtak a 90 percet, de veszelyes kontrajuk egy volt, es ahhoz is Boateng elcsuszasa kellett, a golt meg teljesen random talaltak. Ettol fuggetlenul maradt realis eselyuk, a Bayern harom szurojebol egy sem jatszhat a visszavagon (Schw-t eselykiegyenlito celzattal siman eltilthatjak a dontoig), helyettuk lesz majd Lahm, aki tovabbra sem vkp es Kroos, aki hatosban garancia a Bayern kilatastalan jatekara.
Erdekes ez a kiiras, egyik csapatot sem lehet egyertelmu eselyesnek tekinteni, Guardiolanak hiaba szebb valamivel az eredmenylistaja Juppenal, a csapat egyertelmuen rosszabbul jatszik. Ribery altalaban csak alibizget, az aranylabda elbukasa + a serulese betett neki. Robben megy elore, de inkabb csak lenduletes, nem veszelyes. Gotze tavasszal ertekelhetetlen. Meg Manduzkic az, aki vmennyire konstansan jol jatszik, de ot Mullerrel rotaljak. Annyi szerencseje van a Bayernnek, h a tobbi csapat sem tul acelos.
-
7600 GS
addikt
-
válasz
DeathAdder #40925 üzenetére
Pont ez az, hogy ma már kvázi gépek játsszák a focit, amit, mint játékot megölni sokkal könnyebb, mint csinálni. Ezért vannak a támadófocit játszó csapatok halálra ítélve a betonvédekezésre törekedőkkel szemben.
Ma már az alapokat minden játékos magas szinten tudja. 1-1 kontrában bízhatnak, néha bejön.
Ehhez a passzolgatós játékhoz meg őrült felkészültség és tudás szükséges. Lehet ezt nem szeretni, mint itt sokan nem is szeretik. -
válasz
forceberg #40923 üzenetére
Mégsem voltak nagyobb helyzetei a Bayern-nek, sőt simán ki is kaphattak volna. Szóval erről ennyit, hogy ki mit akart csinálni.
Azt senki nem kérdőjelezi meg, hogy valóban jobb csapat-e, labdabirtoklásról meg kár messzemenő konklúziót levonni.Ha a másik oldalról mindent messziről kapura lőnének, akkor ugyanolyan arányban lenne magasabb az a statisztika, mint a labdabirtoklás, de az önmagában mit érne? Semmit. Ahogyan az sem, hogy 40 passz után jut át a csapat a félpályán és mindenki el van szállva, hogy egy meccsen 906-ot passzoltak és van hogy 100%-os pontossággal egy-egy védő játékos (nyilván ezt csak alibiből lehet).
Ez Pep taktikája, sokak szerint rém unalmas, és nem egyszer sorompót mutattak már neki a nagyobb csapatok. Önmagában két semmitmondó statisztikára kár alapozni.Ez a Bayern tavaly ilyenkor sokkal harapósabb csapat volt, ráadásul nézhető játékot is játszottak, nem kellett oda 1000ből 800 alibipassz meccsenként.
-
szentes711
tag
válasz
KisTücsök #40922 üzenetére
Eleve mi a nagyanyám zivataros térdinek kell elkezdeni a közvetítést már 8-kor mikor tényleg semmitmondó statisztikákat nyögdécselnek és olyan "szakértők" adnak tanácsot a Man Utd-nek akik soha nem is álmodthattak arról,hogy ők egyszer azon a szinten tevékenykedhetnek,de tudja,tudja és tudja!!
Diginek meg Respect,15 perc felvezetés és esélylatolgatás aztán hadd szóljon!
-
Nem magyarul láttam, de ti nem a meccset néztétek?
Egyik csapat(Bayern) játszott, próbálta feltörni az újabban-utóbbi években divatossá vált Kínai nagy falat, a falat felhúzó másik meg egész meccsen azt próbálta, hogy a megszerzett labdát belőni a Boateng Neuer közötti területre.
Welbeck azért mit művelt ziccerben...
A két kezezésről és Valencia Boatengre csúszásáról(2. sárga lett volna neki) nem volt szó? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #40920 üzenetére
Ennek a Hegyi Ivánnak a labdabirtoklás a fétise. Ahogy meglátom/meghallom ökölbe szorul a kezem.
-
Ezeknél a magyar sport1 televíziósoknál mindenkit divat a föld alá szapulni, aki nem barca, real, vagy bayern?
Honnan veszik egyáltalán a bátorságot, hogy egy manu -t lefikázzanak? Kik ők, hogy ezt megtehetik?
És mindezt a legsemmitmondóbb statisztikára alapozni (főleg az első félidőben) a labdabirtoklásra...
És ezekért még fizetik is őket?
A pálmát viszont az viszi, amikor a nyomi real és kabalabábús barsza drukkert berakják a stúdióba, hogy hallgatni kelljen az elfogult szarságait és a nulla szakértelmet..Most meg h nem nyert simán a bayern már arról megy a vita h nem játszottak 100%-on.
Kia tökömnek hiszik a bayernt h egy BL negyeddöntőben az OT-n ne játszana tudása legjava szerint?Bár én vagyok a hülye h az ő közvetítésüket nézem
Minden gyűlöletem ellenére gratula a manu-nak, én nekik szorítottam, disznóteregető nem lesz a visszavágón, lesz másik klasszis, de én nagyon nem írnám le őket azon a mérkőzésen sem.
-
Ps Vita
őstag
ekkora szar Bayern-t
egy Chelsea így széttszopat minket -
7600 GS
addikt
Pinto azért benézte Diego gólját, szarul helyezkedett.
Nagy gratula egyébként a Unitednek.
-
Tonus
csendes tag
Schweinsteiger meg a végén elintézi a MU továbbjutást?
-
Integra
titán
lol, piros, érdekes lesz a visszavágó is
mehet az oszkár rúninak is
jó, hogy martinez újra játszik, mert dante is elzárást kap a visszavágóra -
Integra
titán
zsuniorrrrrrrrrr
-
szab.tam
nagyúr
pillanatra meijedtem, hogy az előbb kirakott 96hunter96 barátunk klónja előjött. de nem. bocs...
szerintem tök egyformán mentek a labdáért.
-
Tonus
csendes tag
na végre Bayern
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez nagyon szép fejes volt
Valamiért a Barcának szurkolok a másik meccsen. Bár nem hullajtanék értük könnyeket.
-
vans?
őstag
Ez egy jo perc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk dokkolókat
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest