Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
2db ref gainward és 1db asus directcu 2
az egyik vagy mindkettő gainward volt gyenge
nem halt meg egyik se. -
jones965
Modder
válasz
toyone
üzenetére
Ezeket a versengéseket csak az tudja igazán átélni, aki ezt csinálja.
Emlékszem, mikor Laraxior is keményen gyilkolta a hardvereit, és most azt írja, kinőtt már a ponthajhászásból.
Szóval inkább egymás tuningolása helyett a célhardverekre tegyük át a hangsúlyt, és gyarapítsuk a pontjainkat az elért eredményekkel.Én azon leszek....

-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
márhogy a 4VGAnál ..már ott járok

#11496: láthatod nekem már sem hardverem nincsen erre, és pénzt sem szánok ilyesféle szórakozásra

még anno jó volt mert jött egy csomó játék ami profitált a magas CPUórajelből,1-2 széthúzott VGAból... de most mi van? Semmi... Crysis 2-t vártam mint a messiást,azért vettem a Xeont, GTX580at..erre idevágnak az arcunkba egy konzolszart
másik: errefelé elég ritka az olyan emberke aki mind hozzáértő,kedve is van,hardvere is van ideje is esetlegesen egy kis hardverösszeállítás erejéig. Konkrétan senki.
egyedül meg drága mulatság csúcshardvereket beszerezni (megvenni)
Ha pesti lennék akkor szívesen mozognék,de itt... vadkelet

-
toyone
őstag
Akkor nem mentek úgy a vga-k mint ahogy azt mondjuk bírták volna. Pont. Akkor lettek kibontva tekintve hogy CPU-tesztre, a laptesztelésre, a vga-k kitesztelésére, melyik mennyit bír, nem volt elegendő idő és nitrogén. Gondolkozzatok kicsit, 3 óra mindenre úgy hogy azért nem csak ez az egy projekt volt, kevés.
Megy a savazás... meg az értetlenkedés. Miért? Lehetett volna még jobb,tudjuk mi is, de akkor még nehezebb megdönteni. Lesz majd ennél is jobb. Fel vagytok nőve és akkor ezen megy a vita 30 hozzászólása. Döbbenet.
Meg hogy hogy néz ki hogy olyan alacsony a gpu órajele... azt nézzétek ahol a végső score-t mutatja ott ahol a nagy "P" áll.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
és? nem a hűtésről volt szó...hanem a GPUk órajeléről...
#11488: hogy nem a vga gpu órajel a lényeg
5800MHz-es processzornál, oké hogy limit van, de akkor is sokat jelentett volna az a +100MHz a VGAn.
Főleg úgy hogy amit én linkeltem ott a processzor alacsonyabb órajelen futott,de a VGA kompenzálta... és nem azt kell nézni hogy LN2,mert látom ezen nem nagyon tudtok túllépni... hanem azt hogy innen már hozzá kéne nyúlni a VGAhoz is
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Azt akarod mondani hogy a tri-nél a 860 helyett ha 950en lettek volna a GPUk akkor nem jött volna ki több pont a végén...
hol állítottam ilyet konkrétan? kérlek másold be. annyit mondtam hogy csak pusztán a gpu órajel nem ér semmit ha cpu limit van, nézd meg pszichiáter quad eredményét, 925*4 mhz gpu és mire ment vele ...
igen kérlek ez ln2 hűtött tri sli , mi köze van a léggel hűtött kártyákhoz ?
-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
szarul esik mi ha valaki megmondja a véleményét és nem hajlong mint egy marionett bábu
elhiszem... valahogy csak túléled..Bár szerintem aki követte az eseményeket, az jóval többet várt a VGAktól... a CPU-t tudtuk mit megy..de a VGA..akkor is kevés ha szép a végeredmény ha nem
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
tri slinél ígyis óriási a cpu limit slinél éppen hogy majdnem kifutották magukat, de még mindig tudnának gyorsulni. nem halt meg egyik kártya sem csak az egyik gyenge volt és nem bírta a tempót
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ha a közös sli eredményünkre gondoltál, ott nem akartunk kockáztatni mert a 850-es nem komálja ám annyira a 2 amperzabálót

A lényeg az hogy az eredmények szépek, és órajel ide vagy oda az azért nem szar hogy még ki sem futották magukat a vga-k de lemosott mindent, főleg úgy hogy ahogy hallom az egyik kicsit beteg volt, és meg is adta talán magát a tesztek végére

-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
magas CPUnak köszönhető... semmi más. VGAhoz szinte hozzá sincsen szagolva

04ahgy: én 1 VGAval megmutattam mit tudtam.. referenciamodell.. és egy Xeon X5660al...
Azóta sem született asszem refhűtővel olyan eredmény
megdönteni meg nem fogom hidd el...
kinőttem már a ponthajhászós,sincsen vége versenyből... (hálistennek)annak ellenére szép eredmény..de jobban mutatott volna egy 1000MHz-es GPU..főleg hogy ilyen elit VGA (márha az a matrix az amiről a kép is készült)
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, természetesen a magasabb cpu freki jobb vga kihajtást eredményez, ellenben ez csak a gpu 1. test-nél jön ki, a másodiknál már a gpu freki ami jobban dominál.
Azt nem mondom, hogy vissza fogom hódítani az 1. helyet, de hogy javítani fogok, az biztos.
A LIVE alatt említett eredményemet fel sem töltöm, mivel látva a Tieteket, elcsuklott a hangom, de ha minden a számításom szerint alakul, akkor valamennyire meg foglak közelíteni a jelenlegihez képest.
-
subaruwrc
félisten
ja még annyi azért hozzátartozik ezekhez, hogy LIVE-ban készültek az eredmények, nagyon limitált ln2 hozzáféréssel, tehát nem lehetett mindent kimaxolni, így is 3 órás munka volt a P60k mert nem megy minden elsőre. ez nem mentegetőzés vagy ilyesmi, csak a háttérinfot is közlöm akkor már
amik majd a kis laborban készülnek, mégjobban oda lesznek téve
a cpu másodjára volt nitro alatt, a lap teljesen új volt. Meg kell jegyeznem elsőre is meglepően jól ment, kellemesen csalódtam benne. [ Rampage 3 Black ] nem szenved a sima Rampage 3 Extreme egyik bajától, ami a melegedés.. multi gpu 3d vantage alatt 5800+ os gulftown cpu tesztnél 1100khz-es pwm freki mellett sem volt még csak langyos sem a tápellátó / ioh rész ami elég nagy meglepetés. Mindezek mellett végig betonstabilan viselkedett, folyamatos - 140c-os hőmérséklet mellett. Igaz az ára miatt nem mondanám, hogy most mindenki szaladjon ilyet venni, de mindennapra is megéri már csak a kisebb mértékű melegedés miatt is. Na meg hát a design .. 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére

-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
az az 5+1 a vantagenál 1+1 volt
meg amúgy ez számít az elszámolásnál ?
várjuk a visszavágót
aztán jövök énis 4 vga-val 
jones965
cpu tuning = vga kihajtás, gpu scoreban is jobban jön ki így 950 es vga ellenére.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Mint már korábban, valamint az adás ideje alatt is írtam, gratulálok az elért eredményekhez!

Egy dolog ami vigasztal, csak cpu tuninggal tudtatok megelőzni, viszont ez a végeredmény számításnál semmit nem számít.
Maxi Respect!

(#11464) pszichiater: látom Téged sem hagy nyugodni a dolog.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
mondtam én hogy nem tudnak semmi extrát a VGAk

ennyit még 24/7 is mennek
-
subaruwrc
félisten
Új multi gpu rekordok by
Xtreme 3D Team Hungary
[ on Over@locker886's OC gathering v1.0 ]
Mindenekelőtt szeretném megköszönni a lehetőséget, és a segítséget az
ASUS Magyarországnak , Overlockernek, Toyonennak, 04ahgy-nek, és nem utolsósorban Achill3uS-nak , és az új overall 3D Mark Vantage rekordot neki ajánlanám, némi fájdalom díjként az elhalálozott utolsó hardveréért ..
Szóval ez a rekord a tiszteletedre született testvér
a konfiguráció a következő volt :
ASUS Rampage 3 Black Edition
Core i7 980X Extreme Edition - K|ngp|n F1 Extreme Edition by Achill3uS -140C
G.Skill RipjawsXH 1900mhz 6-9-6
ASUS GTX 580 3 Way SLI
Antec Truepower Quattro OC Edition - 1200W
Kingston 64GB SSD - Win 7 x32 04ahgy edition580 SLI - P53599 - VGA 950 / 2200 CPU - 5820mhz 1.76v -140c
580 3 Way SLI P60412 - VGA 860 / 2160 CPU - 5820mhz 1.76v -140c
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget, Overnek hogy megszervezte ezt az eseményt, az ASUS Magyarországnak a támogatást, Achill3uS-nak a nagyszerű potot, a csapattársaimnak pedig a szokásos, és kiemelkedő segítséget

ui: subaruwrc/04ahgy néven kérném listába
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Lehetséges, hogy a program nem ismeri a Zotac GT240-es kártyát? (GDDR5)
Nem ad tesztelés után semmilyen pontot....egy idő után meg kiírta, hogy a gép nem éri el a minimum követelményt és nem is tudtam többet futtatni tesztet! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
subaruwrc
üzenetére
Lenne egy kérdésem. Amikor a HD6970 CFx-et hajtottátok. Nem néztétek meg azt, hogy milyen eredmény születik húzott kártyák esetén és CPU alapfrekin?
Azért kérdezem, mert GPU pont felment 42k-ról 58k-ra. Kérdés mennyire ment volna fel, ha a CPU nem 6GHz-en fut, hanem mondjuk "csak" 4GHz-en?
Mennyivel csökkenne a pontszám (FPS), ha a CPU nincs ennyire meghúzva. Ki tudná hajtani ugyanúgy ezt a 4 kártyát? -
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
biztos ?

nem nálam van
-
04ahgy
nagyúr
válasz
pszichiater
üzenetére
Coming soon...
HGyu
-
Cybertrone
veterán
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
No jó, egye fene. A CPU nem fog szégyent hozni RÁNK! Ránk, értem úgy, mint magyarokra a nemzetközi tuningeredmények összessége tekintetében.

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
"emélem a vadállat 980 sem hoz szégyent ránk"
Mármint RÁM...
HGyu
-
XaraX
addikt
Na, valahol itt a vége.
Trixx-el nem tudok feszt emelni, a cpuban van még, meg talán a vga ramban is, de jelentősen nem befolyásolna semmit szvsz.
[link] -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
de hagyjad az lejárt lemez
ha mars 2 lenne akkor csak az sli lenne a király ..jones
lesznek lesznek, bár quadot nem tudunk összerakni mert 5 ből 3 gtx 3 slotos

-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Meg a tápellátása ha jól tudom 15 fázisból áll.... bla bla
Biztos jól fog menni! Nem a lapon fog múlni az a lehető legjobb a piacon! Remélem a vadállat 980 sem hoz szégyent ránk 
Am nem lejárt lemez az 580... főleg hogy Matrixot még senki nem tuningolt... főleg nem így... a mars 2 meg előbb jelenjen meg...
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
közel sem olyan biztos hogy többet fog menni,mert más a csomagolás 
az itteni Vantage-es 580ak ..kivéve az enyém ami ugye már halott
elég jól mennek..ram és GPU ügyileg...léggel,vízzel.A másik hogy az 580 már lejárt lemez... szerintem mindenki oda lenne egy MARS 2 tuningtól

-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Asus Hungary

nem is melegszenek annyira
nem lehet.
-
N_A_S
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Azt hittem 1.0.1 van szó. Le voltam maradva.
-
Skeleton01
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
hát, nem is nagyon kell már húzni... nekem a tuningolt 480-asom megy ennyit (gpu 800-on)
Nem semmi.....(#11414) N_A_S Mondjuk azért az sem semmi amit linkeltél! látom hogy az i7 2600k erősebb az enyémnél, de a vga-t is sokkal jobban meghajtja.... érdekes hogy alapon ennyivel többet fut az én 480-asomnál....

-
N_A_S
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Érdekes nekem az 1.0.2-es Vantage-ben nincs kikapcsolva a PhysX alapértelmezettként.
(#11415) Gaabbaa
Akkor lehet hogy a gyári 950MHz-es GPU miatt ennyi. De ezeket a kártyákat nem is nagyon lehet már tovább húzni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Skeleton01
üzenetére
Bocsesz

-
N_A_S
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vgay jó vagy rossz értelemben ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt az egy "selejtet" vegyétek ki... húzza vissza az egészet 

elhiszem... valahogy csak túléled..
kinőttem már a ponthajhászós,sincsen vége versenyből... (hálistennek)
Ez még brutálisabb mint a 2k11!

Nem semmi.....