- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
dzsordzsi #686 üzenetére
nekem nem műxik azzal sem..
dugj bele egy PS2-es egeret is és ugy telepitsd fel a cd-ről a driverét akkor lehet elindul.
szerntem nálad is az USB port szarakodik .ez az 500hz megfekszi egyszerűen a gyomrát neki.
én lehet megprobálom olyanra kicseréltetni amiben van gyárilag USB/PS2 adapter.annak tutira mennie kell PS2 portrol.az enyém meg sem nyikkan rola.éshát az USB portra is finnyás...mark001:sajnos arcoskodik ezzel a teljeskörű USB kompatibilitással aztán közben ahogy olvasom nem csak nekem van problémám vele.nem mellékel hozzá adaptert.és mondjuk nekem egy nem tul öreg lapom van.mi van azokkal akik egy 5 éves lapra akarják rákötni?
-
bim
veterán
feltettem a 7.80 drivert éés amit észrevettem hogy a win. eszközkezelőben az egérnek eddig ezt irta ki hogy HID szabványu egér, most viszont azt irja ki hogy A4tech USB port Mouse...
remélem mostmár minden rendbe lesz.
ma reggel rendben indult.
amugy elégedett vagyok vele.pontos és gyors. igaz a 3x tüzelő gombot nem használom de az oldalso gombokra hasznos kézigránátvetés és kuszás funkciot rátettem ami sokszor életmentő. -
bim
veterán
semmilyen drivert nem használtam az elöző logitech egeremhez. az xp felismerte és használtam...
usb-porton mindenféle egyéb eszközöm van és minden porton ezt csinálja holott minden porton tökéletesen müxik minden.
most speciel bedugtam a régi logi egeremet a ps2 portba éés benne hagytam az a4techet is.a logival tökéletesen megy a gép egyszercsak hozzá sem nyultam és elindul az a4tech is.most mindkét egér megy tökéletesen egyszerre...
érthetetlen.
esetleg van valami specko driver?
azt amit adtak hozzá azt feltelepitettem de semmi nem változik.
most lehet napokig minden rendben lesz.de mondjuk ez nem álapot.egyébként kapott hozzá valaki ps2 átalakitot? hátha ugy működne.persze a logi átalakitoval nem műxik...
-
bim
veterán
pár hete van egy XL-750BF egerem és van olyan hogy nem indul el a rendszerrel. találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
drivert telepitettem de szerintem ez ettől független.majd gondol egyet és elindul magátol.
van hogy napokig tökéletes pedig 100x elinditom.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Asustor NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Fractal Design NORTH charcoal + Fractal Design ION+ 860W Platinum ( Külön is eladó )
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest