- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Azért lehetne jobb is egy jobb lapban

Baco83: Hát akkor lehet nekem is körül kellene néznem driver ügyben,mert ez így elég sovány eredmény. Az a vicces hogy feltoltam a karira az XFX GTX260 Black edition-bios-át és nemcsak problémamentessen viszi, ráadásul jobb eredményt dobott vele mint a GTX275 biossal
Igy lehet a 275-ből ütős 260-at csinálni:
Akár be is rakhattam vólna hivatalos eredménynek, mert szerintem ez alapján, senki sem mondaná meg hogy ez nem is 260-as hanem 275-ös
de inkább csak érdekességnek szánom
Az a jó az 1792mb-ban, hogy a 896Mb-os 260-275-ök bios-ával is vígan megy. Sajnos az 1792Mb-os MSI GTX260 lighting biosát nem sikeerült megtalálnom a neten, pedig kiváncsi lennék azzal mit produkálna a kari 
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy I7 930as procim 3,6on járatva,3x2gb 1600os ramjaim,és egy 470gtx-em,hogy ezen hardverekkel a vantage prof nekem 18273pontot csinált,ami úgy nézett ki,hogy GPU pont 14952 a CPU meg 54729 pont,hogy ez jónak mondható-e ez a 18273 pontos eredmény?
Köszi a választ!
-
odorgg
addikt
És ezt gyári hűtővel hoztad össze? A memóriák nálad nagyon mennek, de nemtom hogy a francba dobott nálad, a +30Mhz Memel, és +10Mhz-es Shaderral, 700 pontal többet?
Mindenestre szép eredmény
Szretnék majd én is kifacsarni belőle,valahogy 13000 feletti GPU score-t, ezért tervben van a hűtőcsere, de nagyon magasra teted a mércét,és nehéz lessz felül muln, de azért majd megpróbálom

Másrészt a GTX275 1792Mb-os kategóriát, akkor is én vezetem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sefi84
senior tag
Nem akarlak lelombozni, de még gyúrjál egy kicsit azon a 275-ön!

Ez több!!! -
odorgg
addikt
Sziasztok!
Ismételten szeretnék felkerülni a listára, ezzel az eredménnyel:
Sajnos a proci miatt elég korlátozotttak a lehetőségeim, de majd talán sikerül szereznem, egy Q9550-est, és akkor majd megpróbálok javítani. Mondjuk ha a GPU score-t nézem, akkor a 275-ös kategóriában, enyém a legjobb eredmény

-
ADAM1337
nagyúr
X13785 (3.8ghz-n a proci)
-
jones965
Modder
Sefi84+Baco83
Köszönöm az elismerést, bár mikor próbaképpen lefutattam a tesztet, megemlítettem, hogy lesz ez jobb is.
Hát így sikerült!
Nyomassátok neki, szeretem az egészséges verseny szellemet.
Subaruwrc-vel a 06 topikban is ezt csináljuk. -
Anoulou
csendes tag
Szevasztok!
Bocs a tudatlanságért,de nekem miért nem akar működni a teszt? Végigcsinálja,és a végén nem ír ki semmit.

Mit rontok el? Köszi a segítséget. -
Sefi84
senior tag
Ez a vége az 1 kártyás verziónak 4850 gyári hűtés!
1.12V feltolva 1.15V-ra ennyit engedett!
Nemsokára jön a CF is!!!
-
Benhill
őstag
-
mrhitoshi
veterán
semmi. félre néztem

-
-
Cadal
őstag
Nem akarok senki levesébe sem beleköpni, de Phenom II-nél a HT és az NB (az NB a CPU-z memóra lapon látható) 2000Mhz. (a 940 és 920 modelleknél 1800Mhz lásd a linken lent)
Szóval előfordulhat, hogy valóban a lap állította el.
2, megnéztem septiben az első 5 AMD-s eredményt, és mindenkinél rendre 2000Mhz illetve 1800Mhz a HT és NB órajele vagyis az egyik 940BE tulajdonos (zsokagi) sem alap eredményt küldött be.Joshua: Itt nézd meg a lap alján levő táblázatot és láthatod, hogy a "Kommunikáció az északi híddal 2 GHz-es HyperTransport-link
(16 GB/s)" ez a HT és az "L3 cache órajele 2000 MHz" ez pedig az NB. -
joshua7
veterán
-
leonel
aktív tag
Nnna végre összeraktam az új cuccot.

Kicsit állítgattam, kipróbáltam pár catát, de mindig a 10.3 volt a leggyorsabb.

Nem fogom tovább csavargatni, nekem ez most bőven sok.
Vga: Sapphire 5870 Eyefinity6 - 2Gb
Gts250 letiltvaKicsit megrángatva (valszeg már csak egy kicsi lenne benne):

24/7 -ben 19300 körül hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igy lehet a 275-ből ütős 260-at csinálni:
Az a jó az 1792mb-ban, hogy a 896Mb-os 260-275-ök bios-ával is vígan megy. Sajnos az 1792Mb-os MSI GTX260 lighting biosát nem sikeerült megtalálnom a neten, pedig kiváncsi lennék azzal mit produkálna a kari 

Nyomassátok neki, szeretem az egészséges verseny szellemet.