Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mitisvegyek #13444 üzenetére
Ha van rá pénzed akkor DT 770 Pro 250 Ohm ami jól szigetel kifelé és befelé is. Nem zavarnak, Te sem másokat.
A nyitottabb változat viszont kellemesebb hangzást ad és szellősebb a füleden.Viszont !! ezekhez már érdemes fejhallgató erősitőt venni, nem lesz elég egy 10-20k-s hangkártya, hogy szépen szóljon, nem hajtaná ki megfelelően a fejest.
Én DT 770 Pro 250 Ohm-osat szerettem volna venni, de nem akartam 100-150e ft-ot rákölteni. Ha már ilyet vesz az ember , akkor vegyen meg hozzá mindent, különben fölösleges lesz a minőségbeli különbség...nem fog 100%-os hatásfokon szólni...akkor meg már mindegy ha vesz az ember egy 20k-s fejest hangkártyával.
De erről a Fejhallgatós topikban konkrétabb válaszokat kaphatsz.Én ezért választottam egy olcsóbb stereo monitor fejhallgatót, ami csak 35 Ohm-os és telefon-tablet is kezeli szépen. Ehhez elég egy 10k-s hangkártya amiben van fejes erősítés.
Gyönyörűen szól, külön be lehet állítani gamer-film-zene hatásokat. Játék közben duruzsol szépen az ágyúhang, zene közben olyan dolgokat meghallok amit eddig soha...pl komolyzenében azt is meghallottam mikor veszi a levegőt a fúvós
AudioTechnika ATH-M40x a fejesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest