Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
ma este Oţelul Galaţi - MU meccs. De szép is lenne ha az Oţelarii meglépné őket xD
-
lvnt
őstag
Csak van még itt dráma, 15 másodperccel a vége előtt. Szép labda volt, Klose meg onnan már nem szokott hibázni.
-
venember83
nagyúr
Csak meglett szó szerint az utolsó percben. Mondjuk kíváncsi lettem volna, mi történik, ha végig 11 emberrel játszhatott volna a két csapat. De ez már ilyen, Miro Klose eldöntötte.
-
lvnt
őstag
válasz
venember83 #24991 üzenetére
Az biztos. Gyönyörű volt Cissé mozdulata, ahogy ellőtte a labdát a kapufájánál, gólt ért volna.
-
lvnt
őstag
válasz
venember83 #24988 üzenetére
De rendesen felpörgött tőle a meccs. Mármint a pirostól.
-
venember83
nagyúr
Vicc ez a piros lap. Brocchinál antipatikusabb játékost pedig még talán sose láttam. Talán. Pedig abszolút nem vagyok AS Roma drukker.
-
lvnt
őstag
Na, ez a meccs már legalább nem lesz null null. A Lazio-védelem az öltözőben van még.
-
Bibby
addikt
Hát ha az olasz foci nincs is a topon, de a szurkolók és hangulat terén felveszik a versenyt minden ligával.
-
lvnt
őstag
Nem tudod, lesz digis stream a római derbire, pohár?
-
darál0w
Jómunkásember
ma néztem egy kis magyar bajnokságot...anno UTE drukker voltam...manapság nincs magyar csapat, akinek szurkolnék, de kicsit a régi időkre visszatekintve megnéztem ezt az ujpesti kiesési rangadot...hát valami szánalom.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #24965 üzenetére
Jobb lesz ha hozzászokunk.
Erről az jut eszembe, amikor a Szuperkupa döntőn az első gólját úgy szerezte, hogy Carvalho tökönrúgta a lasztival, aztán meg eltette Casillas mellett, és a kommentátor aztmondta, hogy hát igen, ilyet csak Messi tud.
Már-már a szánalom határait feszegette.
Viszont tegnap jól játszottunk, Higuain bombaformában, Kaká is gyönyörű gólt szerzett, és egyértelműen kiszoritotta Mariskát a kezdőből. Meglátjuk hogy mire lesz elég a Lyon ellen kedden. Tippem: 3-0.
Marci
-
heihachi
addikt
válasz
venember83 #24972 üzenetére
Nagyon szarul játszott a Juve
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #24971 üzenetére
Kívánságom teljesült. Giaccherini combizomhúzódást szenvedett.
-
venember83
nagyúr
Már megint ez a Giaccherini. Mi a fenéért igazolták Estigarribiát, ha nem játszatják?
-
pohár
félisten
hát meg kell mondjam, ez szép volt...
de úúúúúristen, mi ez a töketlenkedés már megint??? majdnem fordítottak...
-
pohár
félisten
ahogy én is... várok a magyar streamre, erre 30mp alatt Gervinho rúgat egyet Persie-vel... na sebaj, csak nyerjenek
láttad RvP kapufáját???
ez nem sokon múlt, de szép lehetett volnaaki nem tudná hol nézni, itt egy nagyon jó minőségű sopcast link: Arsenal meccs
-
pohár
félisten
Persie gyorsan bekezdett
-
lvnt
őstag
Most nézem a Vidi-meccs ismétlését. Szivics szép támadófocit játszat a Kecskeméttel. Hátul vannak gondok, de mindig felüdülés nézni a támadójátékukat.
-
lvnt
őstag
Ehh... És még el is írtam: AS Mutzig a csapat neve.
Bendtner nem játszhat, úgyhogy biztosan. Mekkora elme volt, aki kitalálta, hogy belevonják azt is a kölcsönszerződésbe, hogy ellenünk nem léphet pályára. Pedig már rémálmaimban is valóságos Nicklas-gólözönt vizionáltam. Isten óvjon Európa legrettegettebb gólvágójától!
-
lvnt
őstag
Wenger amatőr korában lehúzott négy évet egy AS Smutzig nevű klubnál. Ez sok mindent megmagyaráz.
-
Ijk
nagyúr
Jesszus milyen gólt gurított a Racingnek Messi
Már megszokhattam volna, de mindig mutat valami egészen elképesztőt. -
lvnt
őstag
válasz
venember83 #24952 üzenetére
Nyitott kapukat döngetsz. Én szeretem a Serie A-t. A Calciopoli rendesen betett a színvonalnak (meg nekem is, Lazio- és valamennyire Juve-szimpatizánsként) 2006-ban, ezzel együtt ki is került egy kicsit a látószögemből a bajnokság, viszont még mindig követem hétről-hétre, ha tudom. Abban meg csak megerősíteni tudlak, hogy jobb volt az Inter-meccs, mint a mai angol rangadó.
-
venember83
nagyúr
Nekem se tetszik, hogy ennyire pénzről szól a foci, de az angol foci már hosszú ideje csak erről szól, ennek meg megissza a levét a válogatott is. És sajnos előbb-utóbb mindenhol ez lesz, ahol ezt a hobbiszerű klubvásárlást megengedi a szövetség. Ha nem tetszik az ennyire pénzközpontú futball, akkor nézd az olasz bajnokságot.
Vagy a németet. Esetleg a franciát. Amúgy komolyan mondom, hogy a Liverpool - MU meccsnél sokkal jobb volt már a Catania - Inter is, most meg a Milan - Palermo is sokkal mozgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik. Azonban azt se kell elfelejteni, hogy anno Olaszországban is megvolt ez a töménytelen pénzköltés játékosokra, lásd pl. a Gulitt - Van Basten - Rijkaard féle AC Milant.
-
Integra
titán
pontosítva valóban, viszont a meccseken nyújtott teljesítmény egyre jobb és jobb, helyenként tényleg absz pariban vannak az ellenféllel, a schalkét fél órán át lefocizták, még ha a végén a győztes gőlt nem is ők rúgták, de a fejlődés látható és pozitív. jól fociznak a srácok és a fiatalok is akarnak, egyszerűen fejben rendet kell tenni, meg kell tanulniuk nyomás alatt játszani. remélem fink erre képes lesz arra, hogy ezt megtanítsa nekik.
de drobny... tényleg nem akarom keresztre feszíteni, de egész elképesztő, hogy miért van még mindig a kapuban.. rost jó volt, csak épp a menedzsment nem csípte mert megmondta a frankót. szóval ja, menedzsmentet kéne szélnek ereszteni elsőnek, aztán új kapust is. -
Integra
titán
meg kell verni őket, illene, de megmondom őszintén ebben a legkevésbé sem vagyok biztos, hogy sikerül
holnap még arnesen kispadon, ami cardoso csapatát jelenti (ez mindenképpen pozitív), aztán jön fink hétfőtől, kivásárolták a basel-ből. aminek nagyon örülök, egy karakán, jó kiállású frankó edző bayern múlttal, megnyert mindent játékosként. de az, hogy drobny még mit keres a kapuban, ez számomra teljességgel érthetetlen.... na mindegy, most már látom rá a lehetőséget, hogy bent maradnak bundsában és talán középmezőnybe feltornásszák magukat.
-
Integra
titán
ajjjjeeeeeeeeeeee, 'lautern nagyot játszott
drága meccs volt ez a schalkénak. -
Sztbeni
őstag
kúrva kájzerlójtern
-
-
Integra
titán
ez igen!!!!!!!! megérdemelt vezetés
parádé van -
Sztbeni
őstag
Huntelaaaar! Így már nincs emberhátrány! Nyerni kell!
-
Integra
titán
szerencsétlen bíró, ezért 11-es adni.. elfújta a szél a schalke csatárt, vicc...
-
Sztbeni
őstag
megint szopik az inter. Mi lesz itt?
-
pohár
félisten
Real gggrrrr gyerünk, két góllal kéne nyerni, ez így meleg lesz...
na ahogy leírtam 3-1, szuper
na Higuain ma is lő egy mesterhármast mint az Espanyol ellen?
na csak emlegetnem kellett, Higu mesterhármas
-
lvnt
őstag
válasz
venember83 #24934 üzenetére
Valóban, a zsoldos sajnos a mai labdarúgásban már nagyon sok játékosra rámondható.
Egyszerűen csak sosem jött be ez az összevásárolunk mindenkit két idény alatt, és lesz egy csapatunk filozófia. Ráadásul sikerült nekik rövid időn belül elég sok baromarcot is odagyűjteni Manchesterbe. Ehhez még hozzájön az, hogy immár négy alapjátékosunkat vitték el. Nekem előbbiek összessége éppen elég ahhoz, hogy utáljam őket, és inkább a város másik csapatát (mondanom sem kell, velük sem szimpatizálok túlzottan) kívánjam az első helyre.
Többek között az ő eredményességük és az egyre inkább terjedő Monopoly-bajnok arab, orosz, etc. milliárdos tulajdonosi körök valami csúnya és egyben visszataszító dolgot vetítenek elő az egész labdarúgásra nézve. Amiben mondjuk lehet, hogy idővel én már nem szeretnék majd "részt venni". -
Sztbeni
őstag
Fährmann tesz róla, hogy minnél hamarabb kitegye magát a csapatból...
-
baluka26
veterán
Sturridge, ha így folytatja, nagyon nagy csatáregyéniség lesz.
odrif: A Chelsea a ManU-t sem előzi. -
lvnt
őstag
A City vezeti a PL-t. Vicc. Vagy inkább szomorú.
Integra: Ja, meg két ponttal.
-
Sztbeni
őstag
kupus kiállítás és tizenegyes...
ekkora barmok
-
Integra
titán
érdekes meccs lesz ez
lautern bosszút áll értünk
-
Azért ez a Videoton is érdekes.
-
Sztbeni
őstag
Ma leverjük a Kaiserlauternt, és újra másodikak leszünk!
-
lvnt
őstag
válasz
Sztbeni #24915 üzenetére
Ki beszélt itt a Dortmundról rajtad kívül?
Amúgy meg ismételten felhívnám a figyelmedet arra, hogy ez itt nem az NSO-fórum, hanem a fociról könnyedén, egy baráti társaságban topik. Ennek szellemében szerintem a "hugyosok" jelzőt hanyagolhatnád.baluka: Bizony. Ilyenkor mindig visszatér egy (nagyon) kicsit a labdarúgásunkba vetett hitem.
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #24913 üzenetére
kicsit túlértékelted a Villát
-
venember83
nagyúr
Nagyon átgyalogolnak a Villán. És viszonylag könnyedén, nem látni túl nagy motivációt az oroszlánosok csapatán.
-
venember83
nagyúr
M City kontra Villa. Csak jobb lehet, mint a liverpooli rangadó...
-
lvnt
őstag
Gyönyörű volt a Debrecen második gólja az ETO ellen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest