Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRIZ 22
senior tag
Mionix Keid 20
Igen a hangja nekem is tetszik, de sajna garancián túl tört el.
Ezért a hétvégén megjavítottam, az eltört fém részt összeillesztettem, és a kis dobozon belül kitöltöttem epoxi ragasztóval, mind a két (jobb/bal) oldalon.
Elég masszívan fogja a ragasztó kikeményedés után. -
sampe
aktív tag
Sziasztok!
A minap a mionix keid 20 fülesem beadta a kulcsot, a fém merevítők, a csavarozás helyén eltörtek, így szinte használhatatlan, mert nem simul a fülemre a füles. Szeretnék egy másikat venni, akár új, akár használt, az árkategóriát 15000 Ft-ban állapítanám meg. Elsősorban FPS játékokra (kimondottan BF3) használnám. Kis részben zenéhez. Fontos hogy NE, usb-s legyen. Egy Xonar D1 mellé használnám majd. Mikrofonja is legyen lehetőleg. Ja és persze az sem baj ha kényelmes hosszú használat után.
Köszönöm!
-
WolfheartGR
őstag
Gondolom win 7.
Akkor a mikrofon erősítésért a következőket kell tenni:
Vezérlőpult -> Hang -> Felvétel fül -> Mikrofon -> Tulajdonságok -> Jelszintek -> az itt található csúszkákat feltolod az egekbe és elvileg jónak kell lennie.Illetve a felhasznált progikon belül kell körülnézni a lehetséges opciókban.
-
WolfheartGR
őstag
Steelseries 5HV2, én használtan vettem. Szól olyant magamalácsokiztam majdnem. Jó biztos nem audiofil cuccos, ilyenekkel nincs is összehasonlítási alapom. Viszont nekem nagyon tetszik és moccskosmód kényelmes. Most épp beadta a kulcsot, kábelprobléma, amíg nem van megcsináltatva addig nézeggettem ezt a keid-et, de nem fér bele a havi keretbe.
-
-
Lmh
őstag
Előre bocsátanám, hogy fentebb már említette valaki, rövid bejáratás után teljesen jó füles vagy vmi ilyesmit. Én ezt elhiszem.
De én nem vagyok egy hangzás guru, nem értek hozzá hogy ilyen hangkártya meg olyan hangszín, amolyan beállítás... Én alap szintű felhasználó vagyok, bedugom-játszom. ez alapján annyira emléxem, hogy ronda, dübörgő hangja van. Számomra nem volt eléggé részletes, magasakat utáltam benne és egyszerűen nem volt olyan érzésem mintha a játékban lennék, nem hallottam hogy merre van az ellen.... Anno olcsó szükségmegoldásból vettem 7000ft-ért. Lehet hogy abban az árkategóriában teljesen jó, de nekem fatalityn kivül csak magasabb szintű füleseim voltak elötte és utána egyaránt. Ezekhez mérten nekem csalódás volt, de mondom híve vagyok annak, hogy különböző kategóriákat nincs értelme összehasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest