- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
semmilyen drivert nem használtam az elöző logitech egeremhez. az xp felismerte és használtam...
usb-porton mindenféle egyéb eszközöm van és minden porton ezt csinálja holott minden porton tökéletesen müxik minden.
most speciel bedugtam a régi logi egeremet a ps2 portba éés benne hagytam az a4techet is.a logival tökéletesen megy a gép egyszercsak hozzá sem nyultam és elindul az a4tech is.most mindkét egér megy tökéletesen egyszerre...
érthetetlen.
esetleg van valami specko driver?
azt amit adtak hozzá azt feltelepitettem de semmi nem változik.
most lehet napokig minden rendben lesz.de mondjuk ez nem álapot.egyébként kapott hozzá valaki ps2 átalakitot? hátha ugy működne.persze a logi átalakitoval nem műxik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- XPEnology
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest