Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Hello
X710BH vagy X750BH ? Illetve tudtok olcsó webshopot ahonnan megrendelhetném ? (helyi boltban csak 750 van ... 7,5k-ért) Vagy úgy egyáltalán milyen a4techet éri meg (ár/érték) venni? (és hol?) Mert max 5-6 ezret tudnék rászánni.Ami azt illeti főleg LOL-ra kell, néha kevés FPS.. Régen volt egy A4techem, de azt már nem én használok egy jó ideje, és nem is nagyon emlékszem már milyen volt
csak arra, hogy az oldalán lévő csúszásgátló rész "elporladt" , de amúgy más bajom nem emlékszem, hogy lett volna vele
Most egy egyszerű gigabyte wireless egerem van, laptop miatt, hogy ne kelljen zsinórral szenvedni, de azért game közben a LOD elég idegesítő tud lenni.
Szerk.: Látom van ez az oscar driver dolog, ez micsoda, illetve melyik egerekkel kompatibilis? Ha jól értem lehet a 3x gomb rátáját növelni vele, emlékszem a régi egeremnek elég lassú volt, nem is használtam egyáltalán. De nem hiszem, hogy csak erre lenne jó
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest