- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Hello
X710BH vagy X750BH ? Illetve tudtok olcsó webshopot ahonnan megrendelhetném ? (helyi boltban csak 750 van ... 7,5k-ért) Vagy úgy egyáltalán milyen a4techet éri meg (ár/érték) venni? (és hol?) Mert max 5-6 ezret tudnék rászánni.Ami azt illeti főleg LOL-ra kell, néha kevés FPS.. Régen volt egy A4techem, de azt már nem én használok egy jó ideje, és nem is nagyon emlékszem már milyen volt
csak arra, hogy az oldalán lévő csúszásgátló rész "elporladt" , de amúgy más bajom nem emlékszem, hogy lett volna vele
Most egy egyszerű gigabyte wireless egerem van, laptop miatt, hogy ne kelljen zsinórral szenvedni, de azért game közben a LOD elég idegesítő tud lenni.
Szerk.: Látom van ez az oscar driver dolog, ez micsoda, illetve melyik egerekkel kompatibilis? Ha jól értem lehet a 3x gomb rátáját növelni vele, emlékszem a régi egeremnek elég lassú volt, nem is használtam egyáltalán. De nem hiszem, hogy csak erre lenne jó
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest