Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
uramisten, az a '99-es lazio csapat..... [link]
minden poszton világszintű játékos volt bzmeg..
hová süllyedt (ez) a klub (is), te atyaisten....... -
vans?
őstag
-
pohár
félisten
-
7600 GS
addikt
válasz
Integra #24784 üzenetére
Nagyon tévedsz.
A kedvenc játékosom Kaká, Ronaldo (Fenomeno), illetve Raúl. Őket nem mondanám "gyökér" stílusú játékosok. Mourinho-t nem kell szeretni, de attól még el kell ismerni, hogy remek edző.
Kíváncsi lennék, hogyha elmenne a Hamburghoz a karrierje vége felé (amire igen kicsi az esély), és kirántaná a sz*rból őket, hogy állna a szád a témához.
-
vikvuk
senior tag
válasz
WonderCSabo #24779 üzenetére
nem figyeltem, de nem egy ilyenen átesetten figyeltem meg, h kb. szart sem ér, uúgy elmondható h kopasz(odó)
-
Integra
titán
nahát, ez a rúni....
attól, hogy hajat ültettek be neki, nem lett több esze -
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #24773 üzenetére
Oké. Akkor az én verzióm (kéretik mindeféle előitélet nélkül kezelni).
Szerény véleményem szerint Guardiola egy jó edző, de csak a katalán közegben. Itt érzi otthon magát, itt tud kiteljesülni. Máshol (szerintem) közel sem lesz/lenne ilyen sikeres. Ellenben ottvan Mourinho (most tudom utálni fog a fél topik), aki már bizonyitott Portugáliában, Angliában, Olaszországban, és Spanyolországban is. Nem kell őt szeretni. Nem is mondtam hogy ő legyen bárkinek is a példaképe a tettei alapján. De amit elért a különböző országokban, azt Guardiola ha elmegy, nem lesz képes megközeliteni sem. Ez az én verzióm, meglátjuk hogy mi lesz igaz belőle és mi nem.
Ha ennek az ellentettje fog beigazolódni, én leszek az első aki bocsánatot kér.
Marci
-
Tibiajax
nagyúr
Guardiola
ennyi. -
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #24760 üzenetére
Szerintem is tehetséges. És nagyon jól játszik, de nem középcsatárnak való. De egyértelműen világklasszis, Bayern -ben is bizonyítja. A VB egyik felfedezettje. Gomezzel az a probléma, hogy nagyon szeszélyes a játéka. Klose meg piszok jó játékos, számomra mindig is rejtély marad. A válogatottban világklasszis teljesítményt nyújt, míg klubszinten eddig nulla volt. Az a szerencse, hogy a középpálya nagyon erős. Khedira, Özil, Götze, Müller, Schweinsteiger, Kroos, stb... És itt van a világ legjobb kapusa is(szerintem) Neuer személyében.
-
7600 GS
addikt
válasz
MPowerPH #24756 üzenetére
Jó lesz ez a Nationalelf.
Én a spanyolokból azóta ábrándultam ki, mióta ezt a Barca féle tiki-takát tolják, na ettől a falra tudnék mászni (a 2008-as EB-n még nem ezt tolták). Szóval szerintem a németek behúzzák az EB-t, mert a VB óta rengeteget fejlődtek. Aztán ez tényleg a jövő válogatottja mert olyan nevekkel rendelkeznek, mint Özil, Schürrle, Götze, stb. Itt látszik meg igazán, hogy nagyon kifizetődő az utánpótlásba fektetni, mert meg lehet nézni, hogy miket érnek/értek el a korosztályos német válogatottak.
Egyébként Löw nagyon szimpatikus nekem, mert amikor egy olyan meccset játszanak amikor nincsen tét, akkor nem hivja be Özilt és Khedirát, nehogy valami sérülés legyen. Mourinho után elnézegetném nálunk a padon.
-
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #24737 üzenetére
Szerintem csak azért nem lépett pályára, hogy ne kelljen hazai környezetben fociznia a volt országa válogatottja ellen. Így is jó volt, szép győzelem.
Löw szépen végigtesztel mindenkit, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen formában lesznek az EB -re. Ha egy kicsit fejlődtek a VB óta, akkor nem lesz ellenfelük. Már csak azért mondom, mert ebben a csapatban még van kiaknázatlan potenciál, nem is kicsi, lévén fiatalok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #24754 üzenetére
Persze ez igaz de azért mondtam hogy nem a tegnapi finn-svéden ment el hanem már előtte. Ez csak amolyan utolsó reményként maradt de nem jött be. Amúgy szerintem is az utóbbi évek legjobb magyar válogatottja ez. Hamarosan csak kijön a lépés nekik.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Napfénysüti #24749 üzenetére
Ha lett volna szerencsénk, s egy gólt találunk a svédeknél idegenben, még egyet itthon s máris jobbak lettünk volna. Tényleg a bravúr hiányzott, de a kötelező, mind, legalábbis eddig, behúzva. Legközelebb szerencsénk is kéne legyen, ott két csapattal kel megverekedni a 2. helyért.
(#24751) venember83 : Azért évtizedek óta ez a legjobb magyar válogatott. Egy meccs kivételével, a hollandokkal itthon, hozták az elvárhatót. A következő csoportban meg pont a csoporttársaktól lehet várni hogy legyen esélyünk a 2. helyre.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #24751 üzenetére
Erről van itt szó.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #24751 üzenetére
+
-
venember83
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #24747 üzenetére
Azért abszurd lenne azt várni a csoportbeli csapatoktól, hogy továbbjutáshoz segítsék a magyar válogatottat. Egyszerűen a magyar válogatott túl keveset tett a továbbjutáshoz. Az éppen lényegtelen, hogy szinte senki nem várt tőlük ennyire jó szereplést, a továbbjutáshoz kevés volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #24747 üzenetére
Idegenbeli bravúr nélkül (legalább X pl a svédek ellen) nem igazán volt esélyünk. Én se vártam többet a mieinktől, szerintem jó eredmény a 3. hely. Legközelebb talán léphetünk előrébb is.
-
Integra
titán
az olasz x-en meg sem lepődök, de, hogy az angolok is dönteltenre futottak..
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Napfénysüti #24745 üzenetére
Mégis, melyiken? Ettől a csapattól az elején sem vártunk többet. Mármint több pontot. A svédeknek meg újra szerencséjük van!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #24741 üzenetére
Igen, de nem a tegnapin múlt.
-
Boxer001
veterán
Na már, ennek is lőttek?
Nem tudok semmit, most estem bele a témába.
-
lvnt
őstag
Le a kalappal a finnek előtt, nagyot küzdöttek. Jobbak is voltak, viszont a svédek találtak két gólt. Ilyen a foci.
Remélem, jó meccset játszunk kedden, szépen kellene búcsúztatni a (régi) Puskást. Tétmeccsből minden bizonnyal ez lesz az utolsó ebben a stadionban. A szurkolókon semmi sem fog múlni. -
vans?
őstag
varhato volt sajnos.
-
Ijk
nagyúr
A legbosszantóbb hogy úgy kaptak ki a finnek hogy jobban játszottak. Egyszerűen nem tudták berúgni a helyzeteket. A svédek meg rohadjanak meg hogy kihúzták, de utálom őket
-
WonderCSabo
félisten
-
Vladi
nagyúr
válasz
nincsisbéla #24733 üzenetére
Amit eddig elértünk, azt saját magunknak köszönhetjük, kemény munka van ebben és óriási fejlődés. Aki ezt nem látja be, szememben nem ember.
Majd megyünk Brazíliába.
-
pohár
félisten
válasz
nincsisbéla #24733 üzenetére
hát ha így folytatjuk, vagy 500 évig
és ezt nem a focira értettem feltétlen...na megy a német meccs, hajrá németek
kicsiözillel mi lett hogy még a padon sincs? Götze mint középpályás, meg Podolski... hmhm, reméljük jól sül el a dolog
-
nincsisbéla
aktív tag
Van 1db eladó 3k-s jegyem a Magyar-Finnre. Valakinek?
[természetesen csak vicc, nem vagyok divat]
Ennyi volt kérem szépen. Ez a vonat is elment. "Balsors akit régen tép". Még meddig???
De azért akármi is legyen a vége: nagyon jó kis válogatottunk van jelen pillanatban! Irány Rio!
[mondjuk arra még kevesebb esélyt látok, mert sokkal nehezebb csoport]
-
darál0w
Jómunkásember
hát ez nem jött össze
-
baluka26
veterán
3 percecske maradt..
Majd legközelebb
-
baluka26
veterán
A remény jó dolog, talán a legjobb dolog a világon..
Reménykedjünk. -
Tomate
veterán
1-2 gyerünk srácok!!
-
pohár
félisten
közel az X
-
venember83
nagyúr
Várható volt. Legközelebb nem csak a kötelezőket kell hozni, ennyi.
-
Tomate
veterán
Lúzer finnek baszki...
-
Ijk
nagyúr
Hogy tudtak két ilyen helyzetet is kihagyni a finnek
-
vikvuk
senior tag
válasz
nincsisbéla #24719 üzenetére
ehh, 0-1
-
pohár
félisten
válasz
nincsisbéla #24719 üzenetére
Invitel jóvoltából van most már Digi is, hurrá -
nincsisbéla
aktív tag
No akkor pár perc, és lehet szorítani a finneknek!
2-1-et álmodtam a "kékeknek"
Remélem így is lesz!!!
-
7600 GS
addikt
Ma srácok nagyon szoritsunk a finneknek, hogy nagyorrékat verjék meg!
-
vikvuk
senior tag
már kint van a bal felső sarokban a magyar-finn logó; nagy tétje lesz, ha ma kedvezőtlenül alakul
-
7600 GS
addikt
Mourinho témához nem szólok hozzá, nem akarok flam wart generálni.
-
Sztbeni
őstag
fradi-kaposvár 0:2 hazai pályán. Ebből NB2 lesz :-(
-
Integra
titán
-
Integra
titán
murinyó: 2 meccses eltiltás
kevés. -