- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Célegyenesben a Yettel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
semmilyen drivert nem használtam az elöző logitech egeremhez. az xp felismerte és használtam...
usb-porton mindenféle egyéb eszközöm van és minden porton ezt csinálja holott minden porton tökéletesen müxik minden.
most speciel bedugtam a régi logi egeremet a ps2 portba éés benne hagytam az a4techet is.a logival tökéletesen megy a gép egyszercsak hozzá sem nyultam és elindul az a4tech is.most mindkét egér megy tökéletesen egyszerre...
érthetetlen.
esetleg van valami specko driver?
azt amit adtak hozzá azt feltelepitettem de semmi nem változik.
most lehet napokig minden rendben lesz.de mondjuk ez nem álapot.egyébként kapott hozzá valaki ps2 átalakitot? hátha ugy működne.persze a logi átalakitoval nem műxik...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest