Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
minekaz
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De tudod mit? futtatok egy LINX-et es kozlom veled az eredmeny hogy megnyugtassalak.
qpi mellesleg AUTO-n van mert kezdo vagyok es a ventikkel sem kerkedni akartam de nekem tenyleg alacsonyak a homersekletek
a mobilkijelzot pedig azert vettem le mert a cpu-z valamiert nem mutat cpu feszt.
Szoval azthiszem az ilyen "aludj csak tovabb" kijelenteseidet megtarthatod magadnak. Valamiert az a tapasztalatom hogy profik sosem ugatnak igy le kezdoket....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest