Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Datsyuk

aktív tag

válasz viharhozo #163081 üzenetére

És mennyi a két klub adóssága jelenleg? Csak, hogy lássuk mi az ára ennek. Én ezt találtam, de az érintett szurkolók biztos jobban tudják:
    According to a report from Bloomberg, Inter’s total debt now stands at around $602m, with the club posting 2019/20 revenues of $448m.
    Inter Milan recorded the highest-ever loss by an Italian football club of 245.6 million euros in 2020/2021

Report: Atlético Madrid debt reaches €999m

2006-ban mindenki rájött, hogy a BvB többet ér mint a siker. Nem lesz több kiadás mint bevétel, cserébe nem kell eladni közel-keleti és kínai befektetőknek.

Minden idők legdrágább játékosa akit a BvB leigazolt: Dembele 35 Mio. € 2016
    Atletico: Joao Felix 127 Mio. € 2019 (második Lemar 72 Mio.€ 2018)
    Inter: Lukaku 74 Mio.€ (harmadik Hakimi 43 Mio.€-ért akit a BvB megtarthatott volna kb ugyan ennyiért, de nemet mondtak a Realnak mert egyszerűen nem fér bele)

Értem, hogy egy listán vagyunk, de teljesen másképpen működnek ezek a klubok. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik modell szimpatikusabb. De ne az legyen már a szarul menedzselt klub aki tudja, hol a takaró vége.

Új hozzászólás Aktív témák