Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
nna, ha valaki kedves akar hozzám lenni..megvehetné ezt nekem
előre is köszi! -
David75
őstag
válasz
Napfénysüti #25494 üzenetére
Szerintem fogok tenni egy ezrest a Napoli-ra tippmix-en.
-
David75
őstag
Ki mit gondol a mai Bayern-Napoli-ról?
pohár:És Cavani-t tudja majd valaki tartani?
-
Integra
titán
most olvasom, hogy a múlt héten dortmundban 2:0-ra kikapott dresden-t a meccs utáni randalirozás, rongálás és rendőr verés miatt (15 embert tartóztattak le) büntetésből el akarják tiltani a jövő évi kupából. nem szaroznak a németek, az egyszer biztos...
-
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #25488 üzenetére
Idén nem volt különösebb válogatott kupa, egyedül a copa, de ott mindenki gyengén szerepelt. A válogatott pedig még itt sem lenne nélküle, berakták irányítónak, elég sok gólpasszt ki is osztott.
Egyébként megnyerték a bajnokságot, megnyerték a BL-t, rekordokat döntöget folyamatosan. Amint látjuk Xavi és Iniesta nélkül is pakolja be a gólokat. Tavaly nem volt egyértelmű hogy ő kapja, mégis az övé lett, akkor idén nem kérdéses. -
David75
őstag
válasz
7600 GS #25488 üzenetére
Ha elég ideje nézel focit akkor rájöhetnél, hogy általában az kapja az aranylabdát aki Bl győztes csapat legjobb játékosa. Sir Alex is nyilatkozta hogy a Bl most már az első számú kupa és veszített értékéből a VB. Meg nem azt kell nézni hogy hú ez is meg az is megérdemelte hanem tegye mindenki elfogulatlanul a szívére a kezét hogy a mai fociban ki a világ legjobb játékosa. Egyértelmű, hogy Messi.
-
baluka26
veterán
Hogy kerül oda az Aranylabdás listára Neymar, aki nem Európában játszik?!
-
David75
őstag
De jó hogy nem láttam a meccset istenem... Miért kell egy BATE Borisov ellen x-elni?? komolyan ez valami gyalázat.
-
lvnt
őstag
válasz
baluka26 #25482 üzenetére
Mondjuk ott a cikkek színvonala is hasonló szinten mozog, nem is olvasom. Nem mondom, hogy az NSO tökéletes ilyen szempontból, de furcsa, hogy a kommentek között valami baki esetén azoknak van a legnagyobb pofájuk, akik a legprimitívebben tudnak máskor (és legtöbbször ilyenkor is) megnyilvánulni.
-
David75
őstag
Csak hogy végre találtam focis topicot. Sajnos az nso olyan színvonalú hogy ott nem fogok beszélgetni fociról
-
Boxer001
veterán
válasz
Napfénysüti #25477 üzenetére
Próbálkozni a kutyák szoktak.
Ott volt a lehetőség, simán fel lehetett volna rúgni az orrát az agyáig, ezek meg elqrták.
-
Boxer001
veterán
válasz
Napfénysüti #25474 üzenetére
De legalább agyon is rúgták volna...
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #25474 üzenetére
szekuriti hegyomlások is a toppon voltak...
-
Napfénysüti
nagyúr
[link]
Az ilyen "drukker" meg is érdemli hogy utána agyonrúgják... -
Integra
titán
-
vans?
őstag
"Az utolsó Üllői úti Császár című portréfilm, hétfőn 20.10-től látható az m1-en"
-
darál0w
Jómunkásember
DVTK szurkolok beindultak....[link]
-
darál0w
Jómunkásember
-
peterszky
őstag
“Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllői úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllői úti fák, csak azoknak nincs csípőn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípőn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorsom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem.”
Albert Flórián – Életem a Fradi
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dízelracer #25464 üzenetére
Nyugodjék békében!
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #25463 üzenetére
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Mindig tele volt élettel, vidám volt, mindenkihez volt egy kedves szava, poénkodott is. Örömmel fogadott bárkit, legyen bármilyen oka az illetőnek, kis beszélgetés, aláírás vagy fotó. A fiatalabbaknak mindig örült, hogy emlékeznek rá (hát persze, hogy emlékszünk rá, ki ne ismerné Flóri bácsit...), ápolják a hagyományokat. Én sajnos a pályán nem láthattam, de örök élmény marad minden alkalom, amikor találkoztam vele személyesen, az irodájában, a Fradi Múzeumban, az edzésen...
Két napja műtötték a szívével, azt mondták, hogy minden rendben zajlott...
-
lvnt
őstag
Istenem, ha Flóri bácsi születésnapi nyilatkozataira gondolok, mennyi élet volt benne... Nyugodjék békében!
-
L.T.
tag
R.I.P. Flóri
-
JNashville
senior tag
Az első, az egyetlen és valószínűleg jó ideig az utolsó Aranylabdás... nyugodjék békében
-
vans?
őstag
-
peterszky
őstag
Nyugodj békében, Császár!
-
baluka26
veterán
Nyugodjon békében Albert Flórián.
-
Sztbeni
őstag
petrolul-steaua meccsen kurvanagy tömegbunyó tört ki. Le is állították a meccset
-
vikvuk
senior tag
huh, na még egy hasonló fejest, ha már a bikázás nem megy
-
Integra
titán
mi a fasz van már ma a bírókkal, hogy szakadjon már rájuk az ég, botrány!!!!
tiszta gólt elvenni...na végre!!!!
most még egyet!!!! -
vikvuk
senior tag
óóó
és kapufa (nincs szerencse eddig)
egy szép védés
-
Integra
titán
édes istenem.......
-
Integra
titán
érzem, ma meglesz az első otthoni győzelmünk
-
lvnt
őstag
válasz
Tibiajax #25429 üzenetére
Igen, az utolsó gól utáni öröm olyan... nem is tudom... emberi volt. Főleg amikor megérkeztek hozzá a srácok, és együtt üvöltöttek örömükben, ölelgetve egymást.
Ma egyébként újranéztem a meccset. Kiélvezem, az utóbbi években sajnos nem sűrűn volt ilyen élményben részem.
A linkelt képen látható fiatalembernél pedig lehet próbálkozni a nyáron, kedves sejkek és oligarchák...A Hornby-könyvet én is csak ajánlani tudom. Egy remekmű, klubszimpátiától függetlenül.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #25421 üzenetére
[link] nem rossz.. de a többi sem
nem olvastam, de utánnanézek, fennt van-é valahol
(#25422) levi1392. ha megnézed ezt a képet, és elédvetíted a tegnap linkelt képedet, ahogy térdel és örjöng érte a szurkolosereg, hát szoval, elgondolkodtató... és szinte megkönnyezi az ember,
-
lvnt
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #25383 üzenetére
Ha már Arsenal, Hornby könyvét (Pitch Fever / Fociláz) olvastad? Fantasztikus alkotás.
És ha már mezezünk
Az én kincseim: [link], nem teljesen up to date, van azóta már egy Lipcsei Peti mezem, amit a Kapitány hordott az első NBII-es szezonban, valamint Szucsánszki Zita kézilabda mez, ezek még nincsenek befotózva
-
Integra
titán
válasz
JNashville #25419 üzenetére
erre gondolsz? itt nem az ő neve van, hanem a szerkesztőség. de persze nem kizárt, a stílus hasonló..
-
Integra
titán
az ötödik gólt érdemes megnézni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #25409 üzenetére
megvettük kilóra Rizzólit
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #25407 üzenetére
ez vicc.
könyörgöm, miért áll a védelemben mindenki mint a fsz??....
tényleg oda kell nekem mennem és rendet raknom? -
Csak a múltkori gúnyolódóknak,Messi eddig 3-at hintett
.Tudhatták volna,ráadásul az egyik tizi volt!
-
Tibiajax
nagyúr
jajjjj gyerekek, ezaz, nyomjatok. verjétek el a hülye juvét vááááááá
ez az kicsi Sneijder, lehet lőni. az kell. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #25400 üzenetére
na igen, térdszorító gondolom, innestől nekem is kötelező lesz..
köszi.figy. 5 gól az 5 gól, valóban, de azért abbol kettő nagyon gyerek-gól volt.. amikor Gervinho lepasszolta RVP-nek, a komplett chelsea-bekk állt, és csak nézték őket. RVP szólógóljánál meg Terry úgy botlott el, mint komolyan a komédiákban.. nem tudom mibe. saját lábába, vagy a fűszálba, azon a gyepen, ami olyan volt kb mint egy billiárdasztal
szóval.... érdekes meccs volt ez, érdekes gólokkal.. De voltak szépek is, és egy tényleg nagy van Persienade. ma este, csak az
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest