Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
fuhh gyerekek mit kapott a manu...
-
baluka26
veterán
Én 0-3-ra tippeltem az elején.
-
vans?
őstag
Istenem, micsoda meccs volt! Dzeko meg ki is hagyott ket nagy helyzetet, igy csak 6...
Ez konkretan a porra veres kategoriaja mar... Kabe mint amilyet mi szoptunk tavaly a Nou Camp-ban... Jaaaj, de szepen jatszott a City, David Silva mekkora passzokat adott, huh. Nem terek magamhoz, jo kis meccs volt na.
-
Boxer001
veterán
Most nézem én is az eredményt, a második félidőt inkább alvásra cseréltem...6:1-es cumi, ekkora szégyent.
MC lesz a bajnok.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #25191 üzenetére
6-1
-
Motion_Blur
félisten
5-1-re cumizik a MU hazai pályán
6-1 LOOOOOOOOOOOL
-
vikvuk
senior tag
1-5
-
pohár
félisten
RvP gól, Gervinho assist, igencsak jók együtt a srácok
-
vikvuk
senior tag
0-3
-
pohár
félisten
válasz
DonMedve #25183 üzenetére
megjósoltam a győzelmet, végre remélem kikap a mu
a Milan első félidejéről sajna lemaradtam, csak a 60. perc körül tudtam bekapcsolódni, hatalmas meccs volt, le a kalappal a kedvenc olaszaim előttMonoki Lehelnek milyen beszólása volt a MU - MC első félidejében miután elmesélte Balotelli tűzijátékos afférját: szellemi vetélkedőn nem tartozna a helyezettek közé
éééés 0-3, Agüero
-
dipeti
senior tag
Evans-ön hány meccs fog még elmenni?
-
MU-MC 0-2
!Balotelli, "Why always me?"
-
Integra
titán
beszaroás ez a boateng...
-
vans?
őstag
Why always me?
-
lvnt
őstag
A Stoke megint lábat akar törni, ahogy látom...
-
venember83
nagyúr
válasz
Boxer001 #25176 üzenetére
Csapatjáték van, egyéniségek vannak, és a fizikumuk is megvan. Sanszos, hogy igen.
A Milan pedig csodálatosan megfordította az állást 45 perc után, őrület, milyen határozottan lépett a pályára Boateng. Az is külön érdekes, hogy Aquilani és Nocerino milyen jól beépült a csapatba.
-
-
lvnt
őstag
válasz
JNashville #25172 üzenetére
Csak az első félidőt néztem. Ahogy látom, Boateng lerendezte őket.
Boxer001: Rossz a link. Akkor itt keresd ki a a meccset, és ott lesz a jó.
-
Boxer001
veterán
válasz
JNashville #25172 üzenetére
Azt hittem azért írtad, mert kaptak már vagy 6-ot, erre 4:3-ra vezetnek.
levi1392
Ezzel mit kezdjek? -
lvnt
őstag
Kap a Milan rendesen a Leccétől.
-
JNashville
senior tag
Ugyan, a végén úgyis a Levante visz mindent, mit számít bármilyen El Clasico.
-
7600 GS
addikt
válasz
DonMedve #25164 üzenetére
Izzadni fognak. Hogyha megint a letámadásos focinkat játsszuk, akkor nem sok esélyt látok a Barcára nézve, mert nekik az nagyon nem ízlik, hogyha valaki nem feltett kezekkel megy ki a pályára ellenük. És igen, mi nemsemmi cseréket tudunk bedobni (Kaká-Özil, Higuain-Benzema) stb. Csak ehhez a fajta focihoz kondi kell, de az nagyon.
-
Szerintem azért simán nem.De izzadni fognak a srácok,az tuti,bár ne így legyen.
7600 GS: Malagát a Barca is leiskolázta.Az csak egy állapot.Mellette leiskolázta az Athletico Madridot a Villarealt is a Barcelona.Barcának is megy a szekér minden fronton,eddig mindenhol veretlen,ehhez nincs mit fűzni.
-
7600 GS
addikt
válasz
DonMedve #25158 üzenetére
Szerintem most megcsapjuk a Barcát a Clasicón. Igaz, addig még van 2 hónap, de most nagyon megy a szekér minden fronton. Meghát mi kezdünk otthon, ilyen se volt 2007 óta. Fizikálisan is sokkal jobban állunk, a Barca elszórakozta az alapozást.
Tegnap a Malaga-t meg leiskoláztuk, de ezt a második félidőt inkább nem kellett volna lejátszani, annyira edzés jellegű volt. Nembaj, kell az energia szerdán a Villareal ellen.
Egyébként a tegnapi tizinél látszott, hogy nem fog bemenni, ugyanis ha ennyire nem futsz neki, akkor abból 99% hogy nem lesz gól. Evvan, most mi vezetünk, és remélem a Clasicó után is fogunk.
-
po1son
addikt
Szerintem megérdemelte a Sevilla, hogy ne 11-esel kapjon ki egy ilyen meccs utolsó perceiben... Sors fintorra volt, hogy kivédte a kapus.
A bajnokságot valószínűleg meg majd a két el classico fogja eldönteni.
Pontokat még mind2 csapat fog (real,barca) veszíteni más ellenfelektől, de olyan sokat nem, hogy a másik nagyon meglépjen.
Egyébként Real szurkoló vagyok, de egyenlőre nem láttok rá sok esélyt, hogy partyba legyünk a Barcaval az el classicon... -
MPowerPH
félisten
válasz
Napfénysüti #25157 üzenetére
Bizony. Bár Messi nyugodt típus, de mint látszik, őt is ki lehet zökkenteni a nyugalmából. Meg ugye a 3 pontért rúgott, így biztosan ideges volt. Ha 2-0 lett volna az állás, akkor beveri.
-
-
válasz
baluka26 #25150 üzenetére
Értelek,mondjuk igaz,élményszámba megy az ilyen Messinél.
Dehát valóban ilyen a foci.
baluka26: Mutass egy olyan aranylabdás csatárt amelyik nem botlott döntő pillanatban.
Varas tegnap hibátlant alkotott,az lett volna furcsa ha bemegy.Szeritnem ha most lenne az átigazolási szezon,10millával többet érne.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #25151 üzenetére
Benne volt a levegőben, hogy kimarad.
Persze, lehet hibázni. Csak bakker, ritkán van ekkora nyomás alatt csatár, és egyből nem jön össze. Egy büntetőt egy ilyen klasszisnak a 95. percben be kell lőnie. Egy aranylabdás csatárnak nem megbocsátható ez szerintem.
Ráadásul borzasztóan lőtte. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
baluka26 #25150 üzenetére
Igen rutinosak voltak éreztem is hogy ez kimarad.
Amúgy meg aki maga is focizik az tudja hogy mindig lehet hibázni, emberek vagyunk. Én speciel védek ami még szarabb mert ott egy hiba egy meccs végkimenetelét is megpecsételheti. És iszonyat szar érzés az ha hibázol. Persze elsőre lehet mókás ha valaki kihagy egy nagy helyzetet de azért belegondolhatunk hogy mi tuti berúgtuk volna? Lehet de akkor majd máskor jön a hiba. Ilyen ez a sport és ezért is szép.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #25145 üzenetére
Ja, amire elesett addigra a kapus kidobta már a labdát...
Amúgy iszonyat rutinosak voltak a Sevillaiak. A két balhé (labdaelrúgás a pontról, bunyó Fabregasszal) pont annyira ártott Messinek, amennyire kellett.
DonMedve: Itt minden hétvégén szét van szopkodva Messi. Mindenki hibázhat, persze. Amikor Torres kihagyta üreskapura a fél topik röhögött. Most akkor hogy van ez?...
Szóval most mi röhögünk, azt hiszem teljesen jogosan.Btw. CR tegnap nagyon nagyot játszott.
-
válasz
Napfénysüti #25147 üzenetére
De azért az sem volt gyenge amit a publikum művelt a kihagyott tizi után!
Most majd sokan jönnek,hogy így Messi meg úgy Messi,de ilyen mindenkivel előfordul.Ezt a szúrkolók sem felejtették el.
baluka26:
Erről beszélek. -
baluka26
veterán
Bravo Messi, ezaz szépvolt...ja mégsem
-
válasz
Napfénysüti #25139 üzenetére
Hát nem volt gyenge amit Varas művelt.A tizire meg azt mondom,hogy megadható volt,de valóban Iniesta is tudta mikor kell esni.Messi-nek meg hiába mondtam a TV előtt,hogy a bal alsóba rúgja,vagy ha jobba,akkor emelje meg,nem hallgatott rám!
10-ből 6x oda és úgy rúgja a büntetőt,várható volt,hogy egy jobb kapus megfogja.
Hát bármennyire is szerettem volna,hogy nyerjük le a kalappal a Sevilla előtt.Igaz,hogy a nem hátrálunk be a kapu elé,meg a nem védekezünk 10 emberrel-ből nem lett semmi,de azt mondom ha ők nyernek sem érheti szó a ház elejét,ez olyan három esélyes meccs volt,a végén nyomott csak nagyon a Barca. Nem baj,kell ez ilyen is,különben elpunnyadnak. -
nike_
addikt
tegnap ez a Liverpool - Norwich meccs...
hát azt hittem szétverem a TV-t
-
vans?
őstag
A Levante atveheti ma a vezetest a bajnoksagban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Napfénysüti #25139 üzenetére
Hát, most nézem. Maradjunk annyiban, hogy nem találta el a késve becsúszó láb, szépen kikerülte. Ellenben jött a kapus, és látta, hogy ezt nem érheti el a labdát. Inkább elesett.
Örülök, hogy most nem ment be a 11-es. De aztán ezért nem kell am megkövezni az argentint, mert akkor is ő a világ legjobbja.
-
Napfénysüti
nagyúr
Semmi, de vannak ilyen napok. A Sevilla kapusát viszont minden dícséret megilleti. Nem tudom miért de mikor volt az a herce-hurca a végén valahogy éreztem hogy Messi ezt kihagyja. Sajnos igazam lett.
BMW001: szerintem teljesen befújható volt. Az utolsó védő aki becsúszott hatalmas hülyeséget csinált. Mondjuk Iniesta is rutinosan elesett.
-
JNashville
senior tag
-
vikvuk
senior tag
válasz
JNashville #25128 üzenetére
engem is az érintett meg, újabb strigula nekik az utál mellé
-
Integra
titán
omg, mint lőtt cr7....
barca meg monnyon le -
pohár
félisten
válasz
JNashville #25128 üzenetére
én szerencsémre lemaradtam róla, biztos kihajítottam volna a TV-t
-
Ijk
nagyúr
Kész lettem ettől a barca meccstől. Ma semmi nem jött össze
-
pohár
félisten
olé barca, olé
-
AMDFan
addikt
válasz
baluka26 #25096 üzenetére
"És mit értek el a szurkolói kártyával?"
Erre gondoltam. Ebből nekem az jött le, hogy nem látod értelmét a szurkolói kártyának. Pedig pont az lesz az értelme amit te is írsz, ha majd mindenhol bevezetik. De valakinek el kellett kezdenie. És a Fradinál is lassan megy ez, bár ha jól tudom már közel 40.000 szurkolói kártyát kiadtak.
-
lvnt
őstag
Balotelli tűzijátékkal hangol(t) a holnapi derbire - a fürdőszobájában...
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #25106 üzenetére
buktam is rajtuk
jobb is hogy nem láttam a meccset, nem igaz hogy a Pool otthon nem tudta megcsapni 20/11-es kapuralövési aránnyal a Norwich-ota Fradi meccs első félidejének a 40. percében kapcsolódtam be, de hogy utána mit leművelt az ute... csak rúgdosni, könyökölni, meg felrúgni tudtak csak
-
lvnt
őstag
-
baluka26
veterán
CRgyök49, azt a szégyen
-
darál0w
Jómunkásember
CR szárnyal
-
venember83
nagyúr
Nem rossz ez a Norwich - Liverpool meccs. Hajtanak, a Norwich viszont nem úgy néz ki, mint egy magát könnyen megadó csapat.
-
Integra
titán
B+, miert kell mindig hatranybol felallni, miert nem lehet kapasbol gollal kezdeni?
pedig a valtozas latvanyos, csak lojjek mar be...
-
baluka26
veterán
válasz
peterszky #25103 üzenetére
Elég nagy állatok azok is.
Benne van a fociban?
Hát ez vicces, szerinted ez a normális?Annyira nem volt erős az első félidő sem, a KTE pl ezerszer jobban játszik most, mint az UTE vagy FTC. Amúgy ez az Újpest eszméletlen gyenge. Balajcza az egyetlen normálisa pontja a védelmüknek.
Az első félidőhöz hozzátartozik, hogy Balogot elég hamar ki kellett volna állítani, és Kassai egyáltalán nem volt következetes. A második félidőre az UTE focistái is felbunkultak erőteljesen.
-
peterszky
őstag
válasz
baluka26 #25099 üzenetére
Már megbocsáss, de ki nem szarja le, hogy a tv nézők mit éreznek, ez nem róluk szól. A helyszínen igenis sokat hozzátesz egy mérkőzéshez, ha nem lézengés van, hanem embertömeg.
Amúgy most végigolvasva az "ámokfutásodat", hát elég mókás voltál. Csak szólok, hogy a lilák sokkal többet "trágárkodtak", ha összeszámolná az ember, ez jönne ki, valamint székeket is felgyújtottak mérgükben a lefújás után. De ez benne van a fociban, főleg egy ilyen párosításban.
Nem mellesleg anno Figónak disznófejet dobtak be, a nagy nyugaton, ahol már megoldották
Az első félidő szerintem rendben volt, főleg magyar szinten, a második már nem annyira. De nem is várom el a semleges nézőktől, hogy ezt szeressék
-
baluka26
veterán
MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓL
-
baluka26
veterán
Fú, de jó a Kecskemét most.
Sztbeni: Én a MOST-ról beszélek, nem a tíz évvel ezelőttről, meg '78, vagy '66, vagy a Puskásöcsi, mint általában szokás a magyar futballban.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest